- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi pardon_ama
-
benmide görümcem var oda ayni bazen kızıyo annesine karışma diye.Keşke benim görümcem olaydın senbenim görümcem de annesinin söylediklerine şak şak yapıp insanı delirtiyor
vermeseydim kotu gelin olacaktim.gerci yinede kotu gelin oldumda ne esya alindi ne bisey.kaynanamin gelinlik koltuklarindan oturuyorum.ama o kendisine yeni koltuklar aldi eskilerini bana kakalayip.eski halilarini perdelerini kullaniyorum.o kendisine hepsini yeniden aldi.benim su an alacak durumum olmadigi icin sabrediyorum.ama yinede kotu gelinim yaranamadim bir turlu.cunku hizmetci olmayi reddettim.ayri eve ciktim.dunyada boyle insanlarda var dusunun yani.neden gelinler bu kadar sitemli.cunku gelini hizmetci etmeye calisiyorlar.olmadimi gelin kotukeşke vermeseydiniz, tabiki sizin hakkınız..
ağzınıza sağlık, hakkaten ya, üstlerine düştükçe bir şey sanıyorlar kendilerini...dediğiniz gibi aslında, bırakcan ne halleri varsa görsünler, en azından torun bakmaktan kurtuluruz...onca fedakarlık yap, sonra teşşekkür yerine, bi ton laf ye arkadan....
Menapozda mısın teyze ya?gelinler, lütfen söyleyin..kaynanalar yada kaynana adayları ne yapsınlarki (yaransınlar demiyorum) insan gibi muamele görsünler?
1- mesafeli olursun- kızarlar
2-samimi olmak istersin-istemezler
3-ev verirsin, yaranamazssın
4-arar sorarsın, istemezler
5- aramassın -az arıyo derler
6-yemeğe çağırırsın istemezler
7-yemeğe çağırmassın- çağırmıyor derler..
8-bir söz söylersin evladın gibi, lafı evirip çevirip yine kızcak bişi bulurlar..
9-doğum eder gelinler- yardıma gitsen kalsan suç-kalmasan yine suç...
10-.....
11-......
12-.......
lütfen karar verin artık, gerçek niyetiniz ne? amacınız ne?
haaa, annelerden oğullarını koparmaya çalışmaksa İŞTE BU ÇOK ZORRRRR...yaradanın verdiği o bağı, insanoğlu koparamaz...
Hahaha baby yaaaa güldürdünMenapozda mısın teyze ya?
Bu ne simdi cuma vakti ,git kendıne sövdürtmedennn
katılıyorum
kesınlıkle tum takılar cocuklara ve hatta gelıne aıt kanunda yerı var bosanma durumunda bıle gelın ıstedıgınde hepsı gelıne ıade edılıyor
dugun zaten kıme yapılıyor gelıne
bu evlenen cıflere gelen hedıye takılara goz dıken anne babaları ben asla anlamadım nasıl ıcten sınsı bır pazarlık
ozaman kımseye altın takmasınlar kendı cocuguna takılan altına goz dıkeceklerıne
ha ha ahaaaa güldürdün beni...ben oğluma sürekli aşkımmm, bitanemmm derim mesela, yandık ozaman:)
tşk ederim güzel yorumunuza, gelini mutlu etmek, aslında oğlunu mutlu etmektir...farkındayım ama bazı karekterler mutlu olmak istemiyor sanırım...
kesınlıkle...Gençlerin takilarina el koyup, sağda solda da oğluma düğün yaptım diye göğüs kabartıyorlar.
Arkadaşım birebir yasadi bu durumu..
Nerede sen düğünü yapıyorsun.. takıları al sonra düğünü erkek tarafı yapar!
Bal gibi de gelin kendi düğününü kendi yapmış oluyor
Bir de millete gösteriş yapmak için takı takmıyorlar mı?
Sonra gelin bana niye gıcık ! Acaba niye
Çok şükür böyle şeyler yaşamadım.. ama isteselerdi de asla vermezdim..
tek korkum, bu uslupta bir gelinle karşılaşmak...Menapozda mısın teyze ya?
Menapozda mısın teyze ya?
tek korkum, bu uslupta bir gelinle karşılaşmak...
Ay size ne acaba?KİB leyin lütfen. Ben KİB ledim.
Terbiyesizliğe gerek yok. İstemeyen okumaz çeker gider.
kımse sız evde yokken evınıze gırıp dolabınızdan bırsey almamalı sızde oyleaslında benim olmak istediğim ilişki sıcak, samimi, birbirimizden çekinmeyeceğimiz, hatamız varsa birbirimize söylebilmeliyiz( ama kavga -tartışma şeklinde değil) evinde birşeyi bittiği zaman, gelip benim dolabımdan bana sormadan alsın isterim mesela.. bide gelin kaynana arasını çevrede çok bozuyor bazen, daha nişanlıyken aman kaynana yüz verme- şöyle yapma- böyle yapma gibi...
benim evimin yedek anahtari kaynanamda var kaynanaminkinde bende var.kımse sız evde yokken evınıze gırıp dolabınızdan bırsey almamalı sızde oyle
bırbırınızde evınızın anahtarı olmasına da gerek yok
samımıyet sıcak aıle bagları ıle vıcık vıcıklık yuz goz olma arasında ınce cızgı var
Ay size ne acaba?
Oldu gelsin gelinlere saydırsın,bizde haklısın diyelim!
Asıl siz kendınıze gelin!
Geline soralım bide,gelip suraya bunlurı yazan kv,geline neler yapıyordr evde??!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?