Kaynana görümce

Neden kaynananiz sizinle konusmayinca olumden zor olsun anlamadim kendi annem konusmasa bile sadece uzulurum niye olumden zor olsun? Kendi annenizde de kaliyor musunuz? O kac dakika mesafede?
Bir haftasonu da kendi annemlerde kalıyoruz. Psikolojim çökmüş bir yere giderken bile onları düşünüyorum acaba birşey derler mi diye

Bir haftasonu da kendi annemlerde kalıyoruz. Psikolojim çökmüş bir yere giderken bile onları düşünüyorum acaba birşey derler mi diye
Deseler ne olacak yahu? Kendinize gelin. Kendi ailenizde de kalmayin esinizle vakit gecirin. 20 dk ya da uzak demeyin bi yerleriyle guler insanlar yani.

Deseler ne olacak yahu? Kendinize gelin. Kendi ailenizde de kalmayin esinizle vakit gecirin. 20 dk ya da uzak demeyin bi yerleriyle guler insanlar yani.
Bana göre uzak değil onlara göre uzak hanımefendi denicem bundan
İnternette birsürü kişisel gelişim videoları ve kitapları var. Hayır diyebilme sanatıyla başlayabilirsiniz
Tamam teşekkür ederim

Haftada bir gidiyorum ben esim daha sık gider ama ben mesafeliyim.Çünkü fazla muhabbet yüz göz olma sebebi böyle olunca da özensiz davranısĺar olabiliyor.Ben zaten yapi olarak ici dısı bir oldugum icin her gun size gelemem cocuklarim var ise gidiyorum yoruluyorum diyorum.Onlara da cat kapı gelmeyin haber verin diyorum.Aynı şeyi kendi aileme de uyguluyoruz onlara da haftada bir giderim.Tabii kayınvalidem ilk evlendigimizde çat kapi gelir bizde kalin derdi sürekli iste gecenin 12 sinde arardi oglunu uyku tutmadi beni derdi filan :))surekli.maasimi sorardi yaptigim yemegi sorardi aldigim kremi filan merak eder kac para harcadin buna filan gibi haddi aşardı. ben de mecburen bu yöntemi buldum böylece ben de gayet rahatım.

Bana göre uzak değil onlara göre uzak hanımefendi denicem bundan

Tamam teşekkür ederim
Size aksamustu caya gidin dedigimde uzak haftaici gidemeyiz demistiniz sizide manipule etmisler ki boyle dusundunuz. Denemenizde basarili olmaniz dilegiyle kusselerde kendinizi kotu hissetmeyin hemen olmaz ama zamanla oturtursunuz herseyi rayina merak etmeyin.

Çocuk olana kadar yılda 2 3 kez giderdik. Çocuktan sonra kayınvalidem abarttı haftası gelmeden damlıyordu. Ben öyle sıkı fıkı olmayı sevmem mesafeliyimdir. Gelip gittikçe sınırlar kalktı, ağzına geleni söyler oldu. Baktım alttan almakla olmuyor bişey dediğinde vermeye başladım cevabını. Şu an 2 3 ayda 1 gidiyoruz, o da 2 3 haftada bir gelir torun sevmeye.

Uzak dememdeki kasıt onların söylediği bu kadar az kalcaktiniz neden geldiniz derler. Teşekkür ederim

Biz ayni binada oturuyoruz. Bazen nerdeyse her gün görüsüyoruz, bazen günlerce birbirimizi görmedigimiz oluyor. Durumlara bagli. Bu ara acayip yogunuz o yüzden fazla görüsemedim. Onlarda kisisel bir durum olmadigini biliyor. Birbirimizi sık bogaz etme durumumuz yok. Önemli olan böyle seyleri bastan yerine oturtup acik iletisim icinde olmaz. Biri sirf ben haftasonumu istedigim gibi gecirmek istedigim icin küsmek istiyorsa buyursun küssün. Yapabilecegim birsey yok.bu o kisinin tercihi. Ve en cok enteresan kismi: Bir cok kayinvalide ve kayinpeder zamaninda kendiler ailelerinden uzak yere tasinip hatta yurtdisina gitmisler hayatlarini kurmak icin, ama is kendi cocuklarina gelse "vaaay ben anaayim anaa". Tabi ki gidip gelinsin, ama herkes de bunun kararini kendi versin. Hem daha samimi oluyor böyle, görev degil.

