başkalarının yapmaları gerekenler üzerine düşünmektense, kendine yakışanı yapma üzerine düşünsen bence çıkar bir yol bulursun. eşin bana oldukça uzlaşmacı geldi. eğer ki bunu yaptıktan sonra talepleri artarsa o zaman orda bir dur bakalım deme hakkın olur. aile konusu çevremde gördüğüm kadarıyla eşler arasına soğukluk sokuyor. genelde egolar ön plana çıkıyor, gurur yapılıyor vs.eşimin dediği şekilde davransam bu kız salak ailesine neler yaptık hala bizle iyi derler mi acaba?
bir de kp bana kırgın galiba düğünde tartışma çıktı diye.halbuki ben ve ailem misafirdik bize özen göstermediler hiç.bende surat astım doğal olarak.kv kesin diyecek git kp gönlünü al diye.ama öyle bir mecburiyetim yok asıl kv benim ailemi arayıp özür dilemeli helallik almalı
peki değiyor mu? üzülüyor, üzülüyorsun. inciniyor, inciniyorsun. kimse ailesini iyi diye sevmez ki. ailesi olduğu için sever. kendin bilirsin tabi de, ben olsam giderdim. surat asmadan, kısa ve öz cevaplarla konuşurdum. geçmişi deşmezdim, deşilmesine izin de vermezdim. eşimin gözünün içine bakardım, mutluysa ben de mutlu olurdum. hakkında hayırlısı.evet bizde de durum şuan o yeni olmamıza rağmen.eşim ailesine düşkün değil ama ben onlara olan hırsımı eşimden çıkarıyorum
peki derseler işte düğünde surat astın ailen hiç yapıcı olmadı ele güne karşı bir olmalıydık derseler ne diyeyim.benim ailemi ele güne karşı ne durumda diye düşünmediler 10 yıl ve nişanlanınca da rezil ettiler herkese.herkes cinsel birlikteliğim olduda mecburiyetten evleniyorum sandı kadın öyle davrandı kvpeki değiyor mu? üzülüyor, üzülüyorsun. inciniyor, inciniyorsun. kimse ailesini iyi diye sevmez ki. ailesi olduğu için sever. kendin bilirsin tabi de, ben olsam giderdim. surat asmadan, kısa ve öz cevaplarla konuşurdum. geçmişi deşmezdim, deşilmesine izin de vermezdim. eşimin gözünün içine bakardım, mutluysa ben de mutlu olurdum. hakkında hayırlısı.
evet bizde de durum şuan o yeni olmamıza rağmen.eşim ailesine düşkün değil ama ben onlara olan hırsımı eşimden çıkarıyorum
ne koparsak kar bakıyorlar.mesela fazladan ben bir ekmek alsam yenmeyecek olsa dahi aldırır ve mutlu olurlar oh parası gitti fazkladan olsun parası gitsin kafasındalarSizden para mı istiyolar para makinası olarak görüyolar demişsin madem düğünde rezalet cıkardılar demişsiniz calışmaya başlıyımca degerli olmuşsunuz saygı cercevesi içinde arada bi arardım eşinizle gidin gelin arada mesafeli olun madem derim
onlarla yalnız kalma. eşin yanında olsun, bunları eşinle şimdiden konuş. seni üzmemek için gelirim, ama kalkıp eleştirilirsem , ailem hakkında ileri geri konuşulursa lütfen bana söz düşürmeden sen güzelce hallet. ben nasıl seni yalnız bırakmayıp geliyorsam, sen de beni yalnız bırakma falan diyebilirsin.peki derseler işte düğünde surat astın ailen hiç yapıcı olmadı ele güne karşı bir olmalıydık derseler ne diyeyim.benim ailemi ele güne karşı ne durumda diye düşünmediler 10 yıl ve nişanlanınca da rezil ettiler herkese.herkes cinsel birlikteliğim olduda mecburiyetten evleniyorum sandı kadın öyle davrandı kv
bende de aynısı oldu her cuma arardılar.ama ben aramayınca ağlayıp oğullarını arıyorlar.kırılmakta haklıyım gerçekten herşeyimizi benim babam yaptı maddi manevi eşimle ben mutlu rahat olalım diye.şimdi ağlayarak anne babacılık oynuyorlar salak yerine koyuyorlar insanı6 aylik evliyim Nişandan sonra her cuma kv ve kp arar cumalarini kutlardim daha sonra hicbiri aramazdi ben arardim hep kaynanam isi dusunce arardi yoksa aramazdi ben gene de aradim sonra dugun oldu baktim kimse beni aramiyor bide baska sehire gelin geldim.yabanciyim hicbiyeri bilmiyorum kaynanam arayipta sormadi alistinmi bi ihtiyacin varmi diye sonra ben gene bisey demedim bu sefer bunlar 10 gun tatile gittiler bi kere bile aramadim ondan sonra anladilar simdi onlar ariyor
hediyeler alıp göndermiştim daha nişanlanmamıştık.ne aradılar ne bir mesaj attılar teşekkür için üzerine birde herkesin içinde kız çeyizini göndermiş diye dalga geçtiler.Yazım tarzınız suçlu kesimin tek onlar olmadığı izlenimini uyandırdı
Ya bu deveyi güdeceksin ya da kocanla sıkıntılı günler seni bekleyecek
Sonra Kv Kp evliliğimi bozdu diye ağlayacaksın
Alışana kadar her iki tarafta hata yapıyor uzatmayacaksın sen iyi olursan onlar da iyi olur sen iyi olmazsan eşin ailesine doğru kayar merak etme hep senin arkanda durmayacak ileride resti çeker
Annenle babanı da bu işe karıştırma sen hiçbişey olmamış gibi bir kaç parça hediye al insanlık yapmış ol derim beni dinlersen
Yok artık dicem ama var böyle insanlar yani gördüm kendinizi kullandırmayın mesafeli olun işte hiç gitmemek olmaz eşiniz farkında mı bınların o ne diyone koparsak kar bakıyorlar.mesela fazladan ben bir ekmek alsam yenmeyecek olsa dahi aldırır ve mutlu olurlar oh parası gitti fazkladan olsun parası gitsin kafasındalar
kızıyorum bazen çok konuşyorum öldüreyim mi ne yapayım onlarda öyle diyorYok artık dicem ama var böyle insanlar yani gördüm kendinizi kullandırmayın mesafeli olun işte hiç gitmemek olmaz eşiniz farkında mı bınların o ne diyo
ben görüşmüyorum zaten ilk günden beri.kv kp ve görümcemle konuşmuyorum geri kalan akrabalarıyla iyi sayılırım.zaten bir gün kalacağız ancak kv buna da sinirlenecek eminim ama ne yapalım çalışıyoruz eşimle tatile dahi çıkmadık iznimizi el öpmeye kullanıyoruz düşününBu kadar nefret ediliyor karşılıklı, nasıl birbirinizin yüzüne bakacaksınız? Böyle bir durumda ben evlenmezdim, hadi evlenmişsiniz ama ben ilk günden itibaren görüşmezdim. El öpmeye ne diye gideceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?