- 26 Aralık 2022
- 197
- 43
- 18
- 28
- Konu Sahibi melek karman
-
Çok istiyorum ama maddi durumdan ötürü mümkün olmuyor malum fiyatlar uçmuşPsikolojik destek alıp alabilirsiniz aksi takdirdi ömrünüzden ömür gider 4 yıl gitmiş bile.
İşte alıştırmisiz olmuyor15-20 dk mesafenin nesi uzak ya şok oldum. Haftaiçi iş çıkışı yemeğe gidin bence kalma olayı da olmaz herkes evine döner. Haftasonu da zaten geçen gün glemiştik ya falan dersiniz.
Bir haftasonu da kendi annemlerde kalıyoruz. Psikolojim çökmüş bir yere giderken bile onları düşünüyorum acaba birşey derler mi diyeNeden kaynananiz sizinle konusmayinca olumden zor olsun anlamadim kendi annem konusmasa bile sadece uzulurum niye olumden zor olsun? Kendi annenizde de kaliyor musunuz? O kac dakika mesafede?
Deseler ne olacak yahu? Kendinize gelin. Kendi ailenizde de kalmayin esinizle vakit gecirin. 20 dk ya da uzak demeyin bi yerleriyle guler insanlar yani.Bir haftasonu da kendi annemlerde kalıyoruz. Psikolojim çökmüş bir yere giderken bile onları düşünüyorum acaba birşey derler mi diye
Bana göre uzak değil onlara göre uzak hanımefendi denicem bundan sonraDeseler ne olacak yahu? Kendinize gelin. Kendi ailenizde de kalmayin esinizle vakit gecirin. 20 dk ya da uzak demeyin bi yerleriyle guler insanlar yani.
İnternette birsürü kişisel gelişim videoları ve kitapları var. Hayır diyebilme sanatıyla başlayabilirsinizÇok istiyorum ama maddi durumdan ötürü mümkün olmuyor malum fiyatlar uçmuş
Bana göre uzak değil onlara göre uzak hanımefendi denicem bundanDeseler ne olacak yahu? Kendinize gelin. Kendi ailenizde de kalmayin esinizle vakit gecirin. 20 dk ya da uzak demeyin bi yerleriyle guler insanlar yani.
Tamam teşekkür ederimİnternette birsürü kişisel gelişim videoları ve kitapları var. Hayır diyebilme sanatıyla başlayabilirsiniz
Size aksamustu caya gidin dedigimde uzak haftaici gidemeyiz demistiniz sizide manipule etmisler ki boyle dusundunuz. Denemenizde basarili olmaniz dilegiyle kusselerde kendinizi kotu hissetmeyin hemen olmaz ama zamanla oturtursunuz herseyi rayina merak etmeyin.Bana göre uzak değil onlara göre uzak hanımefendi denicem bundan
Tamam teşekkür ederim
Uzak dememdeki kasıt onların söylediği bu kadar az kalcaktiniz neden geldiniz derler. Teşekkür ederimSize aksamustu caya gidin dedigimde uzak haftaici gidemeyiz demistiniz sizide manipule etmisler ki boyle dusundunuz. Denemenizde basarili olmaniz dilegiyle kusselerde kendinizi kotu hissetmeyin hemen olmaz ama zamanla oturtursunuz herseyi rayina merak etmeyin.
Herkesin kendi dinamiği vardır tabi ama fazla yakın iç içe olmamak lazım. Biz öyleyiz çok da mutluyuz diyenler vardır ama onların da zamanı vardır daha .Görümcenizle ne sıklıkla birbirinize gidip geliyorsunuz? Kaynananiza her hafta gidiyor musunuz?
Aynen ben de aynı apartmandayim ama bizimkiler köyü çok sevdiği için çok nadir görürüm onları, hatta kv sabahtan kızıma baktığı için burda duruyor o da olmasa hiç gelmez, burda olsa da bunaltmazlar gerçi ama dediğiniz gibi sırf ben haftasonu kafama göre takıldım diye kusecekse de kussun,kızımdan önce aylarca görmediğim olurdu, boş olursam giderdik köyeBiz ayni binada oturuyoruz. Bazen nerdeyse her gün görüsüyoruz, bazen günlerce birbirimizi görmedigimiz oluyor. Durumlara bagli. Bu ara acayip yogunuz o yüzden fazla görüsemedim. Onlarda kisisel bir durum olmadigini biliyor. Birbirimizi sık bogaz etme durumumuz yok. Önemli olan böyle seyleri bastan yerine oturtup acik iletisim icinde olmaz. Biri sirf ben haftasonumu istedigim gibi gecirmek istedigim icin küsmek istiyorsa buyursun küssün. Yapabilecegim birsey yok.bu o kisinin tercihi. Ve en cok enteresan kismi: Bir cok kayinvalide ve kayinpeder zamaninda kendiler ailelerinden uzak yere tasinip hatta yurtdisina gitmisler hayatlarini kurmak icin, ama is kendi cocuklarina gelse "vaaay ben anaayim anaa". Tabi ki gidip gelinsin, ama herkes de bunun kararini kendi versin. Hem daha samimi oluyor böyle, görev degil.
Çocuk olana kadar yılda 2 3 kez giderdik. Çocuktan sonra kayınvalidem abarttı haftası gelmeden damlıyordu. Ben öyle sıkı fıkı olmayı sevmem mesafeliyimdir. Gelip gittikçe sınırlar kalktı, ağzına geleni söyler oldu. Baktım alttan almakla olmuyor bişey dediğinde vermeye başladım cevabını. Şu an 2 3 ayda 1 gidiyoruz, o da 2 3 haftada bir gelir torun sevmeye
Yok biz görev haline getirdik. İki haftada bir cuma akşam gidilir pazar akşam dönülürBiz ayni binada oturuyoruz. Bazen nerdeyse her gün görüsüyoruz, bazen günlerce birbirimizi görmedigimiz oluyor. Durumlara bagli. Bu ara acayip yogunuz o yüzden fazla görüsemedim. Onlarda kisisel bir durum olmadigini biliyor. Birbirimizi sık bogaz etme durumumuz yok. Önemli olan böyle seyleri bastan yerine oturtup acik iletisim icinde olmaz. Biri sirf ben haftasonumu istedigim gibi gecirmek istedigim icin küsmek istiyorsa buyursun küssün. Yapabilecegim birsey yok.bu o kisinin tercihi. Ve en cok enteresan kismi: Bir cok kayinvalide ve kayinpeder zamaninda kendiler ailelerinden uzak yere tasinip hatta yurtdisina gitmisler hayatlarini kurmak icin, ama is kendi cocuklarina gelse "vaaay ben anaayim anaa". Tabi ki gidip gelinsin, ama herkes de bunun kararini kendi versin. Hem daha samimi oluyor böyle, görev degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?