kaynana kaynana iki bacaklı dana :(((

ağlamak istiyorum ben aptalım galiba

senide tebrik ediyorum.teşekkür ederm

anladığım kadarıyla eşin hayır desende senin arkanda bence bunuda kendine destek gör her söylediğini onaylama bu ne canım herkesin bi özeli var !!!

anladığım kadarıyla eşin hayır desende senin arkanda bence bunuda kendine destek gör her söylediğini onaylama bu ne canım herkesin bi özeli var !!!

bazı arkadaşlarda sinirimden yazdığım şeylere salak salak yorumlar yazmışlar.başına gelmeyen gerçekten anlamaz..

Sizin ifadeleriniz çok mu hoş ne olursa olsun bir insan bu hakaretleri haketmez çok saygısızsınız size bunu söyleyenlerede burada aynı saygısuzlığı yapıtorsunuz bana nasış bir saygısız cümleyle cevap vereceksiniz bilmem ama 2 sokal araya valizle neden gelsin hadi geldi anlaşmazlığın yok aranıza girmiyor siz zaten çalışıyormuşsunuz yemeğinizi işinizi yapıyordur zaten yspmada siz yapacağınızı bilirsiniz byrada melek gibi gösteriyorsunuz kendinizi ama söylediklerinize bakın başlık bile nasıl eşinizin burada yazdıklarından haberi olsa tepkisi ne olur acaba aynını bi sitede eşiniz anneniz hakkında yazsa naparsınız kızı oğlu istemiyormuş kovmuş canavar mı bu kadın

haziranda 2 yıl olcam

zamanla rayına oturur inşallah merak etme
en çekişmeli zamanlar bunlar
sen kalbini temiz tut, güzel düşün ki güzel göresin
art niyet aramamaya çalış
eşin aynı şeyleri düşünse çok üzülürsün, öyle telkin et kendini

bazı arkadaşlarda sinirimden yazdığım şeylere salak salak yorumlar yazmışlar.başına gelmeyen gerçekten anlamaz..

Burada bir konu açılıyırsa herkes düşündüğünü söylemekre özgür salak gibi bir tabir kullanamazsınız snirliyken yazdıö bahanesinin arkasına saklanmayın insanlara da demediğiniz kalmadı biraz edep ya huu...

oğlu var gelini var baktırmak istiyor kendine.eski kafa.hava da atıyordur etrafa.bir hafta birinde bir hafta birinde kalıyorum diye.

sizin kaynananızla aranız iyi sanırım o yüzden anlamazsınız beni.burada anlatılan sadece ufak şeyler ben 2 yıldır hatta nişanıda say 3 senedir neler yaşadım birini anlatmadım burada..yazdığım bi iki konuyla yargılamanızda hoş değil.iki kişi arasında yaşanılan şeyler bunlar.ben derdimi anlatmak istedim.eşimde benm annesine neler dediğimi gayet iyi biliyor ağzını bile açamıyor çnkü eskiden olan olaylardaki haklılığımı biliyor.o benm anneme tek kelime edemez çnkü benm eşim zaten saygısız..olay bu anlatabildim mi.

Yasamayan tabi bilmezde.Uslubunuz cok farklı!!!!İçinizdeki öfkeyi burda yorum yapanlardan mı cıkarıyorsunuz?Yorumlara salak diyecekseniz niye burda konu acıyorsunuz?Neden herkes sizle bir dana desin...Herkes yorumunu yapıyor.

Konuya gelecek olursak tarzınız konu baslıgınız hiç hoş olmamış.Ne olursa olsun sevdiginiz adamın annesine "iki bacaklı dana "demenizi hiç dogru bulmadım.Arkadasların dedigi gibi HAYIR demeyi bilemediginiz sürece ve insanların yüzüne söyleyemediklerinizi burda söylemenizle hicbir yere varamazsınız.TEPKİ VERMEDİGİNİZ SÜRECE sinirinizden aglamaya devam edersiniz.
"ADAM GİBİ"bir cevap oldu mu ki????

Böyle yazılara hayret ediyorumm gerçekten yarın öbürgün inşaAllah senin gelininde sana aynısını yapar sende yaşarsın aynı duyguları.Bu nasıl bir nefrettir anlayamadım.Karşındaki senin herşeyden önce bir insan bir anne ve bir büyüğün.Kalsa 1 hafta neolacak arkadaşlarını çağırsa ne olucak koltuklarınımı yiyecek yada başka şeyleri o senin eşinin annesi.Eşin senin annen için aynı şeyleri düşünse gayet normalmi karşılarsın bilemiyorum.Yazık gerçekten yazık hoşgörü sevgi saygı bu duyguların unutulmuş olması beni üzüyorr...

Son düzenleme:

kızım bak evli değilsin bişey değilsin ağzımı bozma benim git işine bak.o inşallah dediğin şey senin başına gelirse görürüm g.tünü

kızım bak evli değilsin bişey değilsin ağzımı bozma benim git işine bak.o inşallah dediğin şey senin başına gelirse görürüm g.tünü

terbiyeli konuş madem yorumlardan rahatsızsın konu açmaaa.Benim kayınvalidemin başımın üzerinde yeri var

Bakın yine aynı şeyi yapıyorsunu ne alakası vat kaynanamla valla bende yaşadım çok şey hala arada yaşıyorum ama dana filan demem diyemem saygı diye birşey var eşim saygısız diye siz bir bayan olarak aynı şekilde mi olmanuz lazım hadi kaynanaya sinirlisin dedin, senin üslubunu eleştirenlere de burada kaynanasın heralde çatla, sende maydonozsun filan deme lüksünüz yok olamaz.eşin hayır de demiş sana yüzüne diyemiyorsun burada patlıyorsun o kadar sorunun oldu madem söylebahane bul burda ağzınıza gelim deyip eve gidince başka olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…