O nasıl laf öyle??
Ne kadar terbiyesiz bir kadınmış.
Bu tür insanlara laf anlatılmaz,hayır egzersizlerine başlamalısın.
Cehalet başka birşey değil işte.
çok komiksin kızbu kadar acımasız olabilseydim gelmezdi evime zaten.ama surat yapmam gerekiyo biliyorum.yarın eşim mesela geç gelecek.bende anneme giderim eşimden de geç gelirim oda akşam 22:00'ye kadar patlar belki
kız sende pek acımasızsın açıkçası ben kayınvalidemin bana gelmesini çok isterim
beraber yaşamayı asla istemem ama sık sık gelsin isterim
çünkü kayınvalidem iyi niyetli birisi
aynen benim kv de evi toplar mutfağı temizler falan sağolsun
ama herşeye müdahale eden huzur vermeyen biri olsaydı katlanamazdım bende
galiba mı bulmuşsun böylesini elini öp başına koy vallaaaaacnm bende sık sık gelmesini isterim ama oturmaya :) valla benim kv çok iyi biri yaa. laf vurma yok. ara bozma yok. hatta oğluna kızar. işimi gücümü yapar. çayımı ayağıma getirir. kızım kızım diye dolanır. o değilde ben biraz huysuzum galiba :)
Bu erkek annelerinin neyin kafasını yaşadığını düşünüyorum sık sık? 2 sokak arada 1 hafta kalma meraklısı bir kadın neyin kafasını yaşıyor olabilir acaba? Gerçekten çok sinir bozucu, ama sessiz kalmanın da etkisi olduğunu düşünüyorum. Oturduğunuz sokakta arkadaşları varsa kendi evi çok uzak olmadığı için kendi evinde ağırlayabilir pek tabii, ama kaynanalığını göstericek ya.
benim kv de benim evde çocuguma bakıyo bu ara kp şehir dışında bir de kalıyo 2 sokak var ama çocugum için susuyorum.yemek falan çok yapmaz nadir yanii.bi de mutfak tezgahının üstünde baharatlığı alıp başka bi yere koyuyuo sürekli ben değiştiryrm işden gelince sabah gidrken bakyrm deişmiş yeri,en son bugün dedi,tezgahın üstüne neden koyuyorsun burası daha ii değilmi ben koyuyorm sen değiştriysn dedi.bende anne ben böle hoşlanmıyorum dedim elimin altında duruyo tezgahtakız sende pek acımasızsın açıkçası ben kayınvalidemin bana gelmesini çok isterim
fff Çok kötü birşey yaa. Eşinle özel bişeyler yaşayamazsın bile hadi onu geçtim. Oturuşuna kalkışına herşeyine özen göstericeksin falan filan....
Göyaa ayrı eve çıkmışsınız. Sanki ben aynı şeyleri yaşıyorum şuan çok sinirlendim . ..
,aa çalışıyormuşsun. bunu görmedim. yemeği ev işini fln yapıyormu bari. valla kv bizde 1 hafta kaldı. işe giderken dedi yemek fln yapılcakmı. dedim sen bilirsin kurular altta dolapta. şu şurda bu burda. eve geldim ev miss. yemek hazır. ama yinede kv istemem evde:)
aramızda sadece 2 sokak var ya sadece 2 sokak 1 haftalığına kalmaya gelinir mi allah aşkına bi söyleyin bana.bi iki gece olsa neyse 1 hafta ya.sanki şehir dışına gidiyor valizini toplayıp gelmiş.tüp bebek yaptırdığım aralıkta da böyle güm diye 1 haftalığına gelmişti.1.5 ay geçti aradan yine geldi.ne bu böyle ya.ben 2 haftada bi çamaşır yıkarım biriksin diye.o 2 tane kazağı için makineyi çalıştırmış.abi git evinde yıka ya ne acelesi var kazağının..gelir bizde banyo yapar.çöreği ısırıp kabın içine ısırığıyla atar..bide akşam diyorki sizin mahallede arkadaşım çok ; izin verirsen yarın buraya onları çağırcam..hanginiz bu soruya hayır dersiniz adam gibi cevap verin ama.ben sen bilirsin diyebildim ve yutkundum.ağladım ağlayacam o derece..ben mesafe koymaya çalıştıkça dibime giriyor.kesinlikle yazın ev arayacağım ve bi dolmuşluk mesafede oturacağım.en azından kalmaya geldiği zaman uzağız biz derimeşime anlatıyorum abartma diyor.arkadaşlarını eve çağırmasına hayır deseydin diyor.zaten kocamın hayır diyeceğini bildiği için bana diyor.hani gelinim ya hayır diyemem diye.ulan herkes işini biliyor bu dünyada ya..kızı evinden kovmuş bu hafta oda diğer oğluna gitmiş oğluda gelme hazır değiliz demiş.bizim salak gel demiş iyimi.gerçi gelecek elbette ama 2 sokak ya sadece 2 sokak.gündüz gidiyo kuran kursuna sonra evime geliyo.evine gitsene ya
