kaynana kaynana iki bacaklı dana :(((

kendi evi var 2 sokak ötede.ama bu ara adet edindi milleti geziyo

ohoooo o zaman misafir çağırmak istediğin de kendi evine çağırırsın anne ben hiç müsait değilim deseydin keşke...bence biraz tavrını koyman lazım..ailen için söyledikleri de hoş değil o bilemez kimsenin içini terbiyesizlik etmiş..sen yine iyi cevap vermişsin...yine de büyüklük sende kalsın kalbini kırmadan daha sert bir tutum izle bence..

ama insan babaannesine tahammül ediyorda kaynanasına tahammül edemiyo işte ((

deniz görüyosun dimi halimi.eşime mi üzüleyim işime mi kaynanama mı bebek olmayışına mı ((

ahahahah öldüm gülmekten yaaa
helal olsun bacım sana
sen sorun çözücüsün tebrik ederim ahahahah

yeni evlimisn heveslidir şimdi biraz sonra o da sogur gelmez merak etme
ilerde çalışırsın çocugunu bırakmak zorunda kalırsın o zmanda aynını o yapar boşver gelsin ses çıkarma usanır bıkar emin ol,sende kendine program yap alışverişe gidicektim,arkadaşla buluşucam falan de mesela yalnız bırak çık evde...1 2 derken oda anlar gelmez zaten

valla biri annem hakkında böyle birşey dese anında ağzının payını alır benden terbiyesizlik bu ona ne oluyo soracaksa da düzgün sorsun bu nasıl üslup böyle
sende bütün bunlar birikmiş artık katlanamıyosun sanırım
o zaman lafını esirgeme sende ne diyeyim
o varken de müzik dinle kendine bi iş yarat onunla konuşma çok fazla belki gider o şekilde
insan bi evde istenmediğini anlar aslında yine de gitmiyosa kendi terbiyesizliğidir bence

Son düzenleme:
deniz görüyosun dimi halimi.eşime mi üzüleyim işime mi kaynanama mı bebek olmayışına mı ((
yaa olay çıkaracak halin yok
eşine şikayet etmeyide bırak canım
sonuçta bizlerde yaşlanıcaz iyilik yapmaktan kimse kaybetmez
idare et sık dişini hee de geçsin
ama şuda var kavga et demiyorum asla ama mesela ben olsam kayınvalideme derdim anne ben yokken misafir çağırmakta ne demek diye..
belki benim dolaplarım dağınık evim kirli
herkese bunu gösterip ne anlayacak bu hiç hoş değil

Son düzenleme:

çok komiksin kız bu kadar acımasız olabilseydim gelmezdi evime zaten.ama surat yapmam gerekiyo biliyorum.yarın eşim mesela geç gelecek.bende anneme giderim eşimden de geç gelirim oda akşam 22:00'ye kadar patlar belki

ahahahah öldüm gülmekten yaaa
helal olsun bacım sana
sen sorun çözücüsün tebrik ederim ahahahah

kötü haber şuki ben zaten sabah 8 akşam 8 çalışıyorum yani evde yokuz günboyu evde ne yapıyo bilmiyorum.evinde olmayan insanın evinde niye kalınıyorki ?

,aa çalışıyormuşsun. bunu görmedim. yemeği ev işini fln yapıyormu bari. valla kv bizde 1 hafta kaldı. işe giderken dedi yemek fln yapılcakmı. dedim sen bilirsin kurular altta dolapta. şu şurda bu burda. eve geldim ev miss. yemek hazır. ama yinede kv istemem evde:)

Arkasindan bu kadar konusacaginiza,onda birini yuzune soyleseniz bunlar olmazdi bence. Benim kayinvalidem misafir agirlayacagim sende dese yerim ederim ànne sizin evde daha uygun olur derim. Ne var bunda. Ki ben kàyinvalidrm benim hosuma gitmeyecek seyler yapinca aninda soyluyorum. Iyice kin dolup hepten patlamaktan iyidir. Benim de sivri dilli asik suratli oldugum dusunulur ama esimin annesine dana da demedim cok sukur. Konusma stiliniz hic hos degil. Kv nuze uzuldum. Kizi kovar, oglu kabul etmez, gelini dana der. Keske aklini basina toplayip azicik kàbuguna cekilmeyi bilse.

canım kimse sevmiyo kaynanamı patavatsız diyorlar.oğlu kızı istemiyor devamlı bize geliyo.gelmesede bi pazarımız var pazarımızı onla geçirelim istiyor.artık bi yol bulmam lazım benim ya

inşallah ama hiç sanmıyorum

Ay öldüm gülmekten süper fikirler vermişsin, çok mantıklı. Kesinlikle bence bunlar çözer sizin sorununuzu.

kız sende pek acımasızsın açıkçası ben kayınvalidemin bana gelmesini çok isterim
beraber yaşamayı asla istemem ama sık sık gelsin isterim
çünkü kayınvalidem iyi niyetli birisi
aynen benim kv de evi toplar mutfağı temizler falan sağolsun

ama herşeye müdahale eden huzur vermeyen biri olsaydı katlanamazdım bende

canım benim teşekkür ederim denerim iş yapmayı müzik dinlemeyi :26:

kötü haber şuki ben zaten sabah 8 akşam 8 çalışıyorum yani evde yokuz günboyu evde ne yapıyo bilmiyorum.evinde olmayan insanın evinde niye kalınıyorki ?

fff Çok kötü birşey yaa. Eşinle özel bişeyler yaşayamazsın bile hadi onu geçtim. Oturuşuna kalkışına herşeyine özen göstericeksin falan filan....

Göyaa ayrı eve çıkmışsınız. Sanki ben aynı şeyleri yaşıyorum şuan çok sinirlendim . ..

O nasıl laf öyle??
Ne kadar terbiyesiz bir kadınmış.
Bu tür insanlara laf anlatılmaz,hayır egzersizlerine başlamalısın.
Cehalet başka birşey değil işte.

evet keşke onu diyebilseydim ne salağım hiç hayır diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…