Herkese iyi akşamlar,10 dakikadır KK üyesiyim. Forumu daha öncede takip ediyordum ama üye olmamıştım. Biraz önce başıma gelen olay konusunda olgun insanlardan fikir almanın faydalı olacağını düşündüm kısaca anlatayım yardımcı olursanız sevinirim, foruma da alışmak istiyorum...
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim 21 yaşındayım sevgilimle ailelerimiz aynı ilde ama biz başka illerdeyiz o memur. sürekli ayrılıp barışan bi çiftiz 3aylık bi ayrılığımız oldu yeni barıştık 1ay önce. Ailelerimiz başından beri ilişkimizi bilir annesiyle tanışmıştım. Bugün barıştığımızı öğrendi ve sosyal medyada saçma salak bi fıkra paylaşmış görsele ekliyorum... Benden hoşlanmıyor sanırım ama işin garip tarafı şuan sevgilim sizinle mi uğraşıcam deyip bitirmek istedi ileride olmayacağını söyledi.. Annesine laf etmiyor kırıldığımı görmüyor.. Vazgeç diyen ablaları duyar gibiyim onsuz olamıyorum onu çok seviyorum ve aileler istemediği halde birlikteyiz. Bu anne sorunsalı için ne yapmalıyım ilerde ne gibi sorunlar olur önlemlerim neler olmalı?
Uzun oldu kusura bakmayın ama cevaplarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 1771090