Su kadarcik seyi doguramadinda sezeryanmi oldun?
Cevap: Doktor kukuma zarar gelir diye bu yöntemi secti Anne, ne yaparsin!:hulya:
Ayi gibi olmussun, sen hayatta zayiflayamazsin!
Cevap: Aman Anne ne olacak....ayni oluruz iste...Kaynanasina bak gelinini al derler:kedi:
Cocugun adini Ali koyacaksiniz degilmi?
Cevap: Ehh tabi koyariz insallah...Ali yigit koyariz...hem benim istedigim olur hem senin!
Allahtan babamin adi hüsamettin degil...vallaha Anne o zaman koymazdim!-tatlicadiarzu-
Künyeye 80 milyon verdim
Cevap: Yazik olmus parana Annecim ya....su teneke parcasina o kadar para verilirmi?:1hug:
Ya arkadasim bunlarda dertmi Allahsen? Bosver.....
siz her istediğini yapıyorsanız hiç sesiniz çıkmıyorsa hep haklısınız deyip sürekli balerina cif gibi hizmet ediyorsanız tabi kayınvalideniz iyi olur....yani yanlış anlamayın tarz açısından baktım belkş de öyle değildir ama genelde öyle tiplerin kaynanasıyla sorunu olmuyorda:tomato::tomato::tomato:
siz her istediğini yapıyorsanız hiç sesiniz çıkmıyorsa hep haklısınız deyip sürekli balerina cif gibi hizmet ediyorsanız tabi kayınvalideniz iyi olur....yani yanlış anlamayın tarz açısından baktım belkş de öyle değildir ama genelde öyle tiplerin kaynanasıyla sorunu olmuyorda:tomato::tomato::tomato:
yanlış anlamayınız lütfen ama bende kaynana değil annem iyi çok iyi diyenlerdenim...bizler balerina cif gibi hizmet etmiyor olsadıkta bence böyle olurduk kaldı ki biz annemle bulaşık yıkama kavgası yapıyoruz ne yani o bana hizmet ediyor diye mi ben onu seviyorum....siz her istediğini yapıyorsanız hiç sesiniz çıkmıyorsa hep haklısınız deyip sürekli balerina cif gibi hizmet ediyorsanız tabi kayınvalideniz iyi olur....yani yanlış anlamayın tarz açısından baktım belkş de öyle değildir ama genelde öyle tiplerin kaynanasıyla sorunu olmuyorda:tomato::tomato::tomato:
kızlar kaynanamın yaptığını anlatayım
yeni doğum yaptım sezeryanle , 2. günü kayınvaldem geldi,,,(oğlum 3300 gr doğdu)hani zayıfta değil
ve bana ilk sözü "ayyy şu kadarcık şeyi doğuramadındamı sezeryan oldun"
şok oldum ne münasebet doktor öyle istedi demeye kalmadı
ikinci sözü"ayı gibi olmuşsun hayatta zayıflayamazsın sen"dedi
yeni doğum yapmış kadın nasıl olacak acaba (ayrıca da kendi 100 kg dan aşağı değil)
üçüncü sözü"bu künyeyi de 80 milyona aldım" demezmi
çıkarmış süpürge teli kadar bişey oğlanın koluna 2 ay olabildi anca,hemen küçülüverdi sonra
ayrıca da hediyenin parası söylenirmi (ve bana bir geçmiş olsun deyip kutlamadı bile)
ölürmüsün öldürürmüsün
ve son öldürücü darbeyi vurdu "oğlanın adını Ali koydunuz değilmi" (kayınpederimin adı)
siz olsanız ne yapardınız????[/QUOTE]
Ben olsam ne yapardım sen cevabı yukarda vermişsin canım
Neden ben öleyim ki o ölsün
Hatta logusayım demem kalkar yapışıverirdim gırtlağına nasıl olsa kilo almışım bak bakalım ii sıkıyormuyum kaynana diyip zayıflamadan kilolarım bi işe yarasın dimi derdim
Hiçde çekinmemkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Hehehehehe sonra logusa kadınım ben bunalımdayım gelmeseydiniz üzerime derim işin içinde çıkarımmmmm:lepi::lepi::lepi:
arkadaşım kadın belli ki cahil konuşması kültürü öyle mutlaka geçmişte biriktirdikleri de var size karşı. her lafın altında mana aramayın. sonuçta eşinizin annesi sırf bu yüzden bile saygıyı hakediyor.hangi kayınvalide torununun adına karışmamış ki gayet normal üstelik ilk erkek torun tabi ki kocasının adını koyacak. kadın tüm doğallığıyla konuşuyor. ya daha akıllı olup sağ gösterip sol vursaydı öyle modellerde var (en tehlikelisi bunlar)bebeğinin keyfini çıkarmaya bak kadını da kendi haline bırak zaten o da cevap vermezsen zamanla geriye çekilir......
kadın saygıyı eşinin annesi diye hakediyo iyi eyvallah
ama zaten sorun burda kayınvalideye saygısızlık yapmamış kayınvalide
oğlunun eşine saygısızlık yapmış bence oğlunun karısı olduğu için kesinlikle saygıyı hakediyor senin lafına hitaben...
