KAYNANA OLMAK SANATMIŞŞŞŞ !!!

Annesiyle ne zaman tanısmıstın
Sevgilin ugrasamam deyip bitirdigine göre seni sevmemis, bosver diyecem ama kalbin dinlemiyor
Senin ailen de mi istemiyor iliskinizi?

yaşınız küçük daha

neden yüz göz oluyorsunuz ki kv adayı ile

nişan yok söz yok boş verin

bir de neden sizin sosyal medyanızda ekli

ben anlayamıyorum cahilliğime verin

zira o tarz hesaplarım yok sizin kv adayından gencimdir herhalde ama bana kv nin bu şekilde hesabı olup oradan gelin adayına laf çarpması

bunun da tartışmaya dönmesi garip geliyor

belki üzüleceksin ama bu ilşki yürümez.yaşın küçük bir daha sevemezmişsin gibi gelecek ama inan sonra , böyle saçma bi kaynana ve ilk fırsatta ayrılmak isteyen bi adamla ömür geçmez.
Kaynanan açık açık yazmış seni istemediğini, ben olsam beni istemeyeni bende istemem der, postayı koyardım sevgiline,şimdi ki kızlar nedense erkeklerin nazını çekip duruyor ,roller değişti, onun için adam yerine koymuyorlar sizi.
bırak ayrıl, seviyorsa o koşşun senin peşinden . yoksa nereye kadar yalvarcan bu adama

Kimse vazgecilmez degil, onsuz yapamam tribine girerseniz ina muhtacmis gibi hissedersiniz kendinizi.

Kv bariz lafi kol gibi gecirmis ama zaten sevmek zorunda degil. Sen de sevmek zorunda degilsiniz.

Simdi birlikte misiniz ayrI misniz anlamadim ama sizinle mi ugrusicam diyerek ayriliyorsa o adamdan zaten uzak dur orta yolu bulmak varken kacmis.

Anneci erkekle olmayacağını, biliyorsunuzdur.
Evlenince ilerde yaşanacağını biliyorsunuz konulardan.
O yüzden risk alabiliyorsanız alın.

Yok aramızda ciddi bişey yok henüz ben hiç bir sosyal medya hesabı kullanmıyorum ne münasebet eklemem zaten... Sevgilimin facesinde gördüm, sosyal medya canavarıdır kendisio zaman ben ağlamaya başlıyayımmm

Gelinlerle ilgili fikra bulursan paylas sende;-) ama senin kv kıl birazcık diyeyim. Buradaki konuları okuu gardini al derim

Annesi korkutuyor beni...

Korkma herkes 9 aylık sen saygını göster de o ne yaparsa yapsın
Zaten sevgilinde cabanı gorecektır
Annesini asla kotuleme
Hatasını söyleme
Güzel davran özellikle sevgilinin yanında
İlgili ol.tabi ezil demiyorum hakkını da koru

Ne kadar da boş beyinli bir kv adayı.
Kv değil insan olarak boyle seviyesiz şeyleri nerden buluyorlar.

Allahım ne insanlar ya.
Su kv gelin olgusunu, bunların arasında ki anlaşmazlığı kim nerden bulduysa veya sürdürdüyse hepsinin cani cehenneme

Bence evlenme bu cocukla. Başını yakarsın.

Annesiyle ne zaman tanısmıstın
Sevgilin ugrasamam deyip bitirdigine göre seni sevmemis, bosver diyecem ama kalbin dinlemiyor
Senin ailen de mi istemiyor iliskinizi?
annesiyle 1bucuk sene önce tanıştım (3senedir birlikteyiz)
bu aralar şehit olaylarından dolayı biraz psikolojisi kötü ve benimle uğraşmak istemiyor
benim ailemde istemiyor

Paylasima gelll :)))))
Sen bilirsin ama suanki ayriligindaki mutsuzlugun ilerde yasayabilcegin muhtemel mutsuzluklarin yaninda devede kulak kalir ...
sen gel yolun basindayken vazgec tatlim
durum vahim .. daha simdiden boyleyse harp cikar evliliginde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…