Su kadarcik seyi doguramadinda sezeryanmi oldun?
Cevap: Doktor kukuma zarar gelir diye bu yöntemi secti Anne, ne yaparsin!:hulya:
Ayi gibi olmussun, sen hayatta zayiflayamazsin!
Cevap: Aman Anne ne olacak....ayni oluruz iste...Kaynanasina bak gelinini al derler:kedi:
Cocugun adini Ali koyacaksiniz degilmi?
Cevap: Ehh tabi koyariz insallah...Ali yigit koyariz...hem benim istedigim olur hem senin!
Allahtan babamin adi hüsamettin degil...vallaha Anne o zaman koymazdim!-tatlicadiarzu-
Künyeye 80 milyon verdim
Cevap: Yazik olmus parana Annecim ya....su teneke parcasina o kadar para verilirmi?:1hug:
Ya arkadasim bunlarda dertmi Allahsen? Bosver.....
siz her istediğini yapıyorsanız hiç sesiniz çıkmıyorsa hep haklısınız deyip sürekli balerina cif gibi hizmet ediyorsanız tabi kayınvalideniz iyi olur....yani yanlış anlamayın tarz açısından baktım belkş de öyle değildir ama genelde öyle tiplerin kaynanasıyla sorunu olmuyorda:tomato::tomato::tomato:Her insanın iyisi kötüsü olduğu gibi kaynanalarında iyisi kötü var
sizinki insanlıktan nasibini almamış ve sırf bu karakter yüzünden "kaynana iyidir diyenlere" diye genelleme yapan cümlenize tek cevabım var
Benim kayınvalidem benim gözümde hala çok iyi ve çok seviyorum kendisini Zaten arada fark var sizinki kaynana benimki kayınvalide hatta anne :1hug:
Rabbim herkeze böyle anlayışlı sevgi ve şefkat dolu bir kayınvalide nasip etsin inşallah :Saruboceq:
Sizede sabır versin inşallah :teselli:
Cevap: Doktor kukuma zarar gelir diye bu yöntemi secti Anne, ne yaparsin!:hulya:
Cevap: Aman Anne ne olacak....ayni oluruz iste...Kaynanasina bak gelinini al derler:kedi:
Cevap: Ehh tabi koyariz insallah...Ali yigit koyariz...hem benim istedigim olur hem senin!
Allahtan babamin adi hüsamettin degil...vallaha Anne o zaman koymazdim!-tatlicadiarzu-
Künyeye 80 milyon verdim
Cevap: Yazik olmus parana Annecim ya....su teneke parcasina o kadar para verilirmi?:1hug:
siz her istediğini yapıyorsanız hiç sesiniz çıkmıyorsa hep haklısınız deyip sürekli balerina cif gibi hizmet ediyorsanız tabi kayınvalideniz iyi olur....yani yanlış anlamayın tarz açısından baktım belkş de öyle değildir ama genelde öyle tiplerin kaynanasıyla sorunu olmuyorda:tomato::tomato::tomato:
Künyeye 80 milyon verdim
gülsüm sultan yorumun çok güzela.s.a.s.
o söylenirken hepsi geçti aklımdan
ama benim gıcık kaynanam sözü söyler, soruyu sorar da cevabını dinlemez,duymaz
birincisi başlık çok iddialı olmuş.
kaynana iyidir yada gelin kötüdür diyemem ama şüphesiz iyi kaynanada vardır.
kaynananız biraz patavatsız ve cahil anladığım kadarıyla.ama sizce biraz abartmıyormusunuz?
yazdıklarınız şakaya vurarak rahatlıkla cevabı verilebilecek şeyler.
hiç bu kadar sorun yapmanıza gerek yok.
ayrıca ilk erkek torununa eşinin adını koymak istemesi çok normal.Allah'tan Ali güzel isim.çok daha alakasız bi isimde olabilirdi.
ayrıca zaten siz sonuna istediğiniz ismide koymuşsunuz.bırakın akrabalarına nasıl anlatırsa anlatsın.yaşlı kadın.dilini,kelimelerinimi değiştireceksiniz bu yaştan sonra.
kaynanasından ciddi anlamda eziyet gören bir sürü kadın varken siz kusur bulmak için özellikle aranmışsınız gibi geldi bana.
Allah aşkına kendi annenizla hiç mi olumsuzluk yaşamıyorsunuz?
ya da kendi anneniz hiç mi konuşurken pot kırmaz.düşünün ki eşinizde annenize taksa her söylediğiniden dolayı.
ne güzel anne olmuşsunuz.
sizin evladınıza her baktığınızda hissettiklerinizi kaynananızda sizin eşinize yani kendi evladına bakarken hissediyor.hiç değilse eşinizin hatırına böyle abuk subuk şeyleri dert etmeyi bırakın ve bebeğinizin keyfini çıkarın derim ben.
gerisini siz bilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?