Yakın otururken hafta sonuda dahil her gün ya camdan uğrardım ya da içeri girer yarım saat -45 dk.oturur kalkardım.

Ama gene de gelmiyorsun hiç derdi sağolsun.

Şimdi semt değişti her hafta gitmeye çalışıyorum. Elzem bir şey çıkmazsa.

Artık tamamen yatağa bağımlı kaldı nerdeyse (

Elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorum.

Rabbim şifasını versin nerde varsa herkese

ESiniz ne diyor size baskı kuruyor mu ? Önemli olan o, benim eşim çok gitmek istemiyor haklı aslinda izin gününde dinlenmek istiyor ama benim kp genelde köyde oluyor kızıma onlar bakmıştı küçükken adam çok özlüyor anlıyorum,gündüz geliyor ama o zaman kızım okulda oluyor, yalan yok ben de köyü seviyorum ben ısrar ediyorum eşime gidelim diye ayda bir falan öyle gidiyoruz,kv zaten sık sık goruyorum

Aynen ben de aynı apartmandayim ama bizimkiler köyü çok sevdiği için çok nadir görürüm onları, hatta kv sabahtan kızıma baktığı için burda duruyor o da olmasa hiç gelmez, burda olsa da bunaltmazlar gerçi ama dediğiniz gibi sırf ben haftasonu kafama göre takıldım diye kusecekse de kussun,kızımdan önce aylarca görmediğim olurdu, boş olursam giderdik köye

15-20 dakikalık mesafedeki evin uzak olduğuna inanıyor musunuz gerçekten, yoksa kendinizi mi rahatlatıyorsunuz bu düşünceyle?
Ben işe yarım saatte geliyorum. Ne yapayım, yarın yine geleceğim diye ofiste mi yatayım? Şehir içi gayet normal süreler bunlar.
20 dkda gittiğimiz her yerde yatacak olsak evin yolunu bulamayız.
Kendinizi böyle kandırmaya devam ederseniz aynı çileyi 30 sene çekersiniz.

Benim durumlar karışık. Eşim evlat edinilmiş olduğu için bir biyolojik ailesi birde evlatlık edinen ailesi var. İkisiyle de görüşüyoruz. Biri il dışında diğeri değil. İldışındakine yılda 15-20 gün gidip kalıyoruz. Bazen toplu 15-20 gün yerine 2 kez bayramlarda gidip 15-20 güne tamamlıyoruz. Ama eşim evden çalışabildiği ben öğretmen olduğum için bu kadar rahatız. Yoksa normal yıllık 15 gün izni olan kişiler olsak asla bu kadar kalmam.
Aynı ilde olduğumuz ailesinde bir düzen yok. Her hafta uğramaya çalışıyoruz ama tüm günü yemiyoruz. Bir hafta haftaiçi iş çıkışı gidiyoruz. Yemek + çay sonrası kalkıyoruz. 2-3 saat yani. Bazen kalıyoruz gece sabah oradan işe geçiyoruz. İçeride uyumamız bile mutlu ediyor onları
2. hafta haftasonu gidiyoruz. Bazen kahvaltıya gidiyoruz ki zamanımız az gitsin. İkindi gibi kalkıyoruz akşamına kendimize zaman ayırıyoruz. Sabahtan akşama tüm gün kalmayı az yapıyoruz.

Yok biz görev haline getirdik. İki haftada bir cuma akşam gidilir pazar akşam dönülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…