- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Tezini çürüteyimmi Sephora :) Eşimle 3 yıl flört dönemi yaşadık, ben eşimin ailesini bırak yoldan geçen tanımadığım bir insana, bir hayvana dahi saygısızlık yapacak bir insan değilim. Etrafımda sevilirim, insanları da severim. Ancak eşimin annesi beni oldum olası sevmedi, daha beni tanımadan sadece adımı duyduğu andan itibaren sevmedi, gereksiz bir kıskançlığa büründü. 3 yıl boyunca hep bana gıcık gitti. Aramız düzelsin diye eşimden evlerinin anahtarını alır gider kayınvalidem işten gelmeden önce çeşit çeşit yemekler yapar sofralar hazırlardım gelir tokum der yemezdi. Olsun der yine yapardım sevmem der yemezdi. Belki gerçekten sevmiyordur der yine yapardım canım istemiyor der yemezdi. Hastalanırdı koşar giderdim çorba yapmaya, onuda yemezdi. Yine de asla huzursuzluk çıkarmadım, saygımdan ödün vermedim. Evlenmeye karar verdiğimizde, benim ailelerine uygun olmadığımı söylemişler. Eşimin tepkisiyle karşılaştıklarında mecburen ikna oldular ama bu seferde düğün arifemin içine tükürdüler. Tüm beyaz eşyalarımı bana sormadan aldılar, bir gün boş eve geldiğimi sanarak bir geliyorumki beyaz eşyalarım kurulmuş, alındıklarından bile haberim yok vee hiçbirisi istediğim gibii değil. Sırf çirkefleşeyim diye yaptılar biliyorum. Ancak asla istedikleri tepkiyi vermedim "çok güzeller, teşekkür ederim" dedim. Bu sefer ev düzme diye çıkageldiler halılarımı, perdelerimi ilk o zaman gördüm. Düğünde de kayınvalidem sadece bir bilezik taktı. Birde kafasına göre inci bir set almış onu da ilk kez düğünde gördüm. Belki gelinliğim ile uymayacak, ki uymadıda neden sormadan alıyorsun? Ama yine ses etmedim. Evleneli birkaç ay oldu herkes görüşmememi beklerken ben hala tüm içtenliğimle yüzüne gülüyorum kendisinin. Şimdi cidden soruyorum hakettiğim kaynanayı mı buldum dersin ?
haklısın mesela benim kv dem öyle bir anlatmış ki herkes ön yargılıİstisnalar için 15 kişilik kontenjan ayırdık zaten güzelcim, seni de dahil edelim.
Muhakkak ruh hastası insanlara denk gelenler de var ama bdv de okuduğumuz konuları bir de karşı taraftan dinlesek kim bilir neler duyacağız diye düşünüyorum ben. Gerçek hayatta öyle çünkü. Kayınvalidesinden şikayet eden hatunu bir de kayınvalideden dinleyince işin şekli değişiyor.
Ne kadar kizsanda sevdiğin adamın annesi ve babasına o şekilde hitap etmen hiç hoş degilkızlar merhaba yeni evliyim henüz birkaç aylık.ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. eşimin ailesini ziyarete gideceğiz.kv ve kp le konuşmuyorum yaklaşık 10 yıldır oğullarıylayım beni hiç ciddiye almadılar ne zaman para kazanmaya başladım bitaneleri oldum.masrafları bana yıkmaya çalıştılar ben uyanınca tabi hop yine sırt çevirdiler.
şimdi size sorum var yeni evlendiğinizde mesela kv ve kp i önce gelin mi arar yoksa anne baba olarak onlar mı aramalı kızım evine alıştın mı vesaire gibisinden.hani ben arayıp ne diyeceksem.
bir de kp her hafta arardı kv düğünden önce beni tehdit etti tatilimi iznimi onunla geçirmiyorum diye bende kp e şikayet ettim aileme söylerim ortalık karışır diye.o da özür diledi bilmem ne düğünde epey terbiyesizlik yaptılar doğal olarak bizimkilerde artık alttan almadılar ve kadını uyardılar tehdide karşı.kp bana küs galiba...aramıyor konuşmuyor pek umrumda da değil açıkçası
eşimde ne olursa olsun gülümse az konuş muhabbeti uzatma diyor.
çok ikiyüzlüler
kızlar merhaba yeni evliyim henüz birkaç aylık.ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. eşimin ailesini ziyarete gideceğiz.kv ve kp le konuşmuyorum yaklaşık 10 yıldır oğullarıylayım beni hiç ciddiye almadılar ne zaman para kazanmaya başladım bitaneleri oldum.masrafları bana yıkmaya çalıştılar ben uyanınca tabi hop yine sırt çevirdiler.
