- 11 Şubat 2016
- 260
- 238
- 33
- 29
- Konu Sahibi anasininkizi
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesiyle ne zaman tanısmıstınHerkese iyi akşamlar,10 dakikadır KK üyesiyim. Forumu daha öncede takip ediyordum ama üye olmamıştım. Biraz önce başıma gelen olay konusunda olgun insanlardan fikir almanın faydalı olacağını düşündüm kısaca anlatayım yardımcı olursanız sevinirim, foruma da alışmak istiyorum...
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim 21 yaşındayım sevgilimle ailelerimiz aynı ilde ama biz başka illerdeyiz o memur. sürekli ayrılıp barışan bi çiftiz 3aylık bi ayrılığımız oldu yeni barıştık 1ay önce. Ailelerimiz başından beri ilişkimizi bilir annesiyle tanışmıştım. Bugün barıştığımızı öğrendi ve sosyal medyada saçma salak bi fıkra paylaşmış görsele ekliyorum... Benden hoşlanmıyor sanırım ama işin garip tarafı şuan sevgilim sizinle mi uğraşıcam deyip bitirmek istedi ileride olmayacağını söyledi.. Annesine laf etmiyor kırıldığımı görmüyor.. Vazgeç diyen ablaları duyar gibiyim onsuz olamıyorum onu çok seviyorum ve aileler istemediği halde birlikteyiz. Bu anne sorunsalı için ne yapmalıyım ilerde ne gibi sorunlar olur önlemlerim neler olmalı?
Uzun oldu kusura bakmayın ama cevaplarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 1771090
Annesi korkutuyor beni...
Seni sevmiyorum demiş
Çok seviyosan annesine de katlanacaksın
Zmanla alısırsın![]()
cadoloz bi kızda değilim ki kavga etmem ilerde... Ama kadın değişikAha da savas çanlari calmaya baslamis...
Yok aramızda ciddi bişey yok henüz ben hiç bir sosyal medya hesabı kullanmıyorum ne münasebet eklemem zaten... Sevgilimin facesinde gördüm, sosyal medya canavarıdır kendisiyaşınız küçük daha
neden yüz göz oluyorsunuz ki kv adayı ile
nişan yok söz yok boş verin
bir de neden sizin sosyal medyanızda ekli
ben anlayamıyorum cahilliğime verin
zira o tarz hesaplarım yok sizin kv adayından gencimdir herhalde ama bana kv nin bu şekilde hesabı olup oradan gelin adayına laf çarpması
bunun da tartışmaya dönmesi garip geliyor
Sen heralde bdv yi okumuyorsun ne konular açılıyor kv elti görümcecadoloz bi kızda değilim ki kavga etmem ilerde... Ama kadın değişik![]()
Annesi korkutuyor beni...![]()
annesiyle 1bucuk sene önce tanıştım (3senedir birlikteyiz)Annesiyle ne zaman tanısmıstın
Sevgilin ugrasamam deyip bitirdigine göre seni sevmemis, bosver diyecem ama kalbin dinlemiyor
Senin ailen de mi istemiyor iliskinizi?