KAYNANA OLMAK SANATMIŞŞŞŞ !!!

Bu adam seni, senin onu sevdiğin kadar sevmiyor. Böyle biriyle Mutlu olamazsın. Sırf annesinin iki nazı için seni pat diye bırakabilen adamdan hayır mı gelir ?
Bırak gitsin anasının koynunda uyusun. Seviyorum ölüyorum diye bu adamla hayatı zehir etme kendine.

konuyla pek alakası yok ama oğlum 16 yaşında bana anlatmaz pek utandığından efkarlı olduğu zamanlarda ağzından kaçırdı iki kızla çıkmış şimdiye kadar ikiside yavrumu aldatmış başka erkeklerle çıkarak şimdi düşünüyorumda gelde sanatkar oolma ..........

Sevgiliniz "sizinle mi uğraşıcam" diyerek bitirmek istediyse, bilin ki, annesiyle sizin aranızda kalmış ve seçimini annesinden yana kullanmış. Bu onu anneci yapar mı yapmaz mı kimse tam olarak bilemez. Ama bu cümledeki tek şey, sevgilinizin sizi, sizin onu sevdiğiniz kadar sevmediğidir. Ben bu cümleyi böyle anlarım.

Daha en başında bunlar oluyorsa ve annesi böyle birşey yapıyorsa, ayıp gerçekten...
İnsan lafı etmeden önce bir durup düşünmeli.
Acımasız ve lafını bilmeyen yaşını başını almış bir kayınvalideyle karşı karşıyayız.

sevgilin sizle mi uğraşcam demiş ya. uğraştırma bence ayrıl. sonra sen uğraşmak zorunda kalırsın belli ki.

Kv sevmemiş, çocukda sizinle mi uğraşacağım demiş. Zaten şimdi ne uğraşması sadece sevgilisiniz. Ben illa bu kızla evlenicem siz de saygı duyacaksınız diyen erkek emin ol çok azdır. Yol yakınken ayrıl, unutamam deme unutursun.

ben bunu okuduğumda eşime okumuştum direk. o da güldü.
Bazı kaynanalar. içinde benimki de dahil.
sevmezler.
oğullarını paylaşamazlar.
gelini el olarak görmeye devam ederler
oğullarını ondan koparmış bir düşmandır gelinler.
sevgilin senin yanında durmayacak bir tipse şimdiden ayrıl.
Olmuyor çünkü.
Bak ben de üniversite öğrencisiyim.
iki seneye yakın evliyim.
hala da okuyorum. Zamanında bana bu anneyle olmaaaz, bu seni sevmez. Dert çekersin dediler.
Ama ben farklı düşündüm. İyi olursam iyi olur gibi geldi.
Zamanla sever gibi geldi.
Gelgelim evlendim. O zaman anladım anyayı konyayı.
MEĞER ANNEM HAKLIYMIIIIŞ.
dedim.
Şimdi söylenenler çok saçma geliyordur sana ama bunun dönüşü yok sevmiyorsa sevmiyordur.
sevmediyse daha da sevmeyecektir.
Allahtan benim eşim hep benim yanımda da öyle büyük sıkıntılar çekmiyoruz.

Kısmet bu işler,ama ondan vazgeçemediğim için sürekli tekrar barışıyorum. Gerçekten evlenmek istediğim insan o. Yoksa neden bu kadar üzüleyim? Neden bu kadar umursayım?
vazgeçilmez olduğunun oda farkında dimiküsüp küsüp barıştığınıza göre

vaaayy cuk oturur bu valla

kaynana çirkef adam ana kuzusu sense vazgeçilmez yapmışsn adamıbu yol yol değil yol yakınken vazgeç derim ben başını taşlara vurursun hayat şuan sana böyleama ilerde yüksek ihtimal böyle olacakKK da bi abla demişti dersin

Bu olmazsa başka bir kayınvalide modeli ile karşı karşıya kalacaksın
Bunun için top sizde yani ama şimdiden kendini göstermesi biraz dişli olduğunu gösteriyor
Sabır meselesi yani,kolaylıklar.....

Bir bana mı komik geldi bu olay
Normalde kayınvalideli konularsa sinirlenirim ama buna güldüm. Eh sosyal medyada laf sokan daha modern kayınvalideler geliyor demek ki :)
Daha şimdiden ne sıkılıyorsunuz ki bunlara, sevmezse sevmesin.
Ayrıca çok sevse de inanmayın evlendiğiniz gün başlıyorlar istemeden.
Benim kayınvalidem iyi bir kadındır, kendi çekmiş kayınvalideden bana çektirmek istemiyor niyeti o hissediyorum. Sevgiliyken ve nişanlıyken bana kazaklar ören, hep kız istedim kızım oldun diyen kayınvalidem evlendik evleneli oğluna aşık oldu Elinde değil, yapmak istemiyor biliyorum ama kıskanıyor. Sürekli bir mıncıklama koca adamı sıkıştırma derdinde bana da fenalık geliyor yalan yok bu tip sevgi şovlarından nefret ederim. Yada sürekli oğluşunu aç bırakmamam, hasta etmememi öneriyor falan. Elinde değil diyorum takmamaya çalışıyorum. Taksam kendime zarar.
Ki ben sürekli görmek zorundayım yani. Sizin şu dönem böyle zorunluluklarınız yok. Sevgililiğin tadını çıkarın. Evlenince zaten olacak, şimdiden buna dertlenmek yerine gezin tozun, kayınvalideyi görmeyin bakmayın takmayın. O süreç zaten gelecek şimdi sevgililiğin tadını çıkarın derim ben

Evlilik için planlarınızı üniversiteyı bıtırıp ıs hayatına atıldıktan sonraya saklamanızı onerıyorum.Ayaklarınız daha saglam yere bassın.

Kayınvalidenızın sosyal medyadakı paylasımına gelince; tamamen size gönderme yapılmışta olabilir.Hayatta haz etmem ama bende kayınvalideler ile iligli bir anektod paylasırdım. Mesajınızı alırdı sanırım.Bu konuyla ilgili hic bir sekilde erkek arkadasıma da konuyu yansıtmazdım.Türk erkeği için ailesi cok kıymetli oluyor. Çok içli dışlı olmamanızda fayda var.

Evlilik sadece seviyorum diye başlanacak bir olgu olmamalı.Ailelerde evleniyor kavramı cok doğru.Sizin aileyle ilişkilerinizde ilişkinize muhakkak yansıyor.

allahtan yaşlı ve sosyal medyayı bilmeyen bir kvdem var diye dua etmiyor değilim.
kvde belli ki sizi istemiyor bunuda çok açık şekilde belli etmiş
oğluda anneci bu da çok belli
sen sevgini koy bir poşete göm canım
bu adamdan sana ne köy olur ne de kasaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…