Kaynana kayinpeder sorunu😒

Oğulları tabi gece baca arayacaklar gelin sen ne karışıyorsunŞaka bi yana eş ailelerinin saygısı yok hiç melek olsa sevilmezler.

Babam zaten telefon kullanmaz bile annemde haftasonu oldugunu bilir asla aramaz hafta ici ben ararsam acar ama esimin tarafi gunde 3 kez ariyo bide hal hatir sorup kapamıyorlar uzattikca uzatiyolar
Saygısızlar çünkü. Eşinizin de sizin de açmamanız, konuşmamanız gerekiyor ama eşiniz işi bozuyor. Sıkıntı onda. Sizin anne babanız her gün arasın konuşmak zorunda kalsın da anlasın sizi.

Terbiyesiz. Bunlar birlikte de yaşamak istemiştir kesin.
Isteselerde yanlarinda kalamyacagimi biliyolardi garibim eltim yanlarinda kaliyo
Ama bosta durmuyolar virus var isi gucu birakin koye yanimiza tasinin diyolarda benim koca Allahtan o yonden akilli ciktida gitmiyo

Biz yatarken uçak moduna alırız eşim zararlı diye kapatır ve kapattırır telefonu. Arkadaşlarım da bilir gündüz yâda gece telefonum kapalı ise uyuyorumdur

Isteselerde yanlarinda kalamyacagimi biliyolardi garibim eltim yanlarinda kaliyo
Ama bosta durmuyolar virus var isi gucu birakin koye yanimiza tasinin diyolarda benim koca Allahtan o yonden akilli ciktida gitmiyo
Hmm köyde yaşıyorlar anlaşıldı. Canları sıkılıyor bunların. Tablet falan alın verin ellerine bütün gün oyun oynasınlar, sizi rahat bırakırlar.

Valla oyle iyi gelin olcam diye düşünme maden esinde iş yok sabah 9 da aradimi alo bdiye acip biz bu saatte uyuyoruz kapatiyorum dersin zaten kavga etmekten.bi daha aramaz en nefret ettigim.sey sabah aranmasi ayrica esinede bize yazfigin gibi yaz ben annemle hergun konusmuyorum ki konussanda senin annen esin senin babanla konusuyomu surekli hayır eee o zaman esine de annen seni aradimi beni verme desin napcan esimi simdi i surekli rahatsiz edilmekten hoşlanmaz desin valla hep derim cingari bi kere çıkar zaten sonra dengelenir iş

Esimede hep.diyorum hergun annemle konusmuyorum sizinkiler ariyo diyorum napiyim annede arasin konusalim diyo nasi bi huyu var çözemedim kayanagilide cozemedim valla bazen aramazlar bazende aramaktan nefes aldirmazlar

Az once konustuk bukezde acmassak merak ederler diyo noluyo sanki savastamiyiz evdeyiz iste

Yatarken mesaj yazın:
“Anne, baba biz yatıyoruz. Yarın geç kalkacağız. Telefonlarımızı kapatıyoruz, merak etmeyin, uyanınca açacağız”

Ayrı ayrı hem anneye hem babaya mesaj yazın.

Beni de arıyordu açmayınca ısrarla üstüste arıyordu merak ettim bir şey mi oldu diye diyordu. Valla ben açmadım sonra geri dönüş yaptım bazen, bazen de yapmadım. İşim vardı ya duymamışım görmemişim dedim hep. Artık aramıyor öyle benim ve eşimin kendimize ait bir hayatımız olduğunu, her zaman müsait olamayacağımı, canı her istediğinde gereksiz gereksiz arayamayacağını anladığını düşünüyorum. Sizde açmayın sonra geri dönüş yapın bir bakalım...

Esimede hep.diyorum hergun annemle konusmuyorum sizinkiler ariyo diyorum napiyim annede arasin konusalim diyo nasi bi huyu var çözemedim kayanagilide cozemedim valla bazen aramazlar bazende aramaktan nefes aldirmazlar
dedigim gibi is sende bitiyo telefonu sana verdiginde bi kere bozucan kaynananı ve esini bidaha yapamaz zaten verdiginde esin telefonu kaynanan dunden bu yana degisen bisey yok basım agrıyo al ahmet mehmet neyse versen esine dumur gibi kalcak bidaha yapamaz yuzun yumusak galiba ama cok üzülürsün daha yolun basındasın bence

Kv 'den seni aradığında aç telefonu,
"Ne yapıyorsunuz" diye sorduğunda "sevişiyorduk siz arayınca yarım kaldı, birşey mi oldu neden aradın" de...
Bir daha ararken 2 kere düşünür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…