şimdi size sorum var yeni evlendiğinizde mesela kv ve kp i önce gelin mi arar yoksa anne baba olarak onlar mı aramalı kızım evine alıştın mı vesaire gibisinden.hani ben arayıp ne diyeceksem.
bir de kp her hafta arardı kv düğünden önce beni tehdit etti tatilimi iznimi onunla geçirmiyorum diye bende kp e şikayet ettim aileme söylerim ortalık karışır diye.o da özür diledi bilmem ne düğünde epey terbiyesizlik yaptılar doğal olarak bizimkilerde artık alttan almadılar ve kadını uyardılar tehdide karşı.kp bana küs galiba...aramıyor konuşmuyor pek umrumda da değil açıkçası
çok ikiyüzlüler
kızlar merhaba yeni evliyim henüz birkaç aylık.ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. eşimin ailesini ziyarete gideceğiz.kv ve kp le konuşmuyorum yaklaşık 10 yıldır oğullarıylayım beni hiç ciddiye almadılar ne zaman para kazanmaya başladım bitaneleri oldum.masrafları bana yıkmaya çalıştılar ben uyanınca tabi hop yine sırt çevirdiler.
çok ikiyüzlüler
iyi sabir varmis sende arkadasim..ben de hakettigim kv yi bulduguma inanmiyorum.Bir gun bi konu acip dokucem icimi..bana yaptiklarini ettigi hakaretlerini esimle aramizi bozmaya calismasini esime beni dövmesi telkinin de bulunmasini daha neler neler...Ilk benim adimi duyduğunda basladi sorunlar ayni senin gibi.hic bir hatam olmadi herkes sahit..ha ben artik bunca seyden sonra senin kadar sabirli davranamiyorum tabiki..kac yil gecti hala ne beni ne ailemi insan yerine koymadi kibirden.Etraftan bile herkes anliyor onun nasil bir kv oldugunu.Sonuc suan onu da kv yerine koyan bir gelin yok karsisinda..Ne sicak davraniyorum ne de yüzüne gülümserim..Esimin hatrina hala yuzyuze bakıyorum.Allah iyi insanlarla karsilastirsinTezini çürüteyimmi Sephora :) Eşimle 3 yıl flört dönemi yaşadık, ben eşimin ailesini bırak yoldan geçen tanımadığım bir insana, bir hayvana dahi saygısızlık yapacak bir insan değilim. Etrafımda sevilirim, insanları da severim. Ancak eşimin annesi beni oldum olası sevmedi, daha beni tanımadan sadece adımı duyduğu andan itibaren sevmedi, gereksiz bir kıskançlığa büründü. 3 yıl boyunca hep bana gıcık gitti. Aramız düzelsin diye eşimden evlerinin anahtarını alır gider kayınvalidem işten gelmeden önce çeşit çeşit yemekler yapar sofralar hazırlardım gelir tokum der yemezdi. Olsun der yine yapardım sevmem der yemezdi. Belki gerçekten sevmiyordur der yine yapardım canım istemiyor der yemezdi. Hastalanırdı koşar giderdim çorba yapmaya, onuda yemezdi. Yine de asla huzursuzluk çıkarmadım, saygımdan ödün vermedim. Evlenmeye karar verdiğimizde, benim ailelerine uygun olmadığımı söylemişler. Eşimin tepkisiyle karşılaştıklarında mecburen ikna oldular ama bu seferde düğün arifemin içine tükürdüler. Tüm beyaz eşyalarımı bana sormadan aldılar, bir gün boş eve geldiğimi sanarak bir geliyorumki beyaz eşyalarım kurulmuş, alındıklarından bile haberim yok vee hiçbirisi istediğim gibii değil. Sırf çirkefleşeyim diye yaptılar biliyorum. Ancak asla istedikleri tepkiyi vermedim "çok güzeller, teşekkür ederim" dedim. Bu sefer ev düzme diye çıkageldiler halılarımı, perdelerimi ilk o zaman gördüm. Düğünde de kayınvalidem sadece bir bilezik taktı. Birde kafasına göre inci bir set almış onu da ilk kez düğünde gördüm. Belki gelinliğim ile uymayacak, ki uymadıda neden sormadan alıyorsun? Ama yine ses etmedim. Evleneli birkaç ay oldu herkes görüşmememi beklerken ben hala tüm içtenliğimle yüzüne gülüyorum kendisinin. Şimdi cidden soruyorum hakettiğim kaynanayı mı buldum dersin ?
