kaynana kaynana iki bacaklı dana :(((

O nasıl laf öyle??
Ne kadar terbiyesiz bir kadınmış.
Bu tür insanlara laf anlatılmaz,hayır egzersizlerine başlamalısın.
Cehalet başka birşey değil işte.

evet bundan sonra yavaş yavaş hayır demeliyim haklısın

Bu erkek annelerinin neyin kafasını yaşadığını düşünüyorum sık sık? 2 sokak arada 1 hafta kalma meraklısı bir kadın neyin kafasını yaşıyor olabilir acaba? Gerçekten çok sinir bozucu, ama sessiz kalmanın da etkisi olduğunu düşünüyorum. Oturduğunuz sokakta arkadaşları varsa kendi evi çok uzak olmadığı için kendi evinde ağırlayabilir pek tabii, ama kaynanalığını göstericek ya.

çok komiksin kız bu kadar acımasız olabilseydim gelmezdi evime zaten.ama surat yapmam gerekiyo biliyorum.yarın eşim mesela geç gelecek.bende anneme giderim eşimden de geç gelirim oda akşam 22:00'ye kadar patlar belki

cnm bende sık sık gelmesini isterim ama oturmaya :) valla benim kv çok iyi biri yaa. laf vurma yok. ara bozma yok. hatta oğluna kızar. işimi gücümü yapar. çayımı ayağıma getirir. kızım kızım diye dolanır. o değilde ben biraz huysuzum galiba :)

galiba mı bulmuşsun böylesini elini öp başına koy vallaaaaa

bi de kızın annesi gelse bi sürü laf ederler böyleleri
bizim akrabalarda da çok
hep kendilerine hizmet yapılsın isterler genelde

benim kv de benim evde çocuguma bakıyo bu ara kp şehir dışında bir de kalıyo 2 sokak var ama çocugum için susuyorum.yemek falan çok yapmaz nadir yanii.bi de mutfak tezgahının üstünde baharatlığı alıp başka bi yere koyuyuo sürekli ben değiştiryrm işden gelince sabah gidrken bakyrm deişmiş yeri,en son bugün dedi,tezgahın üstüne neden koyuyorsun burası daha ii değilmi ben koyuyorm sen değiştriysn dedi.bende anne ben böle hoşlanmıyorum dedim elimin altında duruyo tezgahta
anlamıyor yaaaa
anlamıyorrr
işime karışılmasını sevmiyorum ama söleyemiyorsun işte

eşimde zaten çok ilgilidir ya dün benle hiç konuşmadı desem.nasıl olsa konuşuyolar diyip köşeye sindi

ev işi yapmazda yemeği yapıyo.sen zahmet etme dedim sırf yapmasın diye ama yapıyo sağolsun

Üslubun çok itici
Kayınvalidene hayır bile diyemezken burda dana, ulan, adam gibi cevap verin vs. ahkam kesiyosun
Sen adam gibi yaz önce derler, anlayana..

çocuğuna bakıyorsa bazı şeyleri alttan alacaksın canım benim kv de bazı şeylerin yerini değiştirir ama ben sorun etmem
zaten en fazla kaldığı 3 gün oda 2,3 ayda bir gelir yani

Ben hayır dedrdim.Kayınvalidem emrivaki bana sürekli geliyorsa,rahatsızlığımı dile getirirdim.Önemli olan üslubunu bilmek.Bana göre birşeyler yanlışsa,arkadan dertlenmek yerine karşımdaki insana uygunca belirtidim.Bana kayınvalidem benin burda arkadaşlarım var çağırayım mı dese,anne ben görüşmediğim insanları evime çağırmam,sewn kendi evinde ağırlarsan daha uygun olur der kapatırdım.Birkere izin vermişsin.İkincisinde izin almayacak haberin olsun.

Ay öldüm gülmekten süper fikirler vermişsin, çok mantıklı. Kesinlikle bence bunlar çözer sizin sorununuzu.

