Kaynana offf 😡

Ah bu kaynanalar. Arasalar olmaz, aramasalar olmaz, ilgilenseler bunaldım, ilgilenmeseler umursamıyor, sevmiyor. Verseler yemiyoz biz onları, vermeseler hep kızına veriyor bize yok. Kaynana olmak zor bu devirde. Allah sabır versin
Yemiyoz biz onları

Sen anlamadın henüz: 5 senelik mevzuyu sadece kayınvalideye karşı kullanabilirsin. Yani o tüh kaka. Dövdükten sonra özür dilemis koca (önce dövdü dedi sonra tepki gelince ittirdi felan oldu). Kocis kişisi yani bu hesabın içinde yok. Konu sahibi onu zamanında dövdüren kişinin ilgisinden rahatsız. Dövenden değil. Onun icin cep telefondan nasıl rahatsız edilmemesinin yolunu arıyor.

Dusuk tehlikeniz var diye korkup kontrol ediyor olabilir mi?
Bunu anneniz yapsa ayni tepkiyi vereceginizi sanmiyorum
Ne yapsalar yaranamiyorlar

başka çocuğu yok mu? diğer çocuklarına da yapmıyor mu aynısını? yani bir tek size mi yapıyor? Benim kafamda alzhiemer başlangıcı olan psikolojik rahatsızlıkları olan yaşlı bir insan geldi gözümün önüne anlattıklarınızdan.

Dert mi arıyorsunuz anlamadım ya kadıncağızın me zararı var size laf söz mü ediyor? Düşük tehlikenin olmasıyla kaynanana hamile olduğunu 4 ay söylememek arasında bağlantı nedir?, ne güzel ilgilenirdi sizinle. Kadını arayıp sormuyorsunuz kadın arıyor inadına açmıyorsunuz hayır aramasının kötülüğü ne merak ediyor olamaz mı? 10 gün aramamış rahat etmişsiniz de olmasa iyi olurmuş resmen ölsün istiyorsunuz. Ne kadar kötü kalpli fesat bir insansınız yazık o kadın eşinizi büyütmüş kendi anneniz olsa telefon ilk çalışında atlarsınız kaynana olunca böyle Allah böyle gelinlerle karşılaştırmasın siz de anne olacaksınız bir düşünün oğlunuzun eşinin böyle yaptığını aman size muhtaç.olmasın mazallah

Daha gönderir miyim he heyy

Konunuzda 10 gün aramadı kafamı dinledim diyen siz değil misiniz? Aramama fırsat vermiyor ki diyorsunuz verse de aramamışsınız.

Ayrıca yok kocama dövdürttü falan geçin bunları konunuzda anlatmayıp eleştri gelince eklenen şeylere genelde inanmıyoruz ki zaten birisi ya he kaynanalar var oğlunu kışkırtıp dövdürüyor deyince ee benimki de dövdürdü diye sallamışsınız. Sonra da fiziksel değildi de eşim özürler diledi falan döndürdünüz. Hadi canım hadi yalanlarını başkalarına anlat dövdürten kadın gelinini merak edip aramaz arasa da bi laf sokar kadın yemeğe gelin diyormuş hamilesin diye bunun neresi kötülük? Allah ıslah etsin

Bide Yagrin nedir yahu Allah aşkına... Fazla takılırım da yazmadan durmadım elim gitti gitti geldi dayanamadım

Insanevladı böyle nankör işte

Benim kayınvaldem
7 seneden sonra 5.tup bebekle hamile kalmama rağmen
ve 3.ayımdA inanilmaz bi şekilde kanamam oldugu icin yatıyorum diye
arka odada benim duycağım şekilde
Aslında hiç biseyi yok kalkar yapar herşeyi
işine öyle geliyo demiş kadın olduğu halde
Ölmek istiyorum demedim
Siz bence sağlıklı düşünemiyosunuz

Aramasaydı da düşük tehlikem var umurunda değil aramıyor bile derdiniz.

Kadın da hata.
Aramayacak cidden.
Ne gerek ver insanlık yapmaya

Sizin kadar ota boka sinirlenen insanlara acıyorum. Napsın aramasın mı merak edip arıyor torununun sesını duymak istiyor ne var bunda babannesi değil mi bu kadın ne istiyorsunuz gelmesin etmesin aramasın sormasın sonra bunlar olmayınca çok kötü tüü kaka. Bu ne ya ama bir mal kaldı mı da evlatlardan önce sizin gibi insanlar önce atlar sizin gibi çok insan gördüm. Dün bir evlilik uzmanı bir bayan izledim sizin gibi insanların eşine ne dedi biliyor musunuz eş elli tane bulunur ama anne bulamazsın tek çok haklıymış sizin gibi kadınları görüp okudukça insanlığımdan utandım kalmadı büyüğe saygı sevgi Allah kaynananıza sabır versın zor işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…