Benim tezime gorede genel olarak sorun kayinvalideden cikiyor. Tabiki sorunlu gelinlerde var ona bisey diyemem. Ama ben erkek annelerine asla guvenmem. Zaten daha hamilelik donemlerinde basliyorlar tuhaflasmaya "Ay benim oglum olacak" tripleri ile..Mubaregin oglu tahta cikacak sanki, oyle havalar. Akabinde dogan cocugu sirf erkek diye el ustunde tutmalar, aslanlar, koçumlar, paşamlar.. Asla evlenmeyecekmis gibi sahiplenmeler, adam 30 yasina gelsede neredeyse hala emzirmek isteme cabalari.. Ve tabi erkek evlat evlenme cagina gelip baska bir kadina asik olunca cekememe, "oglumu benden alacaklar" dusuncesi ve kacinilmaz son kiskanclik. Onlar icin en acisida savasin kaybeden tarafinda olmalari. Cunku aşkin karsisinda bir anne bile duramiyor. Akabinde gelen oglumu benden çaldilar dusuncesiyle gelinle omur boyu suregelen yeri geldiginde soguk savas yeri geldiginde sicak savas halleri.. O yuzden kayinvalideden gelini dinleyince pek inanmamda gelinden kayinvalideyi dinleyince inanirim. Benim annemde iyi bir gelindi herseyden onemlisi fedakar ve iyi bir insandi ama babannem arkasindan itin agzina sokup cikarirdi annemi, iftiralari ile tum mahalleyi dusman etmisti anneme. Tabi istisnai kayinvalideler de vardir onlara senin bana actigin 15 kisilik istisna kontejanindan aciyorum canim Sephora ☺İstisnalar için 15 kişilik kontenjan ayırdık zaten güzelcim, seni de dahil edelim.
Muhakkak ruh hastası insanlara denk gelenler de var ama bdv de okuduğumuz konuları bir de karşı taraftan dinlesek kim bilir neler duyacağız diye düşünüyorum ben. Gerçek hayatta öyle çünkü. Kayınvalidesinden şikayet eden hatunu bir de kayınvalideden dinleyince işin şekli değişiyor.
Allah sana da sabır versin gezginruhluanne... Belli ki çok zor şeyler yaşamışsın, konu açarsan dertleşiriz. Sabır ede ede sonumuz ne olacak bilemem, sabreden derviş sabretmekten gebermiş olmasındaiyi sabir varmis sende arkadasim..ben de hakettigim kv yi bulduguma inanmiyorum.Bir gun bi konu acip dokucem icimi..bana yaptiklarini ettigi hakaretlerini esimle aramizi bozmaya calismasini esime beni dövmesi telkinin de bulunmasini daha neler neler...Ilk benim adimi duyduğunda basladi sorunlar ayni senin gibi.hic bir hatam olmadi herkes sahit..ha ben artik bunca seyden sonra senin kadar sabirli davranamiyorum tabiki..kac yil gecti hala ne beni ne ailemi insan yerine koymadi kibirden.Etraftan bile herkes anliyor onun nasil bir kv oldugunu.Sonuc suan onu da kv yerine koyan bir gelin yok karsisinda..Ne sicak davraniyorum ne de yüzüne gülümserim..Esimin hatrina hala yuzyuze bakıyorum.Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Benim tezime gorede genel olarak sorun kayinvalideden cikiyor. Tabiki sorunlu gelinlerde var ona bisey diyemem. Ama ben erkek annelerine asla guvenmem. Zaten daha hamilelik donemlerinde basliyorlar tuhaflasmaya "Ay benim oglum olacak" tripleri ile..Mubaregin oglu tahta cikacak sanki, oyle havalar. Akabinde dogan cocugu sirf erkek diye el ustunde tutmalar, aslanlar, koçumlar, paşamlar.. Asla evlenmeyecekmis gibi sahiplenmeler, adam 30 yasina gelsede neredeyse hala emzirmek isteme cabalari.. Ve tabi erkek evlat evlenme cagina gelip baska bir kadina asik olunca cekememe, "oglumu benden alacaklar" dusuncesi ve kacinilmaz son kiskanclik. Onlar icin en acisida savasin kaybeden tarafinda olmalari. Cunku aşkin karsisinda bir anne bile duramiyor. Akabinde gelen oglumu benden çaldilar dusuncesiyle gelinle omur boyu suregelen yeri geldiginde soguk savas yeri geldiginde sicak savas halleri.. O yuzden kayinvalideden gelini dinleyince pek inanmamda gelinden kayinvalideyi dinleyince inanirim. Benim annemde iyi bir gelindi herseyden onemlisi fedakar ve iyi bir insandi ama babannem arkasindan itin agzina sokup cikarirdi annemi, iftiralari ile tum mahalleyi dusman etmisti anneme. Tabi istisnai kayinvalideler de vardir onlara senin bana actigin 15 kisilik istisna kontejanindan aciyorum canim Sephora ☺
