- 26 Aralık 2022
- 197
- 43
- 18
- 28
- Konu Sahibi melek karman
-
Kendi kaldırıp indirmiyor ki ben yapıyorumAy yok daha neler uzak diyince gercekten uzak sandim. Siz bu kalma isini bitirin bir an once. Karsidan gelen abim annemde kalmiyor trafik olsa bile kalmak istese annem istemez yorgan carsaf indir kaldir kendilerine is cikarmaktan ne anliyor ki kayinvalideniz. Esinizi ikna edin kalmayim bundan sonra. Kuserse de kussun alisir o da. en basindan kalarak hata yapmissiniz alistirmissiniz. Kendi yatagim evim varken yirmi dklik yol icin kimsenin evinde hic bir guc kaldiramazdi beni siz nasil ikna oluyorsunuz anlamiyorum.
Ne kadarlık evlisiniz ? Benim annem idare et git derdi daha kötü. Ben eşler işin sık aile ziyaretlernin doğru olmadığını düşünüyorumAynen bende öyleydim ya kendime çok kızıyorum annem sen cicim aylarını kaynananda gecirdin diyor
Uzak onlara göre ilk başlarda ağlıyordu nerdeyse biz giderken şimdi alıştı biraz pazarları gitmemize birşey demiyor15-20 dakikaya mı uzak diyorsunuz?
Hafta içi çok rahat gidilebilecek bir mesafe. Haftasonlarınız da size kalır.
Yetinmeyen, küsen de küssün. Saygı duymak zorundalar.
Niye küssünler ki herkesin kendi hayatı koşturması var,biz öyle alıştırdık baştan. Eşim bir ara 2 sene hiç görüşmedi gitmedi ailesine küslerdi ama ben küs değildim yine ayda bir kendim tek gidiyordum eski düzenimizde :) onlarda iyi davranıyordu Allah var :) sonra babasının sağlık sebeblerinden dolayı eşim barıştı yine eski düzene döndük ayda bir :) Ara sıra ilaç vs lazım olursa hafta içi kendisi uğrar ayaküstü yine ama genel rutin ayda bir dediğim gibi. Ha eşimle birlikte benim kendi aileme de ayda bir gideriz oturmaya. Haksızlık yapmam o konuda. Eşimle ailemin arası çok iyidir ama haksızlık yapmam. Ha kendim iki günde bir annemle kahvaltıya yemeğe gezmeye giderim çok görüşürüz o da gezmeyi sever ama eşimle düzenli ev ziyaretimiz ayda bir .Tamam canım anlıyorum
Küsmüyorlar mı
4 yıllık evliyiz. Herkes bizim gibi sanıyordum iki hafta gitmeyince kendimi kötü hissediyorumNe kadarlık evlisiniz ? Benim annem idare et git derdi daha kötü. Ben eşler işin sık aile ziyaretlernin doğru olmadığını düşünüyorum
Ben neden böyle olamıyorum Allah'ımNiye küssünler ki herkesin kendi hayatı koşturması var,biz öyle alıştırdık baştan. Eşim bir ara 2 sene hiç görüşmedi gitmedi ailesine küslerdi ama ben küs değildim yine ayda bir kendim tek gidiyordum eski düzenimizde :) onlarda iyi davranıyordu Allah var :) sonra babasının sağlık sebeblerinden dolayı eşim barıştı yine eski düzene döndük ayda bir :) Ara sıra ilaç vs lazım olursa hafta içi kendisi uğrar ayaküstü yine ama genel rutin ayda bir dediğim gibi. Ha eşimle birlikte benim kendi aileme de ayda bir gideriz oturmaya. Haksızlık yapmam o konuda. Eşimle ailemin arası çok iyidir ama haksızlık yapmam. Ha kendim iki günde bir annemle kahvaltıya yemeğe gezmeye giderim çok görüşürüz o da gezmeyi sever ama eşimle düzenli ev ziyaretimiz ayda bir .
Manipule ediliyorsunuzdur bende öyleydim. Korkumdan giderdim. Yeni evli de değilsiniz kendi düzeninizi oturtun ve kimseye söz hakkı tanımayın.4 yıllık evliyiz. Herkes bizim gibi sanıyordum iki hafta gitmeyince kendimi kötü hissediyorum
Bende korkumdan galiba haklısınızManipule ediliyorsunuzdur bende öyleydim. Korkumdan giderdim. Yeni evli de değilsiniz kendi düzeninizi oturtun ve kimseye söz hakkı tanımayın.
Ay iyiki yok7 aydır görüşmüyorum kafam rahat,öncedende duruma göre değişiyordu,3 hafta filan gitmediğimizde oluyordu.
Görümcem yok çekemezdim herhalde onuda.
Genellemiyorum gerçide, bende görümceyim sonuçta:))Ay iyiki yok
En fazla ne olabilir ki diye düşünün korkmazsınız. En fazla kaynananız sizle konuşmaz. En fazla size laf söyler ucunda ölüm yok yani :)Ay iyiki yok
Genellemiyorum gerçide, bende görümceyim sonuçta:))
Bunlar benim için ölümden zor geliyorEn fazla ne olabilir ki diye düşünün korkmazsınız. En fazla kaynananız sizle konuşmaz. En fazla size laf söyler ucunda ölüm yok yani :)
Mesafeli olun yeter,kendi alanınız olsun birazcıkta.Bunlar benim için ölümden zor geliyor
Psikolojik destek alıp alabilirsiniz aksi takdirdi ömrünüzden ömür gider 4 yıl gitmiş bile.Bunlar benim için ölümden zor geliyor
Neden kaynananiz sizinle konusmayinca olumden zor olsun anlamadim kendi annem konusmasa bile sadece uzulurum niye olumden zor olsun? Kendi annenizde de kaliyor musunuz? O kac dakika mesafede?Bunlar benim için ölümden zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?