o sebeple çift isim koyduk ama bu da problem oldu
alini gö....ne yiğit takmışlar deyip telefonla tüm ahbaplarına anlattı
bebeğimin adı ali yiğit
eşim 6 kardeş ve en küçük eşim
diğer 5 kardeşin hepsini 2 şer tane kızları var 10 kız torun var yani
ben ali koymayalım demedim eşime ama yiğit benim geç kızlıktan beri çok sevdiğim isimdi
alkisalkisalkisayı mı?
senin kaynanayı yüksek ateşte fırınlarsan iyi olabilir belkikaydirigubbakcemile3
bebeğimin adı ali yiğit
eşim 6 kardeş ve en küçük eşim
diğer 5 kardeşin hepsini 2 şer tane kızları var 10 kız torun var yani
ben ali koymayalım demedim eşime ama yiğit benim geç kızlıktan beri çok sevdiğim isimdi
kızlar kaynanamın yaptığını anlatayım
yeni doğum yaptım sezeryanle , 2. günü kayınvaldem geldi,,,(oğlum 3300 gr doğdu)hani zayıfta değil
ve bana ilk sözü "ayyy şu kadarcık şeyi doğuramadındamı sezeryan oldun"
şok oldum ne münasebet doktor öyle istedi demeye kalmadı
ikinci sözü"ayı gibi olmuşsun hayatta zayıflayamazsın sen"dedi
yeni doğum yapmış kadın nasıl olacak acaba (ayrıca da kendi 100 kg dan aşağı değil)
üçüncü sözü"bu künyeyi de 80 milyona aldım" demezmi
çıkarmış süpürge teli kadar bişey oğlanın koluna 2 ay olabildi anca,hemen küçülüverdi sonra
ayrıca da hediyenin parası söylenirmi (ve bana bir geçmiş olsun deyip kutlamadı bile)
ölürmüsün öldürürmüsün
ve son öldürücü darbeyi vurdu "oğlanın adını Ali koydunuz değilmi" (kayınpederimin adı)
siz olsanız ne yapardınız????
birincisi başlık çok iddialı olmuş.
kaynana iyidir yada gelin kötüdür diyemem ama şüphesiz iyi kaynanada vardır.
kaynananız biraz patavatsız ve cahil anladığım kadarıyla.ama sizce biraz abartmıyormusunuz?
yazdıklarınız şakaya vurarak rahatlıkla cevabı verilebilecek şeyler.
hiç bu kadar sorun yapmanıza gerek yok.
ayrıca ilk erkek torununa eşinin adını koymak istemesi çok normal.Allah'tan Ali güzel isim.çok daha alakasız bi isimde olabilirdi.
ayrıca zaten siz sonuna istediğiniz ismide koymuşsunuz.bırakın akrabalarına nasıl anlatırsa anlatsın.yaşlı kadın.dilini,kelimelerinimi değiştireceksiniz bu yaştan sonra.
kaynanasından ciddi anlamda eziyet gören bir sürü kadın varken siz kusur bulmak için özellikle aranmışsınız gibi geldi bana.
Allah aşkına kendi annenizla hiç mi olumsuzluk yaşamıyorsunuz?
ya da kendi anneniz hiç mi konuşurken pot kırmaz.düşünün ki eşinizde annenize taksa her söylediğiniden dolayı.
ne güzel anne olmuşsunuz.
sizin evladınıza her baktığınızda hissettiklerinizi kaynananızda sizin eşinize yani kendi evladına bakarken hissediyor.hiç değilse eşinizin hatırına böyle abuk subuk şeyleri dert etmeyi bırakın ve bebeğinizin keyfini çıkarın derim ben.
gerisini siz bilirsiniz.
kızlar kaynanamın yaptığını anlatayım
yeni doğum yaptım sezeryanle , 2. günü kayınvaldem geldi,,,(oğlum 3300 gr doğdu)hani zayıfta değil
ve bana ilk sözü "ayyy şu kadarcık şeyi doğuramadındamı sezeryan oldun"
şok oldum ne münasebet doktor öyle istedi demeye kalmadı
ikinci sözü"ayı gibi olmuşsun hayatta zayıflayamazsın sen"dedi
yeni doğum yapmış kadın nasıl olacak acaba (ayrıca da kendi 100 kg dan aşağı değil)
üçüncü sözü"bu künyeyi de 80 milyona aldım" demezmi
çıkarmış süpürge teli kadar bişey oğlanın koluna 2 ay olabildi anca,hemen küçülüverdi sonra
ayrıca da hediyenin parası söylenirmi (ve bana bir geçmiş olsun deyip kutlamadı bile)
ölürmüsün öldürürmüsün
ve son öldürücü darbeyi vurdu "oğlanın adını Ali koydunuz değilmi" (kayınpederimin adı)
siz olsanız ne yapardınız????
çok yaralıyım çok
10 gün kaldı ama bir kere bakmadı bana ve bebeğime
niye geldiki anlamadım,,yemek yapıyor be beni beklemeden hemen yiyor(eşim işte oluyor o sırada)
günde kaç kere uykuya yatıyor,,,bide bebek ağladı diye kızıyor
yani sinirimi bozmak için gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?