- 9 Temmuz 2012
- 347
- 530
- 53
- Konu Sahibi anasininkizi
kaç yaşında sevgilinşımartmak zorundaydım onu kaybetmek istemiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç yaşında sevgilinşımartmak zorundaydım onu kaybetmek istemiyorum![]()
O zaman bu şikayet ettiğin şeylere boyun eğeceksin.şımartmak zorundaydım onu kaybetmek istemiyorum![]()
22kaç yaşında sevgilin
canım fıkrada kadın kötü kaynanalarla alay ediyo daha evlenmeden annen şöyle böyle diye uğraşırsan tabiki kaybedersin. aşkım annen çok tatlı kadın diyerek gönlüne girsene. ya lütfen bu kadar yüz göz olmayınHerkese iyi akşamlar,10 dakikadır KK üyesiyim. Forumu daha öncede takip ediyordum ama üye olmamıştım. Biraz önce başıma gelen olay konusunda olgun insanlardan fikir almanın faydalı olacağını düşündüm kısaca anlatayım yardımcı olursanız sevinirim, foruma da alışmak istiyorum...
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim 21 yaşındayım sevgilimle ailelerimiz aynı ilde ama biz başka illerdeyiz o memur. sürekli ayrılıp barışan bi çiftiz 3aylık bi ayrılığımız oldu yeni barıştık 1ay önce. Ailelerimiz başından beri ilişkimizi bilir annesiyle tanışmıştım. Bugün barıştığımızı öğrendi ve sosyal medyada saçma salak bi fıkra paylaşmış görsele ekliyorum... Benden hoşlanmıyor sanırım ama işin garip tarafı şuan sevgilim sizinle mi uğraşıcam deyip bitirmek istedi ileride olmayacağını söyledi.. Annesine laf etmiyor kırıldığımı görmüyor.. Vazgeç diyen ablaları duyar gibiyim onsuz olamıyorum onu çok seviyorum ve aileler istemediği halde birlikteyiz. Bu anne sorunsalı için ne yapmalıyım ilerde ne gibi sorunlar olur önlemlerim neler olmalı?
Uzun oldu kusura bakmayın ama cevaplarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 1771090
canım fıkrada kadın kötü kaynanalarla alay ediyo daha evlenmeden annen şöyle böyle diye uğraşırsan tabiki kaybedersin. aşkım annen çok tatlı kadın diyerek gönlüne girsene. ya lütfen bu kadar yüz göz olmayın
tatlım biliyorum ama sen o kadına hep iyi de. eşinde senin annesi hakkında kötü düşüneceğini sanmazKadını tanıyorum tabikide bu şekilde düşünmüyor çünkü insanları küçük gören burnu havada dediğim dedik biri.
Ha bu dediğiniz göz boyamak gibi bir taktikse bunuda deneyeceğim teşekkürlerrrr
şehit olayları ne alakaO zaman sevgilini bırakman en hayırlısı gibi
Kaynana adayın, ailen istemiyor
Sevgilin ugrasamam deyip kenara cekiliyor
Baska cıkıs yolu yok, kendini yakma bence![]()
Kendisi polis de şark görevi geldişehit olayları ne alaka
Sevgilisi polis heralde ondan.şehit olayları ne alaka
hmm anladım canımKendisi polis de şark görevi geldi![]()
Bak ben 1.5 yillik evliyim canim uzun yilar evli olanlara gore cok tecrubeli olmaya bilirim ama cidden olmaz bence yapman gereken teksey o kvyi hemen silmen ve sessiz sedasiz gercekten bitirmen. Simdiden kadin sana savas acmis, ogluda umursamiyor bitirelim diyor. Bu durumda yapilmasi gereken tek sey bitrmek. Elbetteki seviyor olablrsin zorlanablirsin ama bile bilede lades denmezki be canimm.Herkese iyi akşamlar,10 dakikadır KK üyesiyim. Forumu daha öncede takip ediyordum ama üye olmamıştım. Biraz önce başıma gelen olay konusunda olgun insanlardan fikir almanın faydalı olacağını düşündüm kısaca anlatayım yardımcı olursanız sevinirim, foruma da alışmak istiyorum...
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim 21 yaşındayım sevgilimle ailelerimiz aynı ilde ama biz başka illerdeyiz o memur. sürekli ayrılıp barışan bi çiftiz 3aylık bi ayrılığımız oldu yeni barıştık 1ay önce. Ailelerimiz başından beri ilişkimizi bilir annesiyle tanışmıştım. Bugün barıştığımızı öğrendi ve sosyal medyada saçma salak bi fıkra paylaşmış görsele ekliyorum... Benden hoşlanmıyor sanırım ama işin garip tarafı şuan sevgilim sizinle mi uğraşıcam deyip bitirmek istedi ileride olmayacağını söyledi.. Annesine laf etmiyor kırıldığımı görmüyor.. Vazgeç diyen ablaları duyar gibiyim onsuz olamıyorum onu çok seviyorum ve aileler istemediği halde birlikteyiz. Bu anne sorunsalı için ne yapmalıyım ilerde ne gibi sorunlar olur önlemlerim neler olmalı?
Uzun oldu kusura bakmayın ama cevaplarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 1771090
Şuan evli değiliz ve ben evlatlığı bıraksın demedim. Sadece bu konuda yapmam gerekenleri önerileri sordum Ne bu sert çıkışınız anlayamadım ben üzerime alındım o yazıyı o kadar.....Sen anasının kızıysan, o da anasının oğlu, ne olmuş yani, siz evlatsınız , erkekler evlenince bıraksın evlatlığı yani öyle bir dünya var mı?
Sert çıkma falan yok , yanlış anlamışsın, senin üyelik ismine nazaran yazdım, kv de sana yazmış direk zaten üzerine alın yani .Şuan evli değiliz ve ben evlatlığı bıraksın demedim. Sadece bu konuda yapmam gerekenleri önerileri sordum Ne bu sert çıkışınız anlayamadım ben üzerime alındım o yazıyı o kadar.....
Göreve başlayacaktı ütülerini yaptık bu vesile ile tanıştık annesi davet etmişti güzel bi yemek yemiştikSevgilinin annesi ile arada daha ciddi bir şey yokken neden tanışıyorsun ki?