kaynana olma korkusu...

Keşke benim görümcem olaydın sen benim görümcem de annesinin söylediklerine şak şak yapıp insanı delirtiyor
benmide görümcem var oda ayni bazen kızıyo annesine karışma diye.
bende anneme kızıyorum geçen gün kavgasini yaptım kızdım :)
yengeme sölemiş biz orkide ile kavga ediyoruz bişey dedirtimiyo demiş
yengem de benim görümcem bitane demiş:)

keşke vermeseydiniz, tabiki sizin hakkınız..
vermeseydim kotu gelin olacaktim.gerci yinede kotu gelin oldumda ne esya alindi ne bisey.kaynanamin gelinlik koltuklarindan oturuyorum.ama o kendisine yeni koltuklar aldi eskilerini bana kakalayip.eski halilarini perdelerini kullaniyorum.o kendisine hepsini yeniden aldi.benim su an alacak durumum olmadigi icin sabrediyorum.ama yinede kotu gelinim yaranamadim bir turlu.cunku hizmetci olmayi reddettim.ayri eve ciktim.dunyada boyle insanlarda var dusunun yani.neden gelinler bu kadar sitemli.cunku gelini hizmetci etmeye calisiyorlar.olmadimi gelin kotu

Sağolun.
Torun kısmına gelince, büyük konuşmayayım ama bakmam ben.
Hani hastalık olur falan tamam, oda süreç bitince bakma da biter.

Bunların hiçbirini yapmayan kv geldi aklıma kesin yine beni suçlu buluyordur. Kusura bakmayın kvciğim ama el kızı gelin yerine koyduğunuzu gözüne sokarsınız buraya gelir böyle konu açarsınız. Hiçbir gelin kv kp görümce tarafından gerçekten sevilirse aynı şekilde karışık verir. Siz 1 iyi davranıp 10 kötü davranıyorsanız arkasından atıp tutuyorsanız tabi gelin olur.

Menapozda mısın teyze ya?
Bu ne simdi cuma vakti ,git kendıne sövdürtmedennn

Gençlerin takilarina el koyup, sağda solda da oğluma düğün yaptım diye göğüs kabartıyorlar.
Arkadaşım birebir yasadi bu durumu..
Nerede sen düğünü yapıyorsun.. takıları al sonra düğünü erkek tarafı yapar!
Bal gibi de gelin kendi düğününü kendi yapmış oluyor

Bir de millete gösteriş yapmak için takı takmıyorlar mı?
Sonra gelin bana niye gıcık ! Acaba niye

Çok şükür böyle şeyler yaşamadım.. ama isteselerdi de asla vermezdim..

ha ha ahaaaa güldürdün beni...ben oğluma sürekli aşkımmm, bitanemmm derim mesela, yandık ozaman:)

Yani saygı duyarım. Ben eşimi annesinden kıskanmam ama annesi benden kıskanıyor ki çok farklı triplere giriyor. Buda dışarıdan çok komik görünüyor. Benim anlatmak istediğim evlenince bizler ailemizi sevmiyor değiliz elbetteki çok seviyoruz ama yeni bir hayat kurmaya çalışırken, insanın eşine alışması gerekirken araya kv lerin girip beni daha çok sev demeleri çok absürt duruyor.

tşk ederim güzel yorumunuza, gelini mutlu etmek, aslında oğlunu mutlu etmektir...farkındayım ama bazı karekterler mutlu olmak istemiyor sanırım...

benim gordugum en buyuk sorun bir taraf aceleci olursa oluyor,

ornegin aslinda cok iyi anlasacaklar,
ama kayinvalide istiyor ki ona anne desin,
ama gelin henuz buna hazir degil,
belki o da zamanla anne demek isteyecek ama bu samimiyetin olusmasi icin en az bir iki yila ihtiyaci var,
o zaman kayinvalidenin bu beklentisi sorun yaratabiliyor.

veya tam tersi bir ornek de vereyim,
gelin istiyor ki kayinvalidesi onu arayip sorsun,
ama kayinvalide o kadar kisa surede samimiyet kurabilecek bir kisi degil, uzak duruyor dogal olarak,
ama gelin adayi yok beni istemiyorlar diye dusunuyor gereksiz yere,
onun da bu beklentisi sorunu olusturuyor.

Iki taraf da karsisindaki kisiye zaman tanimali,
kisisel alanina saygi duymali,
ve iliskilerin zaman ve emek istedigini unutmamali.

Bakin on yilin ustuunde evli olup da kayinvalidem annemden daha degerli diyen insan sayisi da coktur,
cunku paylasimlari o kadar fazlalasmis ki, birlikte aglamislar birlikte gulmusler,
bir cok zorlugu birlikte goguslemisler,
oyle ancak anne kiz olunur zaten, degil mi?

kesınlıkle...

KİB leyin lütfen. Ben KİB ledim.
Terbiyesizliğe gerek yok. İstemeyen okumaz çeker gider.
Ay size ne acaba?
Oldu gelsin gelinlere saydırsın,bizde haklısın diyelim!
Asıl siz kendınıze gelin!
Geline soralım bide,gelip suraya bunlurı yazan kv,geline neler yapıyordr evde??!

kımse sız evde yokken evınıze gırıp dolabınızdan bırsey almamalı sızde oyle
bırbırınızde evınızın anahtarı olmasına da gerek yok
samımıyet sıcak aıle bagları ıle vıcık vıcıklık yuz goz olma arasında ınce cızgı var

ben kaynanamla ilk iki yıl çok iyiydik.
sonra bebek doğdu çok değişti
kavga bile ettik çok sinilenmişim...
arkamdan neler konuşuyordur bundan eminim..
şimdi ben gitmiyorum o gelmiyor. aramizda limoni ve çözülmedi... hala isinamiyorum içim buz gibi.. herşeyi ters anliyor. bişey anlatmaya dilim varmiyor.

ilk iki yılın gibi devam etseydi.. demek ki enine sonuna bozuşacaktık.
bide altlı üstlyüz son zamanlarda üst kata zil çalmadan anahtarla eve giriyorum. rahatsiz etmek istemiyorum.
sessizce iniyorum markete felan giderken kontrol ediyorum camdan perdenin ucundan bakıyor mu
takıntılı hale getirdim bu kontrolu camdan bakıp bakmadığı.. kaç kere yakaladim

benim evimin yedek anahtari kaynanamda var kaynanaminkinde bende var.
kaynanam hiç inip evimi gözetmedi çünkü oğlu var evde:)
kızımın eşyasini alabilir altlı üstlüyüz bundan rahatsizlik duymuyorum : kaynanam evimi biliyor artıkarkamdan neler konuştuğu da biliyorum hiç takmiyorum :)

Ay size ne acaba?
Oldu gelsin gelinlere saydırsın,bizde haklısın diyelim!
Asıl siz kendınıze gelin!
Geline soralım bide,gelip suraya bunlurı yazan kv,geline neler yapıyordr evde??!

Eeee gene KİB ledim ben.

Haklı değilsin demenin yöntemi sövme değildir.

Fikirlerinizi ortaya dökün bakalım. Sömek yerine konu sahibinin fikrini çürütmeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…