• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana kişisi benden habersiz yazmamı almış

aaaa hanımlar cidden çok korkunç sözler sarf ediliyor, yapmayın lütfen. kocaman kadınlarız yakışıyor mu hiç?? hem konu sahibine ve diğer yorumculara da ayıp oluyor yapmayın Allah aşkına.
Burada herkes fikrini yazıyor. Kaç sayfa yazıldı. Kimse kendisinden farklı fikirde diye başkasının çocuğuna böyle düşünenlerin çocuğu cepçi diyemez. Ayıp ama bu söylediğin diye insanca uyardığı da da yaran var diyemez. Derse bu lafları hakeder.

aaaa hanımlar cidden çok korkunç sözler sarf ediliyor, yapmayın lütfen. kocaman kadınlarız yakışıyor mu hiç?? hem konu sahibine ve diğer yorumculara da ayıp oluyor yapmayın Allah aşkına.
Haklisiniz sizlere her yeni yorumda bildirim geldigini bir anlik unuttum. Maruz kaldiginiz cirkin diyalogtan ötürü sizden ve diger arkadaslardan ozur dilerim

Yazma maddi degeri düşük olan bir esya olabilir. Lakin izinsiz alınması ve geri verilmemesi bana gore hirsizliktir. Birisi taktigim yazmayi begenirse hediye etmeyi teklif ederim ama çalarsa ve geri vermek istemezse "hirsiz" oldugunu yuzune vururdum. Maddi degerinin düşük olması, hirsizlik oldugu gercegini degistirmiyor.
Okullarda cocuklarin silgisini, kalemlerini cepleyen diger cocuklar bu tip kucuk hirsizliklari destekleyen, gormezden gelen ailelerin cocuklari işte. Hirsizlik, hirsizliktir maddi ölçütü olamaz.
Bu ne demek? Bunu mu savunuyorsunuz?
Siz hayırdır ya?

Burada herkes fikrini yazıyor. Kaç sayfa yazıldı. Kimse kendisinden farklı fikirde diye başkasının çocuğuna böyle düşünenlerin çocuğu cepçi diyemez. Ayıp ama bu söylediğin diye insanca uyardığı da da yaran var diyemez. Derse bu lafları hakeder.
Ya daha bikaç saat önce nekadar minoş, iyilik sever komşu dostu olduğunuzdan bahsediyordunuz.
Kendini öven insanların ya yarası yada kompleksli olduğunu düşünmüşmdür hep.
Gerçek yüzünüzü çok çabuk gösterip yanıltmadığınız için teşekkürler

tamam hoşunuza gitmeyen yorumlar olabilir ama , bu kadar fazla hakaret etmek doğru mu? hem de bayağı ağır hakaretler. usülünce uyarır geçersiniz.

siz sakin bir üyeydiniz açıkçası üslubunuza çok şaşırdım.

çünkü bayağı ağır şeyler söylediniz.

Bence burda yapmanız gereken tek şey. Annecim yazmamı almışsınız ben o yazmayı çok seviyordum ama isteseydiniz seve seve verirdim eminim sizede çok yakışacak ama eşyalarının bende izinsiz kullanılmasını pek hoş karşılamam ama yinede size hediyem olsun. Diyip kendinizi kötü etmeden küçük bir uyarı vermektir zaten bir yazmadir canı sağolsun ne olacak ki ama bir daha yapmasını engeller siniz en azindan

Aaaa kavga cıkmış
Bu kadar küfürler hakaretler ne gerek var
Anlamıyorum

Hanımlar neden görüş ayrılıklarınız yüzünden hep kavga çıkıyor?
Her birimizin anlatılan olaylara bakış açısı farklı, ki bu çok normal hepimiz ayrı ayrı karakterleriz çünkü.
Bize uyan görüş olur uymayan görüş olur, uyanı onaylarsınız ama uymayan görüşü aşağılamak, hakaret etmek, hayır öyle değil böyle deyip polemiğe girmek yakışıyor mu bize?

Bazen öyle bir oluyor ki konu açana bile hakaret edilir hale geliyor, biz konulara yorum yazarız, konuyu açanlar kendisine en uygun fikri alır olay biter, şurada tatlı tatlı yazışıyorduk.

O gün oglumu hastaneye götürecektim aradı çocuğu dr götürecem dedim yinede geldi tezgahın üstünde biraz bulaşık vardı siz gidin ben yıkarım dedi neyse çıktık evden anahtarı da ona bıraktım o ara almış işte
Resmen hırsızlık bu beğenmiş bahane etmiş ve çalmış .🤬

Mesele aslında yazma değil. Sizden istese verirdiniz. Evinizden izinsiz malınızı alması. Yarın başka Bi şeyinizi alır öbürgün başka. Evde yalnız kalacağı zaman kapıları kilitleyin. Onurlu ise anlar
Yok artık kadını nitelikli hırsız ilan ettiniz, yarın başka bir şeyinizi alırmış 🤣

kaynananız ayrı tuhaf, siz ayrı tuhafsınız, yırtar alırdım diyenler de ayrı tuhaf. bi yazmanın peşine bu kadar düşülür mü ya insan lafını etmeye utanır. 'keşke bana deseydin ben sana verirdim' der kapatırsınız. hiç yoktan kavga eden programlardaki çingeneler gibi..
Ay inanamıyorum normal bir insan yorumu😊

Benim yaram yok gerizekalı. Sen kimsenin çocuğuna hırsız diyemezsin. Terbiyesiz seni. Ben senin gibi çocuğuna da laf atmayacam. Sen gerizekalısın çünkü. Çocuğuna yazık sadece. Senin gibi Bi hayvanın elinde yetişecek. Pislik seni. Şimdi huzurla banlayabilirsin beni Mune Mune
Aptala bak ya. Tülbenti küçümseyenlerin çocukları cepciymiş. Mal oğlu mal.
Vay anasını 🧐

Back
X