Yalanmi erkekten tureme degilmi remzi-ye nuri- ye bunun neresi asagilama.milyonlarca isim var bu sekilde ama bu ismi asagilamak degil konu sahibi sevmiyorum diyo.bebde sevmiyorum hatta bu isimler cok itici geliyoO sizin erkekren tureme dediginiz ismi tasiyan milyonlarca insan var bu ulkede lafinizi bilinde konusun
Sevmiceklermi valla atlarlar bebeğin üstüneBayramda ailesinin yanindaydm o zaman kiz die biliyorduk babaanne adi olmazsa sevmeyiz dediler o sirada esim girdi iceri kocacim bebegimizin adini ben koyarsam sevmiceklermis dedim kocamda annesine kız olursa eşim koyacak dedi kadin olmaz dedu küstü simdi eşim de onlarin yaninda küstu ya anası kuzu oldu benim ki
iticimi geliyor senin fikrini soranmı oldu şimdiYalanmi erkekten tureme degilmi remzi-ye nuri- ye bunun neresi asagilama.milyonlarca isim var bu sekilde ama bu ismi asagilamak degil konu sahibi sevmiyorum diyo.bebde sevmiyorum hatta bu isimler cok itici geliyo
Senin gibi dusunmedigim icin bu sekilde karsilik veremezsin.cok kabasin.daha cok sey soylerimde gerek yok.sen zaten kompleksli bi insansin belli.alakasiz bi yerden alakasiz bisey soyluosun konu sahibine.iticimi geliyor senin fikrini soranmı oldu şimdi
Bu halimle ağliyorum eşimle tartıştik indirdi beni arabadan( ağlaya ağlaya eve gidiyorum bu arada esim dedesinin adini taşiyor görümcem nenesinin çok sacma bizde hic boyle bi adet yok
bence konuşmalarını ölçüp tartamayan malesef ki sensin bana cevap yetiştiremezsin zaten o yüzden işine baksan iyi olurSenin gibi dusunmedigim icin bu sekilde karsilik veremezsin.cok kabasin.daha cok sey soylerimde gerek yok.sen zaten kompleksli bi insansin belli.alakasiz bi yerden alakasiz bisey soyluosun konu sahibine.
Hayir konu sahibi erkekten donme lafini soyledigi icin yoksa sevmeyebilir tabi
:)) canim ya valla senin gibilere laf yetistirilmez gercekten.cok korktum simdi senden.bence konuşmalarını ölçüp tartamayan malesef ki sensin bana cevap yetiştiremezsin zaten o yüzden işine baksan iyi olur
Anlamadıkça sacmalayabiliyorlar malesef ben cocuguma o tarz isim koymak istemedigim ocin soyledim halamin adi da remziye oda sevmiyor adini size be oluyor ne bu alinganlik efendim sevmiyorum erkekten tureme isimleri zorlami sevdirceksimizErkek isminden türeme demek istedi ki bu tanımlama anlatmaya çalıştığı olay için çok uygun, o isimlerde milyonlarca insan olabilir sevmek zorunda mı?
Senin gibi dusunmedigim icin bu sekilde karsilik veremezsin.cok kabasin.daha cok sey soylerimde gerek yok.sen zaten kompleksli bi insansin belli.alakasiz bi yerden alakasiz bisey soyluosun konu sahibine.
:)) canim ya valla senin gibilere laf yetistirilmez gercekten.cok korktum simdi senden.
:)) canim ya valla senin gibilere laf yetistirilmez gercekten.cok korktum simdi senden.[/QUOTE
Yorumların bazılarını okudum da ne kadar yıkıcı. Halbukı daha yapıcı konuşmaya ihtıyacımız var. Bence koyun derim şimdi o ismi bebegınıze yakıştıramıyor olabılırsınız ama bebegınız dogunca onu sevdıkce ii yaptıgınızı farkedeceksiniz. Degerınz düşmez artar. Kendınızı yıpratmayı bebiş olsun adının hiç bi önemı olmadıgını onu nasılda çoook sevdıgınızı görünce anlayacaksnzz hem de artıları olacaktr mutlaka. Düşünün derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?