KAYNANA OLMAK SANATMIŞŞŞŞ !!!

Ana kuzusu erkek iticiliği.Şu aşığım ölüyorum yapamam ayrılamamlar bitsin artık kızlar nolur yaa.. Gerçekten bütün kötü evlilikler bence böyle böyle oluyor.Göz göre göre kuyuya atlamanın manası nedir? Ana kuzusu erkekten zaten hiç bişey olmaz çok itici.

Herkese iyi akşamlar,10 dakikadır KK üyesiyim. Forumu daha öncede takip ediyordum ama üye olmamıştım. Biraz önce başıma gelen olay konusunda olgun insanlardan fikir almanın faydalı olacağını düşündüm kısaca anlatayım yardımcı olursanız sevinirim, foruma da alışmak istiyorum...
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim 21 yaşındayım sevgilimle ailelerimiz aynı ilde ama biz başka illerdeyiz o memur. sürekli ayrılıp barışan bi çiftiz 3aylık bi ayrılığımız oldu yeni barıştık 1ay önce. Ailelerimiz başından beri ilişkimizi bilir annesiyle tanışmıştım. Bugün barıştığımızı öğrendi ve sosyal medyada saçma salak bi fıkra paylaşmış görsele ekliyorum... Benden hoşlanmıyor sanırım ama işin garip tarafı şuan sevgilim sizinle mi uğraşıcam deyip bitirmek istedi ileride olmayacağını söyledi.. Annesine laf etmiyor kırıldığımı görmüyor.. Vazgeç diyen ablaları duyar gibiyim onsuz olamıyorum onu çok seviyorum ve aileler istemediği halde birlikteyiz. Bu anne sorunsalı için ne yapmalıyım ilerde ne gibi sorunlar olur önlemlerim neler olmalı?
Uzun oldu kusura bakmayın ama cevaplarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 1771090
canım fıkrada kadın kötü kaynanalarla alay ediyo daha evlenmeden annen şöyle böyle diye uğraşırsan tabiki kaybedersin. aşkım annen çok tatlı kadın diyerek gönlüne girsene. ya lütfen bu kadar yüz göz olmayın

canım fıkrada kadın kötü kaynanalarla alay ediyo daha evlenmeden annen şöyle böyle diye uğraşırsan tabiki kaybedersin. aşkım annen çok tatlı kadın diyerek gönlüne girsene. ya lütfen bu kadar yüz göz olmayın

Kadını tanıyorum tabikide bu şekilde düşünmüyor çünkü insanları küçük gören burnu havada dediğim dedik biri.
Ha bu dediğiniz göz boyamak gibi bir taktikse bunuda deneyeceğim teşekkürlerrrr

Kadını tanıyorum tabikide bu şekilde düşünmüyor çünkü insanları küçük gören burnu havada dediğim dedik biri.
Ha bu dediğiniz göz boyamak gibi bir taktikse bunuda deneyeceğim teşekkürlerrrr
tatlım biliyorum ama sen o kadına hep iyi de. eşinde senin annesi hakkında kötü düşüneceğini sanmaz

Bu fıkralar ortada dolaşıp duruyor. Paylaşıma kendiniz alınmışsınz. İlle de sizden bahsedip laf gönderecek diye bir şey yok. Alınmış, bir de sevgilinize sorun çıkardıysanız adam sizinle mi uğraşçam demesinde haklı. Daha sevgilisiniz. Ne bu kaynana-gelincilik oynama merakınız? Şimdiden anlaşamıyorsanız, bu derece sosyal hesap takip edip sorun çıkaracak kadar, ayrılın yani. Sevgiliniz de insan, annesiyle sevgilisi veya ilerdeki eşi böyle incik cincik şeylerden çekişme yaşasın istemez. E zaten sizi sevmiyormuş, aileleriniz karşıymış. Bu kadar yüzgüz olacağınıza baştan ayrılın o zaman daha iyi.

Herkese iyi akşamlar,10 dakikadır KK üyesiyim. Forumu daha öncede takip ediyordum ama üye olmamıştım. Biraz önce başıma gelen olay konusunda olgun insanlardan fikir almanın faydalı olacağını düşündüm kısaca anlatayım yardımcı olursanız sevinirim, foruma da alışmak istiyorum...
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim 21 yaşındayım sevgilimle ailelerimiz aynı ilde ama biz başka illerdeyiz o memur. sürekli ayrılıp barışan bi çiftiz 3aylık bi ayrılığımız oldu yeni barıştık 1ay önce. Ailelerimiz başından beri ilişkimizi bilir annesiyle tanışmıştım. Bugün barıştığımızı öğrendi ve sosyal medyada saçma salak bi fıkra paylaşmış görsele ekliyorum... Benden hoşlanmıyor sanırım ama işin garip tarafı şuan sevgilim sizinle mi uğraşıcam deyip bitirmek istedi ileride olmayacağını söyledi.. Annesine laf etmiyor kırıldığımı görmüyor.. Vazgeç diyen ablaları duyar gibiyim onsuz olamıyorum onu çok seviyorum ve aileler istemediği halde birlikteyiz. Bu anne sorunsalı için ne yapmalıyım ilerde ne gibi sorunlar olur önlemlerim neler olmalı?
Uzun oldu kusura bakmayın ama cevaplarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 1771090
Bak ben 1.5 yillik evliyim canim uzun yilar evli olanlara gore cok tecrubeli olmaya bilirim ama cidden olmaz bence yapman gereken teksey o kvyi hemen silmen ve sessiz sedasiz gercekten bitirmen. Simdiden kadin sana savas acmis, ogluda umursamiyor bitirelim diyor. Bu durumda yapilmasi gereken tek sey bitrmek. Elbetteki seviyor olablrsin zorlanablirsin ama bile bilede lades denmezki be canimm.

Şimdi konuştuk hallettik... Anneme uyma diyor huyunu biliyo çünkü ben söz geçiremiyorum sende umursama diyo.. Ay ne yapayım çok seviyorum 3 yılımı verdim ona nasıl bırakayım denedm olmuyor onsuz.....
Yorum yapan herkese teşekkürlerrrr:KK50::KK68:

Sen anasının kızıysan, o da anasının oğlu, ne olmuş yani, siz evlatsınız , erkekler evlenince bıraksın evlatlığı yani öyle bir dünya var mı?

Sen anasının kızıysan, o da anasının oğlu, ne olmuş yani, siz evlatsınız , erkekler evlenince bıraksın evlatlığı yani öyle bir dünya var mı?
Şuan evli değiliz ve ben evlatlığı bıraksın demedim. Sadece bu konuda yapmam gerekenleri önerileri sordum Ne bu sert çıkışınız anlayamadım ben üzerime alındım o yazıyı o kadar.....

Şuan evli değiliz ve ben evlatlığı bıraksın demedim. Sadece bu konuda yapmam gerekenleri önerileri sordum Ne bu sert çıkışınız anlayamadım ben üzerime alındım o yazıyı o kadar.....
Sert çıkma falan yok , yanlış anlamışsın, senin üyelik ismine nazaran yazdım, kv de sana yazmış direk zaten üzerine alın yani .

Back
X