Haklısın, bazı gelinler gerçekten hadlerini fazlasıyla aşıyor. Kuzeninin eşi gibi, konu sahibi gibi.. Gelin ve kaynananın birbirini sevmesini zaten zor bir ihtimal, tüm mesele uyumlu olmayı çalışıp çalışmamakta. Senin meselede gelin uyumlu olma yolunu seçmemiş, bende de kayınvalidem seçmedi. Hep uyumlu olmayan çalışan, durumu dengeleyen, tüm tahriklere rağmen sesini çıkarmayan taraf ben oldum.. Sırf aşık olduğum adamla ilişkimizin zedelenmemesi adına tabi yoksa kaynanama bayıldığımdan değil. Günahım kadar sevmiyorum kadını Allah biliyor ya... Fakat hala saygım ve yüzüne gülmem sırf hayatımda huzursuzluk istemediğim için ve olabilecek bir huzursuzluğun evliliğime yansımasını istemediğim içindir. Aşkım için alttan aldım, aşkım için alttan almaya devam ediyorum. Ama keşke dediğin gibi herkes hakettiği kayınvalideye denk getirilseydi... Çok isterdim gerçek bir anne kız gibi olmayı..Erkek anneleri konusunda haklısın. Ama ben olaya biraz iyi insan kötü insan olarak olarak bakıyorum sanırım. Kayınvalide ve gelin olarak değil. Belki çevremde çatışan gelin kayınvalide olmamasındandır.
Teyzem çok iyi bir kadındır mesela. Karıncayı incitmez derler ya o türden. Kuzenim ilk evlendiğinde eşi hep çatıştı teyzemle ve kızlarıyla. Kuzenim hep arada kaldı. Eşini dinliyor ama eşinin anlattıklarını da annesinin ya da kızkardeşlerinin yapacağını düşünemiyor, aklı almıyor. Kahvaltı sofrasında reçel için herkese ayrı kase konmamış diye kavga çıkarıp kalkıp gitmiş aylarca görüşmemiş falan, böyle absürt şeyler. En sonunda bu olaylardan boşanma evresine geldiler, hatun bebeğini alıp baba evine döndü falan. Onun da çok tatlı çok iyi bir anne babası var. Konuşmuşlar etmişler geri postaladılar evine. Sonra 180 derece döndü hatun. Annem annem diye teyzemin etrafında geziyor son bikaç yıldır. Bir bebeği daha oldu. Şimdi ne salakmışım o zaman, neden öyle davrandım diyor. Bu kadar detay nasıl biliyorum, gelin yakın arkadaşım. Zamanında ben tanıştırmıştım kuzenle. Kabak başıma patlıyordu yani neredeyse.
Haklısın, bazı gelinler gerçekten hadlerini fazlasıyla aşıyor. Kuzeninin eşi gibi, konu sahibi gibi.. Gelin ve kaynananın birbirini sevmesini zaten zor bir ihtimal, tüm mesele uyumlu olmayı çalışıp çalışmamakta. Senin meselede gelin uyumlu olma yolunu seçmemiş, bende de kayınvalidem seçmedi. Hep uyumlu olmayan çalışan, durumu dengeleyen, tüm tahriklere rağmen sesini çıkarmayan taraf ben oldum.. Sırf aşık olduğum adamla ilişkimizin zedelenmemesi adına tabi yoksa kaynanama bayıldığımdan değil. Günahım kadar sevmiyorum kadını Allah biliyor ya... Fakat hala saygım ve yüzüne gülmem sırf hayatımda huzursuzluk istemediğim için ve olabilecek bir huzursuzluğun evliliğime yansımasını istemediğim içindir. Aşkım için alttan aldım, aşkım için alttan almaya devam ediyorum. Ama keşke dediğin gibi herkes hakettiği kayınvalideye denk getirilseydi... Çok isterdim gerçek bir anne kız gibi olmayı..
