KAYNANA OLMAK SANATMIŞŞŞŞ !!!

adam sana bu işin ilerisi yok, istemiyorum deyip ayrılmak istiyor.
sen kv yi ne yapayım diyorsun
kusura bakma ama bu kadar yapışmak için özel bir sebebin var mı?

Tek sebebim onu çok sevmem daha önce onu çok bıraktım hep o geri döndü yalvardı.. En son ben döndüm onsuz yapamadığımı söyledm ve şuan bişeyleri ben toparlamaya çalışıyorum. Özel bi nedenim yok

Annesinin lafıyla senden ayrılıyorsa arkana dahi bakma.
Seviyorum, onsuz yapamam polemikleri o kdar çok ki.
Sevgisinden ölen olmadı şimdiye kadar merak etme.
O seni istemiyor ama sen ısrarla olsun diyorsun bu da ayrı konu.

ya ben kv yaptığına takılmadım da sevgilinin yaptığı bin kat kötü. demek uğraşamam deyip bitirmek istedi ha dibine kadar yolu var deseydin sende

Tam olarak erkek arkadaşımın kurduğu cümleler.... Teşekkür edermm :)

Evet atladığım konu da sevgilinin ilerde sizle uğraşamam diyip ayrılmak istemesi!!!
Demek ki o senin kadar sevmiyor. İlerde kv ile her tartışmada ben demiştim uğraşamam diye diyecek ve seni yüz üstü bırakacak gibi.

Daha önce onu defalarca bıraktığım için şimdi en ufak şeyde benim çabalamamla ayakta duruyoruz binevi öc alıyor.. Bizim için çabalamıyor artık bende ne yapacağımı bilmiyorum ben gittim ona en son ayrılıktan snra barışmak istedm ben çaba göstericem dedm şimdi pes etmek istemiyorum

Lütfen çok seviyorum yapamam demeyin
Evlenince insan mutlu olmak istiyor, ama siz şimdiden sorunları kabul ediyorsunuz. Dışardan göründüğü gibi öyle öğütlerle olacak bir durum değil
Aranızdaki saygı şimdiden eşelenmeye başlamış
Erkek arkadaşınızdan medet beklemeyin sinyal yakıyor zaten uğraşamam diye...
Yol yakınken vazgeçin
Derslerine odaklan, sınavlarına bakmalısın

Şahsen çok sevdiğini söylediği halde zırt pırt oğlumu bırakan bir kızı ben hayatta ciddiye almam.
Asıl mesele kv meselesi değil gerçi.
Bu ilişki yalama olmuş artık hayır gelmez.
Böyle sürekli ayrılıp barışan çiftlerin sonu pek iyi olmuyor buna benim yıllar önceki ilişkimde dahil.
Siz şu an hırs yapmışsınız ama geçici bi durum bu tabi öyle ya da böyle ayrılacaksınız.
Bir de zaten çok mutlu olsanız ve çok sevseniz emin olun bırakıp gitmezdiniz.
Demek ki içinize sinmeyen bi durum var ki sürekli ayrılıyorsunuz.

İlişkide kız terk ediyor, erkek yalvar yakar geri dönüyor.. Sonra erkek terk ediyor kız yalvarıp yakarıp geri dönüyor, ama adamdan lafı yiyor.. Yani erkekler geri dönmez, sadece sevgileri bitince size sürprizleri vardır.. Ben bitiririm kafasıdır bu.. Şimdi sizin ilişkiniz sağlıksız görünüyor buradan.. Çünkü sanki senin zorlanman ile sürüyor bu ilişki..
Ayrıca sevgilinin (erkek arkadaşının) annesi kayın validen değil.. Çık şu sahiplenme duygusundan..
Sadece şuan senin sevmenle yürümez, 2 tarafta aynı şeyi hissetmeli ve hissettirmeli..
Biraz akışına bırak olayları.. Sevgilinin annesi ile aşık atma, tavrın ne ise koy ama unutma o kayınvaliden değil. X teyze o..

Sen anasının kızı o anasının oğlu ohhoo çok zor

GöZ göre göre hayatını kendine zehir edeceksin hiç mi kendine saygı duymuyorsun? Seni ne çocuk seviyor ne ailesi.. Bu kadar aşağılık duruma getirme kendini ve de aileni.

Ya tanıştıktan sonra kadın üstüme düşüyordu kesinlikle kayinvalide yerine koydugumdan degil teyze diye hitap ediyordum ben dogum gününü kutlamadigim halde o benimkini arayup kutlamisti bilakis bayramlarda da öyle... Ayrilip barisinca noluyorsa biraz gardını almış gibi hissettim bana karşı. Sevgisinden şüphem yok kesinlikle beni seviyor ve benden vazgecmek için degil konuyu kapatmak için böyle davraniyor daha sonra duzeltti aramizi..

kaynanayı boşver de zaten ilişkin sorunluymuş, kadın öylesine paylaşmış olabilir bu arada bende 20 yaşındayım kız ben daha oğlanlarına katlanamıyorum sen nasıl katlanıcaksın bu yaşta kaynanaya falan bırak gitsin

Yorumları okumadan sadece konunuza göre yorum yapıyorum, kadın aslında doğru söylemiş kaynana olmak sanattır ama iyi kaynana olabilmek sanattır yoksa kötüyü erkek annelerinin % 90'ı olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…