Kaynana görümce

Delicikk24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
9
0
1
35
meraba arkadaşlar sıkıntım su kaynanam bizi dışlıyo çok kafaya takmamaya çalısıyorum aslında sonucta eşimle mutluyum ama insan kırılmıhoda degil kaynanam bizi hiç aramıyo yemeklere çağırmıyo ama kızı sürekli orda onu sürekli arıyo cagırıyo benim yanımdayken bile onu arayıp çagırıyo ben bikeresinde söyledim çağırsan gelirim diye çağırmaya gerek mi var diyo ben anlamadım gitti

iste kendin yazmisin bak o kizi sen gelinisin anlamiyorum ya birak ne guzel iste millet kaçıp kurtulma pesinde sen de beni disliyo diyemi üzülüyorsun israr kıyamet cagirmasindan iyidir bence

Herkes burada kp ve KV nin fazla beklentisinden dert yanıyor :) sizinki ne güzel gitmesenizde beklemiyor daha ne istiyorsunuz.. yuvanizda eşinizle mutlu huzurluysaniz gerisi boş.. hem kızı tabi gelip gidecek onun yerine eltimi hep çağırıyor beni disliyor deseniz evet problem var derdim

Ben kızı gelip gidiyo diye demiyorum asıl o evin kızı ben elim beni arayıp cagırması gerekli bence benmi yanlış anlıyorumm

Belanı mı arıyorsun bacım
Çağırmasın otur evde ye yemeğini
Hiç olmadı iki yumurta kırın yiyin
Kafalar rahat mis
Hayatınızda dert mi görmediniz de bunları dert ediyorsunuz akıl işi değil cidden

Ya dert etmiyorum daha bir sürü seyler var yazsam roman olur ama insana nisbet yapar gibi vataaptan video cekip yollamalar kızıyla damadıyla yemege gitmeler insan cagrılmak istiyo

Benim esimin annesi bana başta hep bazi yerlerde mesafeli durdu. Mesela gelseler mutfağıma asla girmezdi. Gelin diye aramaz.bende bir kere açık sordum nedenini. Oda bana dedi ki: "Ben seni kendi evlatlarim kadar tanımıyorum henüz. Belki mutfağına girilmesini sevmezsin veya arasam senu rahatsız ederim. Bilemiyorum." diye. Her zaman altında kötü niyet yok. Şimdi iki tarafta birbirini daha iyi tanıyor ona göre hareket ediyoruz. Kendi kızından çekinmez ama sizden cekinebilir

Ama öyle algılamıyorum işte ben yanlış anlıyorum bence bendem cekinmiyo çünki lafları pat pat söylüyo hem arkamdan hem yüzümden aman neyse çokda lazım degil sadece benim annem beni sürekli çağırrıyo oraya gidiyorum sonra tek teraflı olmaz burayada gelin dito e kardesim çagırda geliyim o zman

Cagirmadan git sende ..
Çok cagirsa bu seferde bundan dert yakinir insanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…