Kaynana ile isim bebeğime isim tartısması bi akıl verin bayanlar

iyiki kaynanamların maddi yardımları olmadı maddi açıdan onlara muhtaç da değilim bebeğimin ismi hakkında yorum bile yapmadılar kendim istediğim adı koydum.

O sizin erkekren tureme dediginiz ismi tasiyan milyonlarca insan var bu ulkede lafinizi bilinde konusun
Yalanmi erkekten tureme degilmi remzi-ye nuri- ye bunun neresi asagilama.milyonlarca isim var bu sekilde ama bu ismi asagilamak degil konu sahibi sevmiyorum diyo.bebde sevmiyorum hatta bu isimler cok itici geliyo

Karıştırma cocugunun ismine oglumun ismini eşimle kararlastirip mert koyduk birgun kp baktm efe mert diyor dedim efe ne tek adı var mert bidaha duymiyim dedim citi cikmadi zaten kp de kime sordunuz da mert koydunuz demisti dedim babasi koyar çocuğun adini kime sorucaz başka sende müsade etme izin vermiyorum de yoksa benimde dedemin ismi olucak de sanki kendi sulaleleri cok kiymetli bizimkiler kiymetsiz

Sevmiceklermi valla atlarlar bebeğin üstüne

Yalanmi erkekten tureme degilmi remzi-ye nuri- ye bunun neresi asagilama.milyonlarca isim var bu sekilde ama bu ismi asagilamak degil konu sahibi sevmiyorum diyo.bebde sevmiyorum hatta bu isimler cok itici geliyo
iticimi geliyor senin fikrini soranmı oldu şimdi

Bu halimle ağliyorum eşimle tartıştik indirdi beni arabadan ( ağlaya ağlaya eve gidiyorum bu arada esim dedesinin adini taşiyor görümcem nenesinin çok sacma bizde hic boyle bi adet yok

Hamile halin ile seni arabadan cikartiyor ha? Ya nereden böyle yaratiklari bulup üstelik es yapiyorsunuz? Bence isim konusundan cok daha büyük problemin var. Restini hem esine hem ailesine cek. Eger simdi onlarin istedigi ismini koyarsan daha coook ezilirsin..

Senin gibi dusunmedigim icin bu sekilde karsilik veremezsin.cok kabasin.daha cok sey soylerimde gerek yok.sen zaten kompleksli bi insansin belli.alakasiz bi yerden alakasiz bisey soyluosun konu sahibine.
bence konuşmalarını ölçüp tartamayan malesef ki sensin bana cevap yetiştiremezsin zaten o yüzden işine baksan iyi olur

Zenginlik icin cocugunu satiyorsun resmen ya bi ne bicim birsey onlarami guvendin sen cocuk yapmak icin

Ayyyy kv geldi aklıma birden bende 5 aylık falan hamileydim kız olduğunu söylediğimde adı hicran olucak demişti baya bir de diretti.Ama bende pes etmedim Hicran ismi bana üzüntü keder gibi geliyor dedim sonrasında eski eşimi ikna ettim ve ortak bir ismi kimseye söylemeden koyduk.Biraz surat astılar ama çabuk alıştılar yeni isme.

Sevmezlerse sevmesknler paralarinida baslarina calsinlar ne pislik insanlar yahu

Ben hamileyken daha ozaman kaynanamla aram iyidi ( suan görüsmüyorum )
Ozaman bana aa kizmi evet dedin ismi meryem olsun dedi , yoo ne alaka dedim ben koyacam ismi, ilaki meryem dedi ben cok seviyorum o ismi dedi madem cok seviyordun 4 kiz dogurdun koysaydin alla alla..

Burda esinede büyük rol düsüyor , esinde sert bir sekilde uyarsin ne demek bütün cocuklarin ismi onlarin istedigi gibi olacak..

Erkek isminden türeme demek istedi ki bu tanımlama anlatmaya çalıştığı olay için çok uygun, o isimlerde milyonlarca insan olabilir sevmek zorunda mı?
Anlamadıkça sacmalayabiliyorlar malesef ben cocuguma o tarz isim koymak istemedigim ocin soyledim halamin adi da remziye oda sevmiyor adini size be oluyor ne bu alinganlik efendim sevmiyorum erkekten tureme isimleri zorlami sevdirceksimiz
Senin gibi dusunmedigim icin bu sekilde karsilik veremezsin.cok kabasin.daha cok sey soylerimde gerek yok.sen zaten kompleksli bi insansin belli.alakasiz bi yerden alakasiz bisey soyluosun konu sahibine.

Ne istiyorsan o ismi ver çocuğa ister sevmesinler isterse de imkan sağlamasınlar çocuk senin çocuğun yahu.

Benim icin asla uzlasilmayacak bir konu. Esim ve ben anlasabilecegimiz bir isim secer ve koyariz ki öyle de yaptik. Isterse karun kadar zengin olsun elimin tersiyle iterim. Esim de onlardan yana tavir alirsa kapiyi gösteririm. Terbiyesiz insanlar, anamin ismi konmazsa kurus koklatmazlarmis. Aldiginiz nefesi de onlar mi veriyormus. Kayinpederinize sorun bakalim anasinin ismini niye kendi kizina vermemis. Esiniz muhatap olsun ve ismini annesiyle ikimiz koyacagiz desin.

ben yerinizde olsam kendi torununu, kendi adın konuldu diye seveceksen hiç sevme derdim.
sevgi bir isme bağlı olacak kadar ucuz ve basit değil.

Yorumların bazılarını okudum da ne kadar yıkıcı. Halbukı daha yapıcı konuşmaya ihtıyacımız var. Bence koyun derim şimdi o ismi bebegınıze yakıştıramıyor olabılırsınız ama bebegınız dogunca onu sevdıkce ii yaptıgınızı farkedeceksiniz. Degerınz düşmez artar. Kendınızı yıpratmayı bebiş olsun adının hiç bi önemı olmadıgını onu nasılda çoook sevdıgınızı görünce anlayacaksnzz hem de artıları olacaktr mutlaka. Düşünün derim.

Niye kendi anne babasının adı olmasın madem anne baba adı konulacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…