kaynana kaynata bozuntuları

Demek ki neymiş anasına bakıp oğlunu almayacakmisiz... O zaman manyak kayinvalide mükemmel bi seçim bu durumda
Aslında doğru bak çok enteresan bir noktaya vardık. Manyak kaynana iyidir, çünkü oğlu iyidir. Kötü koca + iyi kayınvalide= mutlu bir yuva etmeyeceğine göre, kocan iyi olsan bırak dünya kötü olsun. Tıpku benim durumumda olduğu gibi

Beyin fırtınası oldu resmen, nerden nereye geldik

Onlar da sizin olsa olsa gelin bozuntusu olduğunuzu düşünüp sevmiyorlar demek ta en baştan beri. Kötü bir durum.

Gelinler olarak bir elimizin ayari yok. Mutlaka uclarda yasiyoruz.

Yanlis anlamayin beni lutfen ama sizde cok abartmissiniz.

Evine gidip yemek yapmak falan bana cok gereksiz bir hadise gorunuyor. Biraz da agir tas yerinden oynamaz deyin. Bi durusunuz olmaliydi bence. Sizin temiz kalplilikle bunu yaptiginiza inaniyorum fakat eminim kvdenizin gozunde "ay goze girmeye calisiyor iste" seklinde gorunmustur. Davranislari da bu dusuncemi tastikliyor.

Hayatinizda oncelikler olmaliydi ve bunun en basinda "kendiniz" gelmeliydiniz.

Ev esyalari meselesinde yaptigi terbiyesizlige ayni olcu de olmasada bir tepki vermeliydiniz. Terbiyesizligi hos gormemeniz gerekliydi. Usulunce yolunca yordaminca tepkinizi koymaniz cok zor degil.

Velevki o tepkiyi yolunca yordaminca koyamadiniz, unutmayin sizin de hata yapabilme hakkiniz var hayatta. Hata yapmamak icin eziliyorsunuz. Bence onemli olanin kendiniz, siz oldugunuz gercegine farkina varin ve bu tur olaylara prim vermeyin artik.

Tesekkur ederim hakikaten ben de iyi sabrettim ama artik yeter.Esim benim de destekcim ama ne yaptıysa o da cozemedi bi türlü kadinin ici fesat..Allahtan kıymetimi bilen bir esim var cok şükür.Allah basimdan eksik etmesin esim ve cocugumu.Mutluluk kaynagim onlar ama sunu soyleyebilirim ki memleketimden buralara geldigim icin cok pismanim o bunu haketmiyormus ogluna yakin olmayi yani..Diyecegim o ki şans işiymis kayinvalide

Başlık itici
İçerik te onlardan aşağı kalır değil bence
Tehditler havada uçuşsa da yeter ki evleneyim mantığı

Dusuncelerinize saygim sonsuz ancak bir gelinin kayinvalidesinin gozune girmeye calismasini ben sizin gibi kotu birsey olarak algilamiyorum. Karsi tarafada bunu dusundurmenin kotu birsey oldugunu dusunmuyorum. Misal ben kayinvalide olsam gelinim gozume girmeye calissa ben gururlanir mutlu olurum, siz olmaz miydiniz cidden ? Beyaz esya mevzusunda onlarin amaci zaten sizin bana verdiginiz nasihatle ayniydi. Az bucuk verdigim tepki o sekilde kalmazdi nasil insanlar olduklarini ben biliyorum bir dokunursan bin ah isitirsin birde suclu sen olursun. Zaten esim yaptiklarinin yanlis oldugunu konusmus ailesiyle bana da gerek kalmadi diyim. Esim her aşamada ailesine gereken tepkiyi zaten verdi. Her zaman keskin sirke kubune zarardir. Benim fitratimda keskin olmak yoktur, kotu niyetli insanlarin ekmegine yag surmem. Dugun oncesi yasanacak her turlu gerginlik esim ve bana zarardi diger herkese yarardi cunku ipler oldukca gergindi. Alttan alarak sabir ve tevekkul gostererek ben gosterdigim durustan gayet karli ciktim. Hem cok guzel bir dugunum oldu, hem de yuvamda ask ve huzur var. Hem de suan esimin ailesi bana fazlasiyla iyi davraniyor. Sanirim yaptiklarinin hata oldugunu benim kotu bir insan olmadigimi anladilar yada bukemedikleri eli öptüler. Kayinvalidem surekli hediyeler falan aliyor bana, fazlasiyla nazik ve iyi davraniyor, onceden olsa gunahini vermezdi. Bazen seni zarara ugratabilecek olaylara tepki vermektense Allah'a havale edip sabretmek en dogrusudur, buna inanirim.

Son düzenleme:
Benzer yollardan gecmisiz sanirim ☺ Hayatta bazi seylere kavusmanin yolu sabretmekten gecer ben buna inanirim. Ben esimin ailesine sabrettim dugun oncesi yasanacak gerginlik bizi bitirirdi, askim icin katlandim cok sukur ki katlanmisim. Allah bozmasin cok mutlu ve huzur dolu bir yuvam ve harika bir esim var. Esim her daim en buyuk destekcim ve en iyi dostumdu hala da oyle. Ailesine karsi da her zaman tepkisini koydu, bana yapilanlar yuzunden inan gorusmek bile istemiyor ailesiyle ben arayi buluyorum. Biz bazi seylere sabrederek mutlu bir yuva elde etmisiz bu yuzden kayinvalideyi dis kapinin dis mandali gormek lazim sanirim biraz. Kapini kapatinca herkes disarida kaliyor, fazla kafayi takmadan ailelerimize odaklanmak sanirim en dogrusu.. Gormemek, duymamak ve bolca sabretmek gerek. Gerisini Allah goruyor zaten ona birakmali

Yolunuz temiz kalbiniz cok guzel. Bende bir kv olsam gelinimin ilgisinden memnun olurdum elbette. Fakat kotu niyetli kisilerce bu durum goze girme cabasi olarak degerlendiriliyor ve daha bi tavir aliniyor. Kvdeniz de o donemler oyle davranmis zaten.

Ben sizi tebrik ederim. Bukemedigin eli opmek degil o sizin niyetinizi anlamis kalbinizin guzelligini gorup utanmis kvdeniz. Bunu yapmayabilirdi anlayamayabilirdi de. Sansliymissiniz.

Allah tadinizi bozmasin. Yuvaniza daimi huzur diliyorum

Amin, çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

bütün yorumları okudum.güler yüz ve iyi niyetle çözülecek gibi değil zira yıllarca öyleydim zaten.
ipleri kopardım bu kez
kendisi hastanelik oldu kp de hastanelik oldu sinir ve stresten olabilir.
bizimkileri paralamaktan bahsettiler rezil bir insan olduğumu söylediler
umursadım mı?
hayır
içimdekileri oynamadan saydım ve acaip rahatım
bundan sonra rarmızda mecburi bir mesafe olacak inaşallah allahın izniyle
mutluyum o yüzden
tanımadığınız için ben kötüyüm gibi geliyor ama ben alengerli ikiyüzlü millete oynamalı bir insan değilim.
onlar öyleler bu yüzden beni sevmiyorlardı artık tamamen beni yanlarında istemeyecekler
çocuğum olmadığı için boşatırız düşüncesindeler şuan ama
hamileyim
kesin gidecekler bu kez kalpten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…