Kapatsak acinca bin turlu trip ben tlfnun sesini kisiyorum neti kapatiyorum ama esime laf dinletenedimÇok rahatsız oluyorsanız ilimizde tel. Kapatın
Kizlar az kaldi delirmeme kayinvalide kp surekli 7/ 24 esimle beni ariyolar anlamiyorum bu insanlari bugun hafta sonu is yok guc yok yqtalim diyoruz sabah 9 da kp 9 bucukta kaynana ariyo acmayincada israrla devam ettiriyolar tamam 1 aranir 2 aranir ama ben dakka basi kendi annemle konusmuyorumki onlarla konusuyum is guc demiyolar ariyolar ben acmasan esimi ariyolar napiyonuz diye hergun napacam evde oturuyorum iste
Psikologa gitmeyi dusunuyorumSenin bu evlilik uzun surmez be cnm
Yada psikolojikhasta olup cikacaksin
Birsuru sikintin var birara kayinbirader simdi kaynana kayinpeder
Koronodan bile tehlikeli
Enazindan korona geçici diye teselli ediyoruz
Seninkiler sürekli.
Az once konustuk bukezde acmassak merak ederler diyo noluyo sanki savastamiyizuyurken kapatin butun telleri esiniz ne diyor peki ?
Herşey eşi nde bitiyor onun birşey yapması lazımKapatsak acinca bin turlu trip ben tlfnun sesini kisiyorum neti kapatiyorum ama esime laf dinletenedim
sorun dis kuvvetlerPsikologa gitmeyi dusunuyorumkocamala sorun yok sukur
Esimi aradiklarinda esimle konussa ne alâ ama yine beni istiyolar konusalim diye ben hergun ne konusayim anlamadim kiKaynanaya o zaman kocam hep kendi telefonundan aranmak istiyormuş sizi özlediği için deyin
Az once konustuk bukezde acmassak merak ederler diyo noluyo sanki savastamiyizevdeyiz iste
Sizin aileniz de arıyor mu böyle her gün? Onlar merak etmiyor muymuş evladını?Az once konustuk bukezde acmassak merak ederler diyo noluyo sanki savastamiyizevdeyiz iste
Sizin anne babanız da eşinizi darlasın o eEsimi aradiklarinda esimle konussa ne alâ ama yine beni istiyolar konusalim diye ben hergun ne konusayim anlamadim ki
Babam zaten telefon kullanmaz bile annemde haftasonu oldugunu bilir asla aramaz hafta ici ben ararsam acar ama esimin tarafi gunde 3 kez ariyo bide hal hatir sorup kapamıyorlar uzattikca uzatiyolarSizin aileniz de arıyor mu böyle her gün? Onlar merak etmiyor muymuş evladını?
anlayis meselesi bu bunu kirmak cok zorBabam zaten telefon kullanmaz bile annemde haftasonu oldugunu bilir asla aramaz hafta ici ben ararsam acar ama esimin tarafi gunde 3 kez ariyo bide hal hatir sorup kapamıyorlar uzattikca uzatiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?