KAYNANA OLMAK SANATMIŞŞŞŞ !!!

Kesinlikle uzak dur suan asktan gozun kör olmustur evlenince ben iyi olursam kv de olur diyosundur olmaz ya da gidip gelmen mesafe koyarim diyosan oda olmaz omur boyu muhattap olmak zorundasin ha eşin yaninda olur o ayri ama gorunen o ki oda yok bile bile kendini atese atma bu dunyaya bikere geliyoruz neden yipratacaksin kendini yok yere degmez arkadasim benden sana bi abla tavsiyesi

Tek sebebim onu çok sevmem daha önce onu çok bıraktım hep o geri döndü yalvardı.. En son ben döndüm onsuz yapamadığımı söyledm ve şuan bişeyleri ben toparlamaya çalışıyorum. Özel bi nedenim yok
Sözlüyken bir hafta sözlümbeni aramadı
Ayrı şehirlerdeydik (Oda polisti!!)
Ben aradım hastamısın bi sorunmu var diye..
Ya bir sürü işim var bide seninle uğraşamam dedi... Ben şok!!
Tamam bi daha hiç uğraşma dedim. Ki senin hesap ölüyordum aşkından..
Bir daha açmadım telefonlarını msjlarına karşılık vermedim.
Geldi görüşