Kaynana görümce

melek karman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
197
43
18
28
Görümcenizle ne sıklıkla birbirinize gidip geliyorsunuz? Kaynananiza her hafta gidiyor musunuz?

Her ailenin dinamiği farklı. Ben çalışıyorum kızıma kayınvalidem bakıyorum dolayısı ile her gün görüşüyorum. Her gidişimde içeri davet ediyor 15 20 dk oturuyorum. Bazen otobüse binesim gelmiyor akşam eşim gelene kadar bekliyorum. Ben bu durumdan rahatsız değilim ama tam tersi de olabilirdi. Annem mesela babannemi görmeye bile tahammül edemiyor

Kaynanamı ayda bir görüyoruz eşimde bende ayda bir gideriz çaya filan.Görümcemi 3 ayda bir filan kaynanamın evinde ona da denk gelirsek öyle.

Her hafta esim gidiyor arada canim isterse bende ona katiliyorum genelde iki haftada uc haftada bir gorusuyorum.
Ne güzel ben gitmesem eşim tek gitse kuserler biz bir haftasonu kaynanamlarda bir haftasonu annemlerde bir haftasonu da kendimize ayırıyoruz ama onlar memnun değiller bu durumdan

İlk evlendiğimde her gündü nerdeyse. Cumartesi akşam pazar kahvaltı pazar akşam yemeği. İmdat diye bağırmak isterdim. İkiside yakın bana. Şimdi ayda yılda 1 kere falan gelip gideriz.
Aynen bende öyleydim ya kendime çok kızıyorum annem sen cicim aylarını kaynananda gecirdin diyor

Ne güzel ben gitmesem eşim tek gitse kuserler biz bir haftasonu kaynanamlarda bir haftasonu annemlerde bir haftasonu da kendimize ayırıyoruz ama onlar memnun değiller bu durumdan
Herkesi memnun edemezsiniz zaten kafaniza gore takilin. Bazen bir aksam ustu caya gidin mesela illa haftasonunuzu harcamayin.

Kaynanamı ayda bir görüyoruz eşimde bende ayda bir gideriz çaya filan.Görümcemi 3 ayda bir filan kaynanamın evinde ona da denk gelirsek öyku

Herkesi memnun edemezsiniz zaten kafaniza gore takilin. Bazen bir aksam ustu caya gidin mesela illa haftasonunuzu harcamayin.
Eşimin işi dolayısıyla haftaici gidemiyoruz uzak olduğu için gitmişken kalıyoruz kaynanamda bırakmaz zaten.

Arabamız var arabayla 15 20 dk onlara göre uzak kaynanam kalmayınca küsüyor
Ay yok daha neler uzak diyince gercekten uzak sandim. Siz bu kalma isini bitirin bir an once. Karsidan gelen abim annemde kalmiyor trafik olsa bile kalmak istese annem istemez yorgan carsaf indir kaldir kendilerine is cikarmaktan ne anliyor ki kayinvalideniz. Esinizi ikna edin kalmayim bundan sonra. Kuserse de kussun alisir o da. en basindan kalarak hata yapmissiniz alistirmissiniz. Kendi yatagim evim varken yirmi dklik yol icin kimsenin evinde hic bir guc kaldiramazdi beni siz nasil ikna oluyorsunuz anlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…