KAYNANA OLMAK SANATMIŞŞŞŞ !!!

Yok aramızda ciddi bişey yok henüz ben hiç bir sosyal medya hesabı kullanmıyorum ne münasebet eklemem zaten... Sevgilimin facesinde gördüm, sosyal medya canavarıdır kendisio zaman ben ağlamaya başlıyayımmm

sevgilinizin face ini hiç görmeyin işte

bunun için neden üzesiniz tatlı canınızı

akışına bırakın daha bu kadarcık olayda anası ile sizi idare edemeyen sevgiliniz ile ilişkinizin de uzun zamana ihtiyacı var gibi

o ablalardan biri sesleniyor sana o zaman başına geleceklere razı olacaksın bu gidişatın sonu belli çünkü

40 yaşında kadın utanmıyorda ayıp falan dedim sevgilime oda beni azarladı
onu çok seviyorum defalarca denedim hayatıma başkasını almaya da çalıştım ondan başkasıyla olmuyorr

bir kötü kaynana konusu da ben açamıyorum ya yanarım yanarım ona yanarım .Kıskanıyormuyum ne tövbe tövbe devreler yandı benim k.k da iyice

40 yaşında kadın utanmıyorda ayıp falan dedim sevgilime oda beni azarladı
onu çok seviyorum defalarca denedim hayatıma başkasını almaya da çalıştım ondan başkasıyla olmuyorr

40 yaşında mı

ay bu kv yaşı da düşmüş iyice

kv den büyüktür demiştim ilk yorumda sözümü geri aldım

bu genç kv deler bu sitede mi sadece

36 yaşındayım oğlum 5,5 yaşında ben 40 olduğumda 10 yaşında olacak yani

İlk fırsat değil aslında daha önce ondan çok vazgeçtiğim için şuan bizim için çabalamıyor. Ama onsuz olmuyo başkasıyla da denedim olmuyo yani

İnsallah yasamam su ana kadar bir terslik yok
Annem cok cekti babaannemden, ben de idmanlıyım anlayacagın
Evet inş.bi sıkıntın olmaz ama temkinli olmakta fayda var zaten her şey zamanla gelişti biz ilk anne kız gibiydik düşün ne hale geldik mesafeyi koru her zaman saygı duy ama yüz göz olma

Vazgeçiyorum bu tür sorunlar hep çıkıyor... Ama dayanamıyorum hayatıma başkasını alsam da olmuyo onsuz yapamıyorum

annesiyle 1bucuk sene önce tanıştım (3senedir birlikteyiz)
bu aralar şehit olaylarından dolayı biraz psikolojisi kötü ve benimle uğraşmak istemiyor
benim ailemde istemiyor
O zaman sevgilini bırakman en hayırlısı gibi
Kaynana adayın, ailen istemiyor
Sevgilin ugrasamam deyip kenara cekiliyor
Baska cıkıs yolu yok, kendini yakma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…