SENİ DE ÇOK MASUM GÖREMEDİM AÇIKCASI. AZ DEĞİLSİN:) EVLİLİKTE AİLELERE YANSITMAK DOĞRU DEĞİL. 7 SÜLALE KARIŞACAK NERDEYSE:)kızlar merhaba yeni evliyim henüz birkaç aylık.ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. eşimin ailesini ziyarete gideceğiz.kv ve kp le konuşmuyorum yaklaşık 10 yıldır oğullarıylayım beni hiç ciddiye almadılar ne zaman para kazanmaya başladım bitaneleri oldum.masrafları bana yıkmaya çalıştılar ben uyanınca tabi hop yine sırt çevirdiler.
çok ikiyüzlüler
Burdaki konulardan da tasdiklediğim kadarıyla hayatta her şey karşılıklı. Nasıl bir gelin olursan öyle kayınvalide kayınpeder çıkıyor karşına, nasıl kayınvalide ve kayınpeder olursan da öyle gelin damat buluyor.
Sephora'cım bak yeni bir tez konusu olarak bu da sunulabilir; kayınvalide iyiyse oğlu manyak çıkıyor, oğlu iyiyse kayınvalide manyak çıkıyor. Örnek olarakda; Eniştemin (ablamın kocasının) dayısının hanımı var. Kadın öyle iyi bir kadın ki sana anlatamam, melek gibi. Oğlu var bir de, 23 24 yaşlarında zamanında bana sarmıştı, ben lise sondaydım o zaman. Evlenme vaatlerinde falan bulunmuştu, bende bir ara yakışıklılığına kaptırmıştım kendimi yalan yok. Çünkü Murat Boz ile Tarkan karışımı bir çocuk, Allah yaratmış yani.. Ama üniversite okumamı istemiyordu, kapanacaksın baskısı yapıyordu, bir de çalışmaya pek totosu yoktu. Bu sebeple soğudum. Ama çocuk yazmaya devam ediyordu bana. Aradan 2 3 gün geçmedi ablam eve geldiğinde bu oğlanın evleneceği kızla tanıştığını söyledi. Ben şok ben vefat tabi. "Lan daha dün bana evlenelim demiyor muydun ne ara buldun da, ne ara evlenmeye karar verdinde, ne ara sülalenin içine soktun hayvan herif" diye düşündüm. Tabi sadece içimden düşündüm bu manyağa gidip ses etmedim. Belli ki benimle aynı anda idare ettiği başka bir kız daha vardı, Allah'a havale ettim. Bunlar kısa sürede evlendiler ciddi ciddi. Bu oğlanın annesi, hani şu melek gibi dediğim kadın öyle melek bir kayınvalide oldu ki anlatamam. Bir süre aynı evde yaşadılar. Gelin hanım iş yapmaz, bulaşık yıkamaz, yemek yapmaz, kadın her işi yapıp bide gelininin ayağına yemek taşırdı. Gelin hanım misafirliğe geldiğinde yediği tabağı mutfağa bile götürmezdi, onun tabağını kayınvalidesi taşır yıkardı. İnsanlara ve kayınvalidesine karşı o kadar saygısızdı ki.. Kayınvalidesinin olduğu ortamda hiç çekinmez, ağzında cak cak sakız tek elinde de sigarayla ağzını yaya yaya konuşurdu. Yine de benim canım gelinim diye öpüp koklayıp bağrına basardı. Bir de karı koca çalışmıyorlardı, sürekli bu kadıncağızdan ve kocasından para alıyorlardı, daha doğrusu tavuk gibi yoluyorlardı insacıkları. Ama ona bile ses etmiyordu kadın ya, bir şey dersem kırılırsa korkusuyla ağzını bile açmıyordu. Sadece oğlunun hayırsızlığına yanıyordu. Tabi bu enteresan çift 3 sene evli kaldılar ancak 3 kez boşanıp 3 kez evlendiler. Kadın oğlumun yuvası bozulmasın diye bu kızla defalarca arasını yapmaya çalıştı. Sonunda 4.ye yeniden boşandılar. Şu an o kadın antideprasanlarla zor ayakta duruyor. O melek gibi kadın yaşayan bir ruha dönüştü. Bu hikayede aslında herkesin hakettiği kaynanayı bulmadığı ile ilgili oldu... Ama aynı zamanda, iyi kadınların manyak erkek evlatlarının olduğuna da iyi bir örnektir. Senin ablanın hikayesinde olduğu gibi...Bir de ablamı anlatayım sana. Çok tatlı bir kayınvalidesi var. Kızım yavrum diye diye ölür. Sen hiç gelininin ellerini öpen bir kayınvalide gördün mü? Dünya tatlısı bir kadın. Ama oğlu manyak çıktı. 10 yıl önce boşandılar ablamla. Ama annesi hala gelir gider, kızım der. Şimdi ablamın tekrar evlenme durumu var, kadın tutturdu kına geceni ben yapıcam diye. Öyle de değişik insanlar var işte. Kayınvaliden iyi olacağına eşin iyi olsun... Boşver...
