4 yıldır evlıyım beceremedım bunu olmuyor yanındada yasansa kabul etmıyor annesını hatalı olabılecegıne ınanmıyor kadın kufur edıyor ben agzımı acmadıgım halde esım susup sırtını sıvazlıyor... Bır hayal edın bu durumda bıle annem haklı o buyuk soyler dıyen bır ese sahıbım o yanımızda yokken bana yaptıklarını dıle bıle getırmıyorum artık yalancı durumuna getırıyo benı gozunde annesı bı melek asla hata ve yanlıs yapmaz bu esımde o kadar cok allaha sıgınıyorum kı bana yardım et dıye cok caresızım ınsallah bır gun anlar ben cok yıprandım susmaktan tavız vermekten vs... ozunde karı koca bı sorunumuz yok ama annesı hayatımıza mudehale ettıgınde olay kopuyor
Böyle bir durumda canım kendi aileni örnek vericeksin eşine düzgün uygun bi dille.. Benim ailem sana böyle davranıyomu diye anlayana kadar bıkmadan usanmadan gerekirse annesini eşinin yanında size böyle konuşmaması gerektiğini söyleyerek bozucaksın
herkes bılıyo konusmayı kımse bılmedıgınden susmuyo ama sonrası karsılıklı saygı bıtınce ne kalıyo evlılıkte? susanlar bundan susuyoAslında natlus varya kımbılır kaçtane gelin kaynanasına seningibi saydırmak istemiştirde içinde kalmıştır biliyonmu
Aslında natlus varya kımbılır kaçtane gelin kaynanasına seningibi saydırmak istemiştirde içinde kalmıştır biliyonmu
Terbiyeni takınıp üyelere düzgün cevap verdiğin sürece konuların kapanmaz, topiklerin üyeler değil senin yüzünden kapanıyor.yaaaa yeter bee bırakın artık birkerede konu açtığımda sırf kavga çıkarmak konumu kapatmak için uğraş verip böyle konuşmalardan
MUNE sana sesleniyorum sende milletin gazına gelip konularımı kapatma
burda herkes hep kaynanası kocası eltisi görümcesi kayınpederi vs konu açıyor burası ne başlık ne eşi ve ailesi tabikide her zaman eşim ve ailesi ile ilgili konular açıcam ne açıcamya herkes ne açıyorsa bende aynı konulardan açıyorum hayretbişey
LÜTFEN KONUMA YORUM YAPICAK DİEĞR ARKDAŞLARI KIŞKIRTICI KONUŞMAYINDA KONUMA DEVAM EDEYİM
Yahu şu kzıım açtığı başlıklara kimse yazmasa artık yanii kabak tadı verdi artık. Yok görümcesi yok kaynanası nedir bu nefret anlayamadım gitti ben eşimin ailesine öyle saydırıcam açıcma telefon bağırıcam çağırıcam eşim anında boşayıverir valla kimse anne babasına laf söyletmez yani. Büyüklerin aranması lazım küçükler tarafından ama konu sahibesi kayınanası arasın istiyor arayanı aralar aramayanı neden arasınlar. Yine iyiymiş sadece arasın demiş başkası olsa neden aramıyor etmiyor der. Yok yani eşinin ailesine bu kadar düşman saygısız birini daha görmedim ben. Yok gördüm birinde daha pardon.. O da ayrıldı zaten eşimin yakın arkadaşının eşiydi o da böyleydi herşeyi onlardan bilirdi aramaz sormaz bir de laf söylerdi çocuğu uzağa taşıdı etti istediğini yaptırdı fitneledi süregkli ailesine karşı sonunda eşi de dayanamadı artık ayrıldılar yazık yanii eşinizle ilişkinize bakın biraz saygı karşılıklı olur saygı göstereceksiniz ki saygı göreceksiniz. Ama ben zerre kadar sayg göremiyorumm.
Yahu şu kzıım açtığı başlıklara kimse yazmasa artık yanii kabak tadı verdi artık. Yok görümcesi yok kaynanası nedir bu nefret anlayamadım gitti ben eşimin ailesine öyle saydırıcam açıcma telefon bağırıcam çağırıcam eşim anında boşayıverir valla kimse anne babasına laf söyletmez yani. Büyüklerin aranması lazım küçükler tarafından ama konu sahibesi kayınanası arasın istiyor arayanı aralar aramayanı neden arasınlar. Yine iyiymiş sadece arasın demiş başkası olsa neden aramıyor etmiyor der. Yok yani eşinin ailesine bu kadar düşman saygısız birini daha görmedim ben. Yok gördüm birinde daha pardon.. O da ayrıldı zaten eşimin yakın arkadaşının eşiydi o da böyleydi herşeyi onlardan bilirdi aramaz sormaz bir de laf söylerdi çocuğu uzağa taşıdı etti istediğini yaptırdı fitneledi süregkli ailesine karşı sonunda eşi de dayanamadı artık ayrıldılar yazık yanii eşinizle ilişkinize bakın biraz saygı karşılıklı olur saygı göstereceksiniz ki saygı göreceksiniz. Ama ben zerre kadar sayg göremiyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?