O nasıl laf öyle??
Ne kadar terbiyesiz bir kadınmış.
Bu tür insanlara laf anlatılmaz,hayır egzersizlerine başlamalısın.
Cehalet başka birşey değil işte.

galiba mı bulmuşsun böylesini elini öp başına koy vallaaaaa

ev işi yapmazda yemeği yapıyo.sen zahmet etme dedim sırf yapmasın diye ama yapıyo sağolsun

ne zahmeti canııım yapsın. misafir değilki maaşallah eve yerleşmiş

sende yakında evlencen dimi :))) sakın benm yaptıklarımı yapma

canım sen ilk kaldığında tepki vermediysen kadın anlamaz ki hep gelir. evlendik 2-3 ay filan olmuştu önceden cumartesi çalışıyorum kalktım işe gittim eşim free istediği vakit gidiyor kafasına göre uyusun diye epey vakit aradım artık saat 10 oldu aradım bizimki çok mutlu açtı telefonu ne oldu ya dedim annem geldi beraber kahvaltı yapıyoruz dedi o nerden çıktı ya dedim. sabah aradım ne yapıyorsun dedim kahvaltı hazırlayacağım dedi ben yemedim dedi gel beraber bizde yapalım demiş oda kalkmış gelmiş amannnn ee sonra dedim sen mi hazırladın dedim yoksa annen mi. ben davet ettim dedi ne varki dolaptan alıp masaya koydum dedi. öyle kolaymı o iş o zaman bunca vakittir neden hazırlamadın dedin sustu morali bozuldu sonra konuşuruz dedi kapattı. eve geldi öğleden sonra yenmiş içilmiş bulaşıklar tek sıra halinde dizilmiş sinirlendim eşyaları filan çarptım fark etti ne oldu dedi bari dedim makineye dizseydin elinden bu kadar geliyor annem yapım dedi de ben izin vermedim dedi. ne oldu bir kaç sonra karşılaştık annesiyle kasıla kasıla bugünde senin evde çay içtim dedi bende hiç istifimi bozmadan evet öyle olmuş bari gizli değilde haber verseydiniz haızlrık yapardım dedim yoook kızım bir çay ne hazırlığı dedi bilmem zaten kahvaltı hazırlamada pek iş yokmuş dolaptan alıp masaya koymakmış dedim hiçte gülmedim.

benim evimde benden habersiz geliyor keyif yapıyorlar kusura bakmasınlar böyle yapınca bir daha gelmedi. haftada 6 gün çalış eve gel kendinin keyif çayının bulaşığını yıka. bizimkide ders aldı galiba bir daha çağırmadı. böylece konu kapandı.

her zaman derim bir şeye ilk başta tepki verirsen bir daha aynı olma olasılığı az olur. allah yardımcın olsun sabır diliyorum sana.

ayy haline şükret

hatibulutcum, bazı insan bir şeyi bakışından anlar, bazısı hiç anlamaz
anlamıyor diye sen kendini yiyip bitirecek misin
bu durumu kabul edip sabredeceksin, içinde birikip patlamaması için güzel dille kayınvalidenle konuşabilirsin kırmadan
ama bazı şeylerin bilgisine sahipsin, iki bacaklı dana lafı senin gönlüne de diline de yakışmaz
çünkü bence sen örnek tavırlar sergileyenlerden olmalısın
sabır sabır sabır, çocukları istemiyor ve sana geliyorsa seni daha merhametli görüyordur
yaşlı deyip geç, yaşlılar çocuk gibi oluyor

biliyorum ama gerçekten tahammül edemiyorum eve gitmek istemiyorum akşam

kaynanasın heralde çekemediysen çatla

Hayır sen göremiyorsun belki ama mesafeli biri değilsin , bunu karşındakine de gösterebildiğine inanmıyorum . O yüzden ikinizi benzettim birbirinize . İçine atmak zorunda da değilsin , tartışmak zorunda da . Aradaki seviyeyi ve mesafeyi korumak başka bir şeydir ama bu öyle ''ayyyy kız doğru diyosun '' larla olmuyor .

Bak , yukarıda verdiğin cevap .

Bilmem anlatabiliyor muyum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…