Benim kayınvalidem yok malesef. Ama iki tane görümcem var. Çok şükür ufak tefek sıkıntılar dışında bir sorunumuz olmadı. Taa ilk başlarda " abla ben gencim, istemeden de olsa hata yapabilirim, sizi kırabilirim. Yanlışım olursa direkt bana söyleyin ki aramızda kırgınlık dargınlık olmasın" dedim. Şimdiye kadar bişey söylemediler ama var mıdır kırıldıkları bişey bilmiyorum.
Sephora'cım bak yeni bir tez konusu olarak bu da sunulabilir; kayınvalide iyiyse oğlu manyak çıkıyor, oğlu iyiyse kayınvalide manyak çıkıyor. Örnek olarakda; Eniştemin (ablamın kocasının) dayısının hanımı var. Kadın öyle iyi bir kadın ki sana anlatamam, melek gibi. Oğlu var bir de, 23 24 yaşlarında zamanında bana sarmıştı, ben lise sondaydım o zaman. Evlenme vaatlerinde falan bulunmuştu, bende bir ara yakışıklılığına kaptırmıştım kendimi yalan yok. Çünkü Murat Boz ile Tarkan karışımı bir çocuk, Allah yaratmış yani.. Ama üniversite okumamı istemiyordu, kapanacaksın baskısı yapıyordu, bir de çalışmaya pek totosu yoktu. Bu sebeple soğudum. Ama çocuk yazmaya devam ediyordu bana. Aradan 2 3 gün geçmedi ablam eve geldiğinde bu oğlanın evleneceği kızla tanıştığını söyledi. Ben şok ben vefat tabi. "Lan daha dün bana evlenelim demiyor muydun ne ara buldun da, ne ara evlenmeye karar verdinde, ne ara sülalenin içine soktun hayvan herif" diye düşündüm. Tabi sadece içimden düşündüm bu manyağa gidip ses etmedim. Belli ki benimle aynı anda idare ettiği başka bir kız daha vardı, Allah'a havale ettim. Bunlar kısa sürede evlendiler ciddi ciddi. Bu oğlanın annesi, hani şu melek gibi dediğim kadın öyle melek bir kayınvalide oldu ki anlatamam. Bir süre aynı evde yaşadılar. Gelin hanım iş yapmaz, bulaşık yıkamaz, yemek yapmaz, kadın her işi yapıp bide gelininin ayağına yemek taşırdı. Gelin hanım misafirliğe geldiğinde yediği tabağı mutfağa bile götürmezdi, onun tabağını kayınvalidesi taşır yıkardı. İnsanlara ve kayınvalidesine karşı o kadar saygısızdı ki.. Kayınvalidesinin olduğu ortamda hiç çekinmez, ağzında cak cak sakız tek elinde de sigarayla ağzını yaya yaya konuşurdu. Yine de benim canım gelinim diye öpüp koklayıp bağrına basardı. Bir de karı koca çalışmıyorlardı, sürekli bu kadıncağızdan ve kocasından para alıyorlardı, daha doğrusu tavuk gibi yoluyorlardı insacıkları. Ama ona bile ses etmiyordu kadın ya, bir şey dersem kırılırsa korkusuyla ağzını bile açmıyordu. Sadece oğlunun hayırsızlığına yanıyordu. Tabi bu enteresan çift 3 sene evli kaldılar ancak 3 kez boşanıp 3 kez evlendiler. Kadın oğlumun yuvası bozulmasın diye bu kızla defalarca arasını yapmaya çalıştı. Sonunda 4.ye yeniden boşandılar. Şu an o kadın antideprasanlarla zor ayakta duruyor. O melek gibi kadın yaşayan bir ruha dönüştü. Bu hikayede aslında herkesin hakettiği kaynanayı bulmadığı ile ilgili oldu... Ama aynı zamanda, iyi kadınların manyak erkek evlatlarının olduğuna da iyi bir örnektir. Senin ablanın hikayesinde olduğu gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?