Kaynana görümce gelin üçgeni

Bu nasıl bi cevap Allah aşkına. yuvarlanan asi bir panda gayet makul bi cevap vermiş, siz ti'ye almışsınız

Baktığım her konuda ilk yorum ona ait aynı üslup atarlı sertimsi bir cevap ve beğeni bekleyişi...
Verdiği cevabı basit buldum hatta ti'ye almak demeyelim yaptığı yorumu direk gereksiz buldum.

Merhaba.Ben yasanan olaylara karsi duyulan korkuyu yersiz buldum.Ne bileyim anlattiklarinizda bir sey yok..Ciddi sorunlar degil..Iyi kayinvalide yoktur iyi gibi gorunen vardir.Takmayin,gulun gecin,alay edin.Her seyi takarsaniz hasta olursunuz.Cunku sizi hicbir zaman gercekten sevmeyecekler.En kucuk hatanizda hepsi karsinizda olacak.Tavsiyem,yuz goz olmayin.Mesafede koymayin.Mesafe koymak her iliskide ise yarar diye bir sey yok.Sadece onun hissedebilecegi cok ince bir cizgi olsun aranizda.Size karisirsa tamam deyin sonra bildiginizi yapin.Kocanizla aranizi iyi tutun.Ona iyiyi hatta safı oynayin.Cunku onlar oyle yapiyor.Asla esinize onlari sikayet etmeyin.Aksine iyi bahsedin.Cok seviyorum falan deyin.Esinizin yaninda onlara karsi ilgili olun.Icinizden gelmese bile yakin olun.Esiniz yokken de bir sey derse altta kalmayin.Benim verebilecegim taktikler bunlar..

Allah kolaylık versin ya
Halbuki maddi manevi kimse bir çıkar sağlayamaz eline ne geçiyor sadece huzursuzluk nedeni.
Devam etme nedenim nişanlımın samimiyeti oldu zaten çünkü o olmasa insanın katlanabilmesi çok zor olur ..

Yanlız bu baya iyi taktik oldu benim için cok teşekkür ederim..
Bu sorunların çıkmasına sadece bu noktada şükrettim zaten nişanlım tavrını belli etti bende ona göre cizdim yolumu..

Öğreniyorum... Çok haklısınız safı oynamam gerekiyor gerçekten yalnızken sert olup benimde kalabalıkta melek olmam lazım

İlacın 3 hece o da şöyle ; ME SA FE

He deyin gecin
Bence cok kaale alinacak konular degil. Ben sizin yerinizde olsam duymuyormus anlamiyormus gibi davranirim. Cogu kisinin yasadigi sorunlar bunlar. Ben de gorumcemle gorusmuyorum,esim de ailesiyle gorusmez yillardir bu boyle herkes birbirini bu sekilde kabul etti, ben hic karismiyorum herkes kendi ailesine kendi rest mi cekiyor ne nane istiyorlarsa yapsinlar

Daha şimdiden kurmussunuz kendinizi. Büyük bir sorun da göremedim. Ama siz şimdiden nisanlinizin parası ile annesine hediye aldık falan demeye baslamissiniz asıl.

Baktığım her konuda ilk yorum ona ait aynı üslup atarlı sertimsi bir cevap ve beğeni bekleyişi...
Verdiği cevabı basit buldum hatta ti'ye almak demeyelim yaptığı yorumu direk gereksiz buldum.

İlk yorum kıskançlığınız mı var ? Ben bile farkında değilim. Görümce, kaynana filan haklılar sizi istememekte anlaşılan.

Bu arada direk değil direkt olacaktı.

Ne güzel nişanlınız hep gözünüze bakıyormuş bir şey almak için, aranızda çok iyiymiş. Böyle şeyleri takmasanızda yolunuza baksanız?

Ben kayinvalide ile yazdiklarınızda çok da takılacak birşey göremedim. Genelde böyledir kayınvalideler, benim kayinvalidem balayına ne gerek var demişti mesela, düğün esnasında bircok şeyi gereksiz görmüştü, herseyi eşimle biz yaptığımız halde.

Evlendik, çocuk sahibi olduk, yine yorum yapar su şöyle daha iyi olur böyle niye yaptınız diye. Terslemem dinlerim onu ama hep kendi aklıma yatanı yaparım.

Sizin nişanlınızla aranız iyi olsun, her denilene bu kadar kafa takmayin, üzerinde illa yapılacak diye baskı kurulmadığı sürece, dediklerine takılıp keyfinizi kaçırmayın.

ben sadece nisanliniza uzuldum uc arada bir derede kalmis

Bu kadar olay anlatınca bende evli bi kaç senelik gelin zannettim seni. Senin yerinde olsam nisanlıyken bu kadar yüz göz olmam bu kadar sık gelme gitme yapmazdım evlerine.

Kaynanaların hepsi öyle ya benimkiyle de bir sorun yok aslında ama benim çeyizimde peluş oyuncak falan filan çoktu bende biraz panda hastalığı var eşim de bana yıl dönümümüzde küçük bir panda almıştı oyuncağı az gibi kocası daha gitmiş oyuncak almış dedi evimize gelen misafire düşünün doğum günümde de boyum kadar aldı oyuncağa da doymadınız falan dedi ne dicen işte güldüm geçtim sizde öyle yapın çok kaule almayın gülün geçin

Yanlız bu baya iyi taktik oldu benim için cok teşekkür ederim..
Bu sorunların çıkmasına sadece bu noktada şükrettim zaten nişanlım tavrını belli etti bende ona göre cizdim yolumu..
Umarim nisanlin hep haklinin yanında olur ailemize göstermediğimiz toleransi onlara gosteriyoruz hep manyak bu erkek aileleri ben haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…