ayrıca kocasının adını tabiki koyacak kısmını anlayamadım aylarca hamile sanıclarını çeken kadın... kendi bebeğine istediği ismi koyamıcaksa başkada bişey demeye gerek yok çocuklarına koysaymış isim lafff
yanlış anlamayınız lütfen ama bende kaynana değil annem iyi çok iyi diyenlerdenim...bizler balerina cif gibi hizmet etmiyor olsadıkta bence böyle olurduk kaldı ki biz annemle bulaşık yıkama kavgası yapıyoruz ne yani o bana hizmet ediyor diye mi ben onu seviyorum....
bakınız insanların yaptıkları çok şey vardır iyi güzel hizmetler saygılar ama bir sözle bir bakışla bunların hepsini ya yok edebilirsiniz yada hep değerinizi artırırsınız...kimse kimseye hizmet etmek sorunda değil ama annenize başınızın üzerinde yer buluyorsanız neden bu eşinizin annesi olamıyor anlayamıyorum...
ben ikinci gelinleriyim onlar asla bunu söylemezler 2, kızımız derler benim eltimde kızlarıdır bende..bana nasıllarsa ona da aynıdırlar ben nasıl annem diyorsam o da annem der...bir insan bu kadar da ikili oynayıp rol yapabilir mi sizce ki kaldı ki ne mecburiyeti var..
gelsin aylarca yıllarca evimde kalsın...başımın üztüne ömrümün sonuna dek... ben evlenirken sadece eşimle değil ailesi ile de evleneceğimi bildim o da aynı şekilde ..her ikisinide aynı meafede 5 dk lık yolda oturuyoruz ne onlara biz karışırız nede onlar bize...gelir evine evidir hizmetimi yapar güleryüzümü gösteririm arkadaşım gibi sohbet ederim dertlşeriz de biizm başka kimimiz var ki güveneceğimiz ..başımız sıkışacak olsa hep onlar olur yanımızda ...kaynananm demek bile istemem ama annem diyorum burda inanılmıyor...lütfen genelleme yapmayınız ve inanmıyorum demeyiniz....
annedir gelir gider karışır arar sorar bazen içindekini tutamaz söyler ama kaynana diye bakıp yanlış anlarsanız ortaya bu sonuçlar çıkar...
kadın saygıyı eşinin annesi diye hakediyo iyi eyvallah
ama zaten sorun burda kayınvalideye saygısızlık yapmamış kayınvalide
oğlunun eşine saygısızlık yapmış bence oğlunun karısı olduğu için kesinlikle saygıyı hakediyor senin lafına hitaben...
ayrıca kocasının adını tabiki koyacak kısmını anlayamadım aylarca hamile sanıclarını çeken kadın... kendi bebeğine istediği ismi koyamıcaksa başkada bişey demeye gerek yok çocuklarına koysaymış isim lafff
Kayınvalideniz bu sözleri söylerken direk cevabını verecektiniz...3.300 gr zayıf değil,onu iyi besleyip kilo aldıırız sorun değil, ben spor yapıp zayıflarım, hamilelikte herkes kilo alıyo gibi.. onun sözlerinin altında kalmayın...medenice cevabınızı verin...kayınvalideniz çok cahil, basit, avam bir kişilk sanırım...kendinizi ezdirmeyin...sizin dirayetli olduğunuzu görünce, böyle abuk şeyler söylemeye çekinir belki...:jeyyar:bebeğinizi güle güle büyütün...:CüvCüv:
kızlar kaynanamın yaptığını anlatayım
yeni doğum yaptım sezeryanle , 2. günü kayınvaldem geldi,,,(oğlum 3300 gr doğdu)hani zayıfta değil
ve bana ilk sözü "ayyy şu kadarcık şeyi doğuramadındamı sezeryan oldun"
şok oldum ne münasebet doktor öyle istedi demeye kalmadı
ikinci sözü"ayı gibi olmuşsun hayatta zayıflayamazsın sen"dedi
yeni doğum yapmış kadın nasıl olacak acaba (ayrıca da kendi 100 kg dan aşağı değil)
üçüncü sözü"bu künyeyi de 80 milyona aldım" demezmi
çıkarmış süpürge teli kadar bişey oğlanın koluna 2 ay olabildi anca,hemen küçülüverdi sonra
ayrıca da hediyenin parası söylenirmi (ve bana bir geçmiş olsun deyip kutlamadı bile)
ölürmüsün öldürürmüsün
ve son öldürücü darbeyi vurdu "oğlanın adını Ali koydunuz değilmi" (kayınpederimin adı)
siz olsanız ne yapardınız????
HADİ LENNN DERDİM ONA
:mymeka: ALLAH KOLAYLIK VERSİN VALLA BAZILARI HAKKATEN ARIZA OLUYOR BEN OLSAYDIM KAĞI DIŞARI EDERDİM ONU HERHALDE ANNEMDE YOLARDI :1rolleyes: EŞİN BİRŞEY DEMEDİMİ ANASINA NE BİÇİM KADINMIŞ O YA KABA ŞEEYY :1closedeyes:
haa kızlar birde ne oldu
eşim bana doğum hediyesi yüzük almış ,,şık bir kutuda verdi bana
bende takıp sofraya oturdum
kayınvaldem görünce yenimi dedi
bende eşimin doğum hediyesi aldığını söyledim
ben 6 tane doğurdum bana alan olmadı deyip o gece ağladı,,balkonda
üzüldüm ama sonra bana nefretle bakan gözlerini görünce eski duygularıma dönüverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?