kaynana kaynata bozuntuları

bekgidici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
434
161
23
38
kızlar merhaba yeni evliyim henüz birkaç aylık.ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. eşimin ailesini ziyarete gideceğiz.kv ve kp le konuşmuyorum yaklaşık 10 yıldır oğullarıylayım beni hiç ciddiye almadılar ne zaman para kazanmaya başladım bitaneleri oldum.masrafları bana yıkmaya çalıştılar ben uyanınca tabi hop yine sırt çevirdiler.
şimdi size sorum var yeni evlendiğinizde mesela kv ve kp i önce gelin mi arar yoksa anne baba olarak onlar mı aramalı kızım evine alıştın mı vesaire gibisinden.hani ben arayıp ne diyeceksem.
bir de kp her hafta arardı kv düğünden önce beni tehdit etti tatilimi iznimi onunla geçirmiyorum diye bende kp e şikayet ettim aileme söylerim ortalık karışır diye.o da özür diledi bilmem ne düğünde epey terbiyesizlik yaptılar doğal olarak bizimkilerde artık alttan almadılar ve kadını uyardılar tehdide karşı.kp bana küs galiba...aramıyor konuşmuyor pek umrumda da değil açıkçası
eşimde ne olursa olsun gülümse az konuş muhabbeti uzatma diyor.
çok ikiyüzlüler

:) canım. Sende erken başlamış sin. Arkadaşın dediği gibi yeni gelin olarak sende az degilmissin ezdirne yok. Ezdirmede zaten ama onlara da böyleyken o kadar laf saymana gerek yok.

Gideceksin heralde gidiyosan helekide konusmuyosan nasil muhabbet edeceksinki sessizce gider gelirsin.havadan sudan muhabbet ederse cvp ver.
Yada kusum zaten kinusmuyorum deyip gitmemek.

o beni hakla tehdit ediyor peki
ben onları çok seviyordum gerçekten ailemi karşıma aldım bazen onları korudum kolladım ama onlar beni sadece para makinesi olarak gördüler ve kırıldım kızdım bende doğal olarak.aptal yerine konmak hoş değil

onlar büyükler öncelikli olarak siz aramalısınız
ben kv -kp i aylarca aradım ki evlendiğimiz zaman evleneceğimiz evi bile kalkıp görmediler.
hıcbır yardım desteklerı olmadı.
herseyı eşimle ben yaptık evin temızlıgı ve duzenını vs
biz evlendıkten snr kv 3 ay snr evımıze geldı tek basına ve elını kolunu sallaya sallaya

ben hala da aradım aradım aradım amaaa baktım ki artık onlar ne benı ne de esımı aramıyorlar , çekildim kenara...

Ben çekildikten snr eşimle birkac tartısmaları oldu , eşim de kızıyordu onlara arada belli ediyordu, ne zaman ki ben cekıldım sımdı baygınlık verecek derecede arıyorlar ve sanki bana olan sevgilerinden ölecekmiş gbi iltifatlar , szöler vs . Ben yemıyorum tabiki de çnk evlenırken biz bize hep kapı duvar oldular.

Baktılar bu sekılde eşimi kaybedecekler yön değiştiler.

Siz aramalısınız ,ama onlar da aramalı tabiki de.

Aileme soylerım ortalık karısır derken cocuk gbı davranmıssınız.

Siz kendi kendınıze cozemez mısınız aılenızı neden katacaksınız kı?

çözemedim yıllarca aileme yansıtmadım ve onlar ailem arkamda değil sandılar iyice üstüme geldiler

Sizin ztn uzlaşmaya niyetiniz olmadığı için ne yapsalar altında birşey arıyorsunuz.sonuçta yeni bir aileye dahil oluyorsunuz karşılıklı hoşgörüyle çözülemeyecek sorun yok.

Arama konusunda..genelde durum pek degismez yani kucukler buyukleri ararlar..onlar beklemistir sizden.

eşinin çizdiği yol bana gayet makul geldi. sana gelmedi mi?

Eşin zaten en büyük desteğinmiş baksana,gülümse uzatma demiş.Şanslısın.
Aramak zorunda da asla ve kata değilsin hiç kimseyi.

eşimin dediği şekilde davransam bu kız salak ailesine neler yaptık hala bizle iyi derler mi acaba?
bir de kp bana kırgın galiba düğünde tartışma çıktı diye.halbuki ben ve ailem misafirdik bize özen göstermediler hiç.bende surat astım doğal olarak.kv kesin diyecek git kp gönlünü al diye.ama öyle bir mecburiyetim yok asıl kv benim ailemi arayıp özür dilemeli helallik almalı

Sürekli ben ararım kv kpderimi iki günde aramayalım trip atarlar bir kere dedim eee anne sizdede tel var belki hastayız belki birşey geldi. Birkerede siz arayın dedim biz emekliyiz kim ödeyecek kızım faturamızı çok tutuyor dedi iyi dedim birgün büyük görümceme gittiğimde denk geldim kp kvalidem arayıp belki 1 saate yakın lak lak yaptılar bunu bildiğim halde halen aramaya devam ediyorum ve şunu diyorum kendime ben iyi insan olucam kim ne yaparsa yapsın ben aynı şekilde vermiyecem karşılığını onlarla bir olmayacam böyle düşündüğümden sanırsam asla suratta yapmıyorum onlar yüzüme melekmişim gibi davranıyorlar arkamdan dedikodumu yapıyorlar en sağlam kaynakdan duydum dedikleri lafları yinede bozmuyorum çizgilerimi bu yola devam ediyorum rabbim zaten görüyor kimsenin iyiliğini karşılıksız bırakmıyor kimsenin kötülüğünü yanına kar bırakmıyor

Kac para kazaniyosun da para makinasi oldun? 10bin mi aylik?

Kac para kazaniyosun da para makinasi oldun? 10bin mi aylik?
düğünde yere düşen 5 lirayı koşarak alıp çantasına atan kv var benim.2500 liradan fazla kazanıyorum para paradır onlar için.kamera çekmemiş olsa yine konduramazdım ama tekrar tekrar kaç kez izledim o sahneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…