- 24 Nisan 2015
- 7.004
- 7.210
- 398
bunun önceliği olmaz ama bence küçük olan büyüğü aramalı nasılsınız hersey yolunda mı vs gıbısınden...kızlar merhaba yeni evliyim henüz birkaç aylık.ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. eşimin ailesini ziyarete gideceğiz.kv ve kp le konuşmuyorum yaklaşık 10 yıldır oğullarıylayım beni hiç ciddiye almadılar ne zaman para kazanmaya başladım bitaneleri oldum.masrafları bana yıkmaya çalıştılar ben uyanınca tabi hop yine sırt çevirdiler.
şimdi size sorum var yeni evlendiğinizde mesela kv ve kp i önce gelin mi arar yoksa anne baba olarak onlar mı aramalı kızım evine alıştın mı vesaire gibisinden.hani ben arayıp ne diyeceksem.
bir de kp her hafta arardı kv düğünden önce beni tehdit etti tatilimi iznimi onunla geçirmiyorum diye bende kp e şikayet ettim aileme söylerim ortalık karışır diye.o da özür diledi bilmem ne düğünde epey terbiyesizlik yaptılar doğal olarak bizimkilerde artık alttan almadılar ve kadını uyardılar tehdide karşı.kp bana küs galiba...aramıyor konuşmuyor pek umrumda da değil açıkçası
eşimde ne olursa olsun gülümse az konuş muhabbeti uzatma diyor.
çok ikiyüzlüler
Sakın bu konuda eşinizin üstüne gitmeyin ailesini konuşmayın artk sonra aranız kesin bozulur ben diyim sana zaten calışıyosunuz bazen hafta sonları gidin eşinle beraber ziyaret edin bi saat gelin eşinide ailen şöyle böyle bıktırma dediğin gibi arada bi gidicen gelicen kocanla bitti bu kadarkızıyorum bazen çok konuşyorum öldüreyim mi ne yapayım onlarda öyle diyor
Napacan iste erkek de akilli olucak olanlari gorucek ben dedim ailen beni aradi niye aramiyon dediler dedim dogru diyolar aramiyon hic benim babami annemi dedi bende onlar arasin dedim ben aramiyosam dedim senin annen babanda beni aramiyor dedi sacmalama dedim annem babam benden cok seni ariyor dedim hayir aramiyorlar felan derken babam onu aradi bozuldu ondan beridir bisey demiyor bu konuda banabende de aynısı oldu her cuma arardılar.ama ben aramayınca ağlayıp oğullarını arıyorlar.kırılmakta haklıyım gerçekten herşeyimizi benim babam yaptı maddi manevi eşimle ben mutlu rahat olalım diye.şimdi ağlayarak anne babacılık oynuyorlar salak yerine koyuyorlar insanı
ay lütfen ben bu mantığı yıkarımBurdaki konulardan da tasdiklediğim kadarıyla hayatta her şey karşılıklı. Nasıl bir gelin olursan öyle kayınvalide kayınpeder çıkıyor karşına, nasıl kayınvalide ve kayınpeder olursan da öyle gelin damat buluyor.
ay lütfen ben bu mantığı yıkarım
tmm ben istisna olayım o zamanEhehe, inanmam kiii
İstisnalar kaideyi bozmaz...
tmm ben istisna olayım o zamanbaşka kontenjan varmı
hmmmm sen dahil mi hariç miVar var bi 10-15 kişilik kontenjan açtım.
hmmmm sen dahil mi hariç mi
hep öyle olmuyor be kuzumBurdaki konulardan da tasdiklediğim kadarıyla hayatta her şey karşılıklı. Nasıl bir gelin olursan öyle kayınvalide kayınpeder çıkıyor karşına, nasıl kayınvalide ve kayınpeder olursan da öyle gelin damat buluyor.
Geçmişte öyle oldu böyle oldu diye yaşanmazhediyeler alıp göndermiştim daha nişanlanmamıştık.ne aradılar ne bir mesaj attılar teşekkür için üzerine birde herkesin içinde kız çeyizini göndermiş diye dalga geçtiler.
eşime ne alsam çaktırmadan alıp kullandılar parfümünü filan eşim kullanmaya kıyamazdı öğrenci harçlığınla aldın evlenince kullancam derdi babası denen adam alıp kullanmış sanki ömründe parfüm görmüş gibi.eşim yine kıyamayıp o biten şişeyi saklıyor.benim ona hediyem diye
Tezini çürüteyimmi Sephora :) Eşimle 3 yıl flört dönemi yaşadık, ben eşimin ailesini bırak yoldan geçen tanımadığım bir insana, bir hayvana dahi saygısızlık yapacak bir insan değilim. Etrafımda sevilirim, insanları da severim. Ancak eşimin annesi beni oldum olası sevmedi, daha beni tanımadan sadece adımı duyduğu andan itibaren sevmedi, gereksiz bir kıskançlığa büründü. 3 yıl boyunca hep bana gıcık gitti. Aramız düzelsin diye eşimden evlerinin anahtarını alır gider kayınvalidem işten gelmeden önce çeşit çeşit yemekler yapar sofralar hazırlardım gelir tokum der yemezdi. Olsun der yine yapardım sevmem der yemezdi. Belki gerçekten sevmiyordur der yine yapardım canım istemiyor der yemezdi. Hastalanırdı koşar giderdim çorba yapmaya, onuda yemezdi. Yine de asla huzursuzluk çıkarmadım, saygımdan ödün vermedim. Evlenmeye karar verdiğimizde, benim ailelerine uygun olmadığımı söylemişler. Eşimin tepkisiyle karşılaştıklarında mecburen ikna oldular ama bu seferde düğün arifemin içine tükürdüler. Tüm beyaz eşyalarımı bana sormadan aldılar, bir gün boş eve geldiğimi sanarak bir geliyorumki beyaz eşyalarım kurulmuş, alındıklarından bile haberim yok vee hiçbirisi istediğim gibii değil. Sırf çirkefleşeyim diye yaptılar biliyorum. Ancak asla istedikleri tepkiyi vermedim "çok güzeller, teşekkür ederim" dedim. Bu sefer ev düzme diye çıkageldiler halılarımı, perdelerimi ilk o zaman gördüm. Düğünde de kayınvalidem sadece bir bilezik taktı. Birde kafasına göre inci bir set almış onu da ilk kez düğünde gördüm. Belki gelinliğim ile uymayacak, ki uymadıda neden sormadan alıyorsun? Ama yine ses etmedim. Evleneli birkaç ay oldu herkes görüşmememi beklerken ben hala tüm içtenliğimle yüzüne gülüyorum kendisinin. Şimdi cidden soruyorum hakettiğim kaynanayı mı buldum dersin ?Burdaki konulardan da tasdiklediğim kadarıyla hayatta her şey karşılıklı. Nasıl bir gelin olursan öyle kayınvalide kayınpeder çıkıyor karşına, nasıl kayınvalide ve kayınpeder olursan da öyle gelin damat buluyor.
Yorumunuza bayildimKaynana,kaynata bozuntulari hıç hoş degıl başlık biraz yumuşak olabilirdi
Gelinlerin hepsi pırlanta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?