çocuğuna bakıyorsa bazı şeyleri alttan alacaksın canım benim kv de bazı şeylerin yerini değiştirir ama ben sorun etmembenim kv de benim evde çocuguma bakıyo bu ara kp şehir dışında bir de kalıyo 2 sokak var ama çocugum için susuyorum.yemek falan çok yapmaz nadir yanii.bi de mutfak tezgahının üstünde baharatlığı alıp başka bi yere koyuyuo sürekli ben değiştiryrm işden gelince sabah gidrken bakyrm deişmiş yeri,en son bugün dedi,tezgahın üstüne neden koyuyorsun burası daha ii değilmi ben koyuyorm sen değiştriysn dedi.bende anne ben böle hoşlanmıyorum dedim elimin altında duruyo tezgahta
anlamıyor yaaaa
anlamıyorrr
işime karışılmasını sevmiyorum ama söleyemiyorsun işte
eşimde zaten çok ilgilidir yadün benle hiç konuşmadı desem.nasıl olsa konuşuyolar diyip köşeye sindi
aramızda sadece 2 sokak var ya sadece 2 sokak 1 haftalığına kalmaya gelinir mi allah aşkına bi söyleyin bana.bi iki gece olsa neyse 1 hafta ya.sanki şehir dışına gidiyor valizini toplayıp gelmiş.tüp bebek yaptırdığım aralıkta da böyle güm diye 1 haftalığına gelmişti.1.5 ay geçti aradan yine geldi.ne bu böyle ya.ben 2 haftada bi çamaşır yıkarım biriksin diye.o 2 tane kazağı için makineyi çalıştırmış.abi git evinde yıka ya ne acelesi var kazağının..gelir bizde banyo yapar.çöreği ısırıp kabın içine ısırığıyla atar..bide akşam diyorki sizin mahallede arkadaşım çok ; izin verirsen yarın buraya onları çağırcam..hanginiz bu soruya hayır dersiniz adam gibi cevap verin ama.ben sen bilirsin diyebildim ve yutkundum.ağladım ağlayacam o derece..ben mesafe koymaya çalıştıkça dibime giriyor.kesinlikle yazın ev arayacağım ve bi dolmuşluk mesafede oturacağım.en azından kalmaya geldiği zaman uzağız biz derimeşime anlatıyorum abartma diyor.arkadaşlarını eve çağırmasına hayır deseydin diyor.zaten kocamın hayır diyeceğini bildiği için bana diyor.hani gelinim ya hayır diyemem diye.ulan herkes işini biliyor bu dünyada ya..kızı evinden kovmuş bu hafta oda diğer oğluna gitmiş oğluda gelme hazır değiliz demiş.bizim salak gel demiş iyimi.gerçi gelecek elbette ama 2 sokak ya sadece 2 sokak.gündüz gidiyo kuran kursuna sonra evime geliyo.evine gitsene ya
Ay öldüm gülmekten süper fikirler vermişsin, çok mantıklı. Kesinlikle bence bunlar çözer sizin sorununuzu.
kız sende pek acımasızsın açıkçası ben kayınvalidemin bana gelmesini çok isterim
O nasıl laf öyle??
Ne kadar terbiyesiz bir kadınmış.
Bu tür insanlara laf anlatılmaz,hayır egzersizlerine başlamalısın.
Cehalet başka birşey değil işte.
galiba mı bulmuşsun böylesini elini öp başına koy vallaaaaa
ev işi yapmazda yemeği yapıyo.sen zahmet etme dedim sırf yapmasın diye ama yapıyo sağolsun
Bu erkek annelerinin neyin kafasını yaşadığını düşünüyorum sık sık? 2 sokak arada 1 hafta kalma meraklısı bir kadın neyin kafasını yaşıyor olabilir acaba? Gerçekten çok sinir bozucu, ama sessiz kalmanın da etkisi olduğunu düşünüyorum. Oturduğunuz sokakta arkadaşları varsa kendi evi çok uzak olmadığı için kendi evinde ağırlayabilir pek tabii, ama kaynanalığını göstericek ya.
cnm bende sık sık gelmesini isterim ama oturmaya :) valla benim kv çok iyi biri yaa. laf vurma yok. ara bozma yok. hatta oğluna kızar. işimi gücümü yapar. çayımı ayağıma getirir. kızım kızım diye dolanır. o değilde ben biraz huysuzum galiba :)
Üslubun çok itici
Kayınvalidene hayır bile diyemezken burda dana, ulan, adam gibi cevap verin vs. ahkam kesiyosun
Sen adam gibi yaz önce derler, anlayana..
hatibulutcum, bazı insan bir şeyi bakışından anlar, bazısı hiç anlamaz
anlamıyor diye sen kendini yiyip bitirecek misin
bu durumu kabul edip sabredeceksin, içinde birikip patlamaması için güzel dille kayınvalidenle konuşabilirsin kırmadan
ama bazı şeylerin bilgisine sahipsin, iki bacaklı dana lafı senin gönlüne de diline de yakışmaz
çünkü bence sen örnek tavırlar sergileyenlerden olmalısın
sabır sabır sabır, çocukları istemiyor ve sana geliyorsa seni daha merhametli görüyordur
yaşlı deyip geç, yaşlılar çocuk gibi oluyor
kaynanasın heralde çekemediysen çatla
bebeğim mesafeli saygılı ve seviyeli olduğum için 1 sene konuşulmadı benimle....bi kaç ay oldu barışalı.bende eşim üzülmesin diye yüzüne gülüyorum ne dese tamam diyorum ama içime ata ata hasta olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?