- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
biliyorum ama gerçekten tahammül edemiyorum eve gitmek istemiyorum akşam
Ben hayır dedrdim.Kayınvalidem emrivaki bana sürekli geliyorsa,rahatsızlığımı dile getirirdim.Önemli olan üslubunu bilmek.Bana göre birşeyler yanlışsa,arkadan dertlenmek yerine karşımdaki insana uygunca belirtidim.Bana kayınvalidem benin burda arkadaşlarım var çağırayım mı dese,anne ben görüşmediğim insanları evime çağırmam,sewn kendi evinde ağırlarsan daha uygun olur der kapatırdım.Birkere izin vermişsin.İkincisinde izin almayacak haberin olsun.
canım sen ilk kaldığında tepki vermediysen kadın anlamaz ki hep gelir. evlendik 2-3 ay filan olmuştu önceden cumartesi çalışıyorum kalktım işe gittim eşim free istediği vakit gidiyor kafasına göre uyusun diye epey vakit aradım artık saat 10 oldu aradım bizimki çok mutlu açtı telefonu ne oldu ya dedim annem geldi beraber kahvaltı yapıyoruz dedi o nerden çıktı ya dedim. sabah aradım ne yapıyorsun dedim kahvaltı hazırlayacağım dedi ben yemedim dedi gel beraber bizde yapalım demiş oda kalkmış gelmiş amannnn ee sonra dedim sen mi hazırladın dedim yoksa annen mi. ben davet ettim dedi ne varki dolaptan alıp masaya koydum dedi. öyle kolaymı o iş o zaman bunca vakittir neden hazırlamadın dedin sustu morali bozuldu sonra konuşuruz dedi kapattı. eve geldi öğleden sonra yenmiş içilmiş bulaşıklar tek sıra halinde dizilmiş sinirlendim eşyaları filan çarptım fark etti ne oldu dedi bari dedim makineye dizseydin elinden bu kadar geliyor annem yapım dedi de ben izin vermedim dedi. ne oldu bir kaç sonra karşılaştık annesiyle kasıla kasıla bugünde senin evde çay içtim dedi bende hiç istifimi bozmadan evet öyle olmuş bari gizli değilde haber verseydiniz haızlrık yapardım dedim yoook kızım bir çay ne hazırlığı dedi bilmem zaten kahvaltı hazırlamada pek iş yokmuş dolaptan alıp masaya koymakmış dedim hiçte gülmedim.
benim evimde benden habersiz geliyor keyif yapıyorlar kusura bakmasınlar böyle yapınca bir daha gelmedi. haftada 6 gün çalış eve gel kendinin keyif çayının bulaşığını yıka. bizimkide ders aldı galiba bir daha çağırmadı. böylece konu kapandı.
her zaman derim bir şeye ilk başta tepki verirsen bir daha aynı olma olasılığı az olur. allah yardımcın olsun sabır diliyorum sana.
Dikkatini çekmeye bak . Seni görünce böyle olsun :
Aranı iyi tut ki, ilerde lazım olacağa benziyor....
aramızda sadece 2 sokak var ya sadece 2 sokak 1 haftalığına kalmaya gelinir mi allah aşkına bi söyleyin bana.bi iki gece olsa neyse 1 hafta ya.sanki şehir dışına gidiyor valizini toplayıp gelmiş.tüp bebek yaptırdığım aralıkta da böyle güm diye 1 haftalığına gelmişti.1.5 ay geçti aradan yine geldi.ne bu böyle ya.ben 2 haftada bi çamaşır yıkarım biriksin diye.o 2 tane kazağı için makineyi çalıştırmış.abi git evinde yıka ya ne acelesi var kazağının..gelir bizde banyo yapar.çöreği ısırıp kabın içine ısırığıyla atar..bide akşam diyorki sizin mahallede arkadaşım çok ; izin verirsen yarın buraya onları çağırcam..hanginiz bu soruya hayır dersiniz adam gibi cevap verin ama.ben sen bilirsin diyebildim ve yutkundum.ağladım ağlayacam o derece..ben mesafe koymaya çalıştıkça dibime giriyor.kesinlikle yazın ev arayacağım ve bi dolmuşluk mesafede oturacağım.en azından kalmaya geldiği zaman uzağız biz derimeşime anlatıyorum abartma diyor.arkadaşlarını eve çağırmasına hayır deseydin diyor.zaten kocamın hayır diyeceğini bildiği için bana diyor.hani gelinim ya hayır diyemem diye.ulan herkes işini biliyor bu dünyada ya..kızı evinden kovmuş bu hafta oda diğer oğluna gitmiş oğluda gelme hazır değiliz demiş.bizim salak gel demiş iyimi.gerçi gelecek elbette ama 2 sokak ya sadece 2 sokak.gündüz gidiyo kuran kursuna sonra evime geliyo.evine gitsene ya
anladığım kadarıyla eşin hayır desende senin arkanda bence bunuda kendine destek gör her söylediğini onaylama bu ne canım herkesin bi özeli var !!!
haziranda 2 yıl olcam
kaynanasın heralde çekemediysen çatla
bazı arkadaşlarda sinirimden yazdığım şeylere salak salak yorumlar yazmışlar.başına gelmeyen gerçekten anlamaz..
aramızda sadece 2 sokak var ya sadece 2 sokak 1 haftalığına kalmaya gelinir mi allah aşkına bi söyleyin bana.bi iki gece olsa neyse 1 hafta ya.sanki şehir dışına gidiyor valizini toplayıp gelmiş.tüp bebek yaptırdığım aralıkta da böyle güm diye 1 haftalığına gelmişti.1.5 ay geçti aradan yine geldi.ne bu böyle ya.ben 2 haftada bi çamaşır yıkarım biriksin diye.o 2 tane kazağı için makineyi çalıştırmış.abi git evinde yıka ya ne acelesi var kazağının..gelir bizde banyo yapar.çöreği ısırıp kabın içine ısırığıyla atar..bide akşam diyorki sizin mahallede arkadaşım çok ; izin verirsen yarın buraya onları çağırcam..hanginiz bu soruya hayır dersiniz adam gibi cevap verin ama.ben sen bilirsin diyebildim ve yutkundum.ağladım ağlayacam o derece..ben mesafe koymaya çalıştıkça dibime giriyor.kesinlikle yazın ev arayacağım ve bi dolmuşluk mesafede oturacağım.en azından kalmaya geldiği zaman uzağız biz derimeşime anlatıyorum abartma diyor.arkadaşlarını eve çağırmasına hayır deseydin diyor.zaten kocamın hayır diyeceğini bildiği için bana diyor.hani gelinim ya hayır diyemem diye.ulan herkes işini biliyor bu dünyada ya..kızı evinden kovmuş bu hafta oda diğer oğluna gitmiş oğluda gelme hazır değiliz demiş.bizim salak gel demiş iyimi.gerçi gelecek elbette ama 2 sokak ya sadece 2 sokak.gündüz gidiyo kuran kursuna sonra evime geliyo.evine gitsene ya
Sizin ifadeleriniz çok mu hoş ne olursa olsun bir insan bu hakaretleri haketmez çok saygısızsınız size bunu söyleyenlerede burada aynı saygısuzlığı yapıtorsunuz bana nasış bir saygısız cümleyle cevap vereceksiniz bilmem ama 2 sokal araya valizle neden gelsin hadi geldi anlaşmazlığın yok aranıza girmiyor siz zaten çalışıyormuşsunuz yemeğinizi işinizi yapıyordur zaten yspmada siz yapacağınızı bilirsiniz byrada melek gibi gösteriyorsunuz kendinizi ama söylediklerinize bakın başlık bile nasıl eşinizin burada yazdıklarından haberi olsa tepkisi ne olur acaba aynını bi sitede eşiniz anneniz hakkında yazsa naparsınız kızı oğlu istemiyormuş kovmuş canavar mı bu kadın
bazı arkadaşlarda sinirimden yazdığım şeylere salak salak yorumlar yazmışlar.başına gelmeyen gerçekten anlamaz..
oğlu var gelini var baktırmak istiyor kendine.eski kafa.hava da atıyordur etrafa.bir hafta birinde bir hafta birinde kalıyorum diye.
Böyle yazılara hayret ediyorumm gerçekten yarın öbürgün inşaAllah senin gelininde sana aynısını yapar sende yaşarsın aynı duyguları.Bu nasıl bir nefrettir anlayamadım.Karşındaki senin herşeyden önce bir insan bir anne ve bir büyüğün.Kalsa 1 hafta neolacak arkadaşlarını çağırsa ne olucak koltuklarınımı yiyecek yada başka şeyleri o senin eşinin annesi.Eşin senin annen için aynı şeyleri düşünse gayet normalmi karşılarsın bilemiyorum.Yazık gerçekten yazık
kızım bak evli değilsin bişey değilsin ağzımı bozma benim git işine bak.o inşallah dediğin şey senin başına gelirse görürüm g.tünü
senide tebrik ediyorum.teşekkür ederm
sizin kaynananızla aranız iyi sanırım o yüzden anlamazsınız beni.burada anlatılan sadece ufak şeyler ben 2 yıldır hatta nişanıda say 3 senedir neler yaşadım birini anlatmadım burada..yazdığım bi iki konuyla yargılamanızda hoş değil.iki kişi arasında yaşanılan şeyler bunlar.ben derdimi anlatmak istedim.eşimde benm annesine neler dediğimi gayet iyi biliyor ağzını bile açamıyor çnkü eskiden olan olaylardaki haklılığımı biliyor.o benm anneme tek kelime edemez çnkü benm eşim zaten saygısız..olay bu anlatabildim mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?