kaynana kaynata bozuntuları

bunun önceliği olmaz ama bence küçük olan büyüğü aramalı nasılsınız hersey yolunda mı vs gıbısınden...
zaten sorunlarınız varmış arada arayın hallerını hatırlarını sorun fazla uzatmadan lafı kapatın buyukluk sızde kalmış olur..

kızıyorum bazen çok konuşyorum öldüreyim mi ne yapayım onlarda öyle diyor
Sakın bu konuda eşinizin üstüne gitmeyin ailesini konuşmayın artk sonra aranız kesin bozulur ben diyim sana zaten calışıyosunuz bazen hafta sonları gidin eşinle beraber ziyaret edin bi saat gelin eşinide ailen şöyle böyle bıktırma dediğin gibi arada bi gidicen gelicen kocanla bitti bu kadar

Bende kv ve kp ye düşkün olmadığım halde konu başlığını garipsedim.ben eşimin ailesini kendime yakın hissetmem ama sadece eşime saygıdan yaparım bazı şeyleri.sizinde tehditvari konuşmanız yanlış.tabiki haklı olduğunuz yerler vardır ama bu şekilde konuşmak herkesi gerer.yapıcı olmaya calısın.nyse ogreneceksiniz zamanla

Ne demek gelin mi arar kaynana mı arar tabii ki küçük olarak sen arayacaksın neden onların aramasını bekliyorsun ki ayrıca ne diye tehdit etti ki sizi kaynanan ve ne çirkin şey aileme söylerim ortalık karışır asıl sizin ki tehdit olmuş tabii ki öyle bir söze insanlar size soğuk olurlar. Hem aynı şehirde bile değilsiniz yani bu ne kindarlık umurunuzda değilmiş konuşmamaları eşinize saygınız varsa onlara da olmalı. Hemen ipleri koparmışsınız maşallah. Eşinizin yerinde olsam bende sizin ailenizle görüşmem.

Napacan iste erkek de akilli olucak olanlari gorucek ben dedim ailen beni aradi niye aramiyon dediler dedim dogru diyolar aramiyon hic benim babami annemi dedi bende onlar arasin dedim ben aramiyosam dedim senin annen babanda beni aramiyor dedi sacmalama dedim annem babam benden cok seni ariyor dedim hayir aramiyorlar felan derken babam onu aradi bozuldu ondan beridir bisey demiyor bu konuda bana

ay lütfen ben bu mantığı yıkarım

Kendini ezdirmek başka bişey saygısızlık başka birşey başlıgınız çok çirkin çok saygısızca yeni gelinsiniz onuda geç karşınızdaki eşinizin anne ve babası onuda geç ne olursa olsun size yaptıkları yanlış gelsede onlar büyügünüz atalarınız peygamber sav atalarına saygı göstermeyenin burnu sürtülsün diyor sevmiyorsanız uzak durursunuz allah size gelen geline yardım etsin ne ekersen onu biçersin

Gelin olarak değil ama küçük olarak sen arayacaksın tabiki sonrasında onlarda seni ararlar tabiki

hep öyle olmuyor be kuzum

Geçmişte öyle oldu böyle oldu diye yaşanmaz
Olan oldu bitti geçti gitti şimdi o ailenin gelinisin anası babasını atayım oğlu benim olsun mantığı ile evlilik yürümez
Şimdi eşin yanında ama oda bıkacak sürekli eskileri açıp aynı şeyleri söylemenden sonra olay senin annen benim annem olayına döner
Böyle kinle de yaşanmaz herkes mükemmel kayınvalde kayınpeder sahibi değil bir tek sen çekmedin ve çekmiyorsun sonda değilsin
İdare edeceksin sevgili değil evlisin çünkü ana babasıyla muhattap olmak istemiyorsan evliliği tercih etmezdin
İlişki senin ilişkin sana yardımcı olursa diye yazdım uygulayıp uygulamamak tabiki de sana kalmış

Düğün arifesinde iki aile arasında gerginlik çıkması ve tartışma olması çok olağan benim nezdimde Gerginlikten insanlar olmadık kisilere donusebiliyorlar..

Sizin yerinizde olsam(namus veya şeref meselesi söz konusu değilse) Eşimin harfi için gider ellerini öperim.. Zaten uzakmissiniz.. Kim veya nasıl insan Olursa olsunlar sizin ailenize karşı esınızi düşünün.. Kimseyi baş tacı etmeye gerek yok ama ayaklar altına almaya da gerek yok. Olumsuz bir hareket yapilirsa yine futbol daki gibi topu gogsunuzde yumusatin ve pasi kocanıza atın.Bırakın Gol u kocanız atsın

Tezini çürüteyimmi Sephora :) Eşimle 3 yıl flört dönemi yaşadık, ben eşimin ailesini bırak yoldan geçen tanımadığım bir insana, bir hayvana dahi saygısızlık yapacak bir insan değilim. Etrafımda sevilirim, insanları da severim. Ancak eşimin annesi beni oldum olası sevmedi, daha beni tanımadan sadece adımı duyduğu andan itibaren sevmedi, gereksiz bir kıskançlığa büründü. 3 yıl boyunca hep bana gıcık gitti. Aramız düzelsin diye eşimden evlerinin anahtarını alır gider kayınvalidem işten gelmeden önce çeşit çeşit yemekler yapar sofralar hazırlardım gelir tokum der yemezdi. Olsun der yine yapardım sevmem der yemezdi. Belki gerçekten sevmiyordur der yine yapardım canım istemiyor der yemezdi. Hastalanırdı koşar giderdim çorba yapmaya, onuda yemezdi. Yine de asla huzursuzluk çıkarmadım, saygımdan ödün vermedim. Evlenmeye karar verdiğimizde, benim ailelerine uygun olmadığımı söylemişler. Eşimin tepkisiyle karşılaştıklarında mecburen ikna oldular ama bu seferde düğün arifemin içine tükürdüler. Tüm beyaz eşyalarımı bana sormadan aldılar, bir gün boş eve geldiğimi sanarak bir geliyorumki beyaz eşyalarım kurulmuş, alındıklarından bile haberim yok vee hiçbirisi istediğim gibii değil. Sırf çirkefleşeyim diye yaptılar biliyorum. Ancak asla istedikleri tepkiyi vermedim "çok güzeller, teşekkür ederim" dedim. Bu sefer ev düzme diye çıkageldiler halılarımı, perdelerimi ilk o zaman gördüm. Düğünde de kayınvalidem sadece bir bilezik taktı. Birde kafasına göre inci bir set almış onu da ilk kez düğünde gördüm. Belki gelinliğim ile uymayacak, ki uymadıda neden sormadan alıyorsun? Ama yine ses etmedim. Evleneli birkaç ay oldu herkes görüşmememi beklerken ben hala tüm içtenliğimle yüzüne gülüyorum kendisinin. Şimdi cidden soruyorum hakettiğim kaynanayı mı buldum dersin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…