- 26 Aralık 2022
- 197
- 43
- 18
- 28
- Konu Sahibi melek karman
-
Ne güzel ben gitmesem eşim tek gitse kuserler biz bir haftasonu kaynanamlarda bir haftasonu annemlerde bir haftasonu da kendimize ayırıyoruz ama onlar memnun değiller bu durumdanHer hafta esim gidiyor arada canim isterse bende ona katiliyorum genelde iki haftada uc haftada bir gorusuyorum.
Aynen bende öyleydim ya kendime çok kızıyorum annem sen cicim aylarını kaynananda gecirdin diyorİlk evlendiğimde her gündü nerdeyse. Cumartesi akşam pazar kahvaltı pazar akşam yemeği. İmdat diye bağırmak isterdim. İkiside yakın bana. Şimdi ayda yılda 1 kere falan gelip gideriz.
Herkesi memnun edemezsiniz zaten kafaniza gore takilin. Bazen bir aksam ustu caya gidin mesela illa haftasonunuzu harcamayin.Ne güzel ben gitmesem eşim tek gitse kuserler biz bir haftasonu kaynanamlarda bir haftasonu annemlerde bir haftasonu da kendimize ayırıyoruz ama onlar memnun değiller bu durumdan
Kaynanamı ayda bir görüyoruz eşimde bende ayda bir gideriz çaya filan.Görümcemi 3 ayda bir filan kaynanamın evinde ona da denk gelirsek öyku
Eşimin işi dolayısıyla haftaici gidemiyoruz uzak olduğu için gitmişken kalıyoruz kaynanamda bırakmaz zaten.Herkesi memnun edemezsiniz zaten kafaniza gore takilin. Bazen bir aksam ustu caya gidin mesela illa haftasonunuzu harcamayin.
Tamam canım anlıyorumKaynana,gelin..
Seda'ya gidin..
Sinirlerim bozuldu
Küsmüyorlar mıKaynanamı ayda bir görüyoruz eşimde bende ayda bir gideriz çaya filan.Görümcemi 3 ayda bir filan kaynanamın evinde ona da denk gelirsek öyle.
Kalma varsa daha kotu. Kac saatlik mesafe araba var mi?Eşimin işi dolayısıyla haftaici gidemiyoruz uzak olduğu için gitmişken kalıyoruz kaynanamda bırakmaz zaten.
Sorun?Sorununuz nedir?
Arabamız var arabayla 15 20 dkKalma varsa daha kotu. Kac saatlik mesafe araba var mi?
Ay yok daha neler uzak diyince gercekten uzak sandim. Siz bu kalma isini bitirin bir an once. Karsidan gelen abim annemde kalmiyor trafik olsa bile kalmak istese annem istemez yorgan carsaf indir kaldir kendilerine is cikarmaktan ne anliyor ki kayinvalideniz. Esinizi ikna edin kalmayim bundan sonra. Kuserse de kussun alisir o da. en basindan kalarak hata yapmissiniz alistirmissiniz. Kendi yatagim evim varken yirmi dklik yol icin kimsenin evinde hic bir guc kaldiramazdi beni siz nasil ikna oluyorsunuz anlamiyorum.Arabamız var arabayla 15 20 dkonlara göre uzak kaynanam kalmayınca küsüyor
Ayda bir giderim o kadar ...Görümcenizle ne sıklıkla birbirinize gidip geliyorsunuz? Kaynananiza her hafta gidiyor musunuz?
15-20 dakikaya mı uzak diyorsunuz?Arabamız var arabayla 15 20 dkonlara göre uzak kaynanam kalmayınca küsüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?