KAYNANA OLMAK SANATMIŞŞŞŞ !!!

Kesinlikle uzak dur suan asktan gozun kör olmustur evlenince ben iyi olursam kv de olur diyosundur olmaz ya da gidip gelmen mesafe koyarim diyosan oda olmaz omur boyu muhattap olmak zorundasin ha eşin yaninda olur o ayri ama gorunen o ki oda yok bile bile kendini atese atma bu dunyaya bikere geliyoruz neden yipratacaksin kendini yok yere degmez arkadasim benden sana bi abla tavsiyesi

Sözlüyken bir hafta sözlümbeni aramadı
Ayrı şehirlerdeydik (Oda polisti!!)
Ben aradım hastamısın bi sorunmu var diye..
Ya bir sürü işim var bide seninle uğraşamam dedi... Ben şok!!
Tamam bi daha hiç uğraşma dedim. Ki senin hesap ölüyordum aşkından..
Bir daha açmadım telefonlarını msjlarına karşılık vermedim.
Geldi görüşmedim. Ve sonra eşimle tanıştım..
Aşk o değilmiş...
Aşk 14 yıldır sevdalı olduğum adammış.

Başkasını hayatınıza aldığınızda ikisini kıyasladığınız oldu mu peki hic? O olsa şunu yapardı gibi pismanliklar? Bunları yaşadım çünkü... Onsuz yapamıyorum ebet dışardan sacma geliyo ama gerçekten zor günler geçirdim. Hoş şimdi de mutlu sayılmam

Kıyaslama elbet oldu ama hep iyiki olmamış dedim çünkü daha iyisi oldu

bence yol yakınken bırak derim sorun kaynanada değil çocukta bu sizi idare edemez ilerde hep ezdirir dengeyi koruyamaz hep zorluk çekersiniz diye düşünüyorum şimdi ayrılırsan en fazla 1 sene acı çeker unutursun ama evlendikten sonra ayrılmakta unutmakta öyle kolay olmuyor

Ama fıkra da iyi haa
Bence sorun kv. Adayınız değil sizin ayrılıklarla dolu ilişkiniz.. Oğlumun sorunlu bi ilişkisi olsa ben de elin kızı oğlumu üzüyo diye sevmeyebilirim o değil de 3ay ayrı kalıp nasıl onsuz olamıyorsunuz ben bu tarz ilişkileri bi türlü anlayamamışımdır oldum olası..

kv gelini sevmek zorunda mı? Fikrimce değil. Oğlumun sevdiği kızı sevmeyebilirim. En fazla kabullenirim. Kv dem beni sevmiyordur. Bu durum beni üzmez. Eşim sevsin yeter. Ama sümsük adamla zor ya.

Annesine sert çıkıp paylaşımı sildirdi. Şuan aramız gayet iyi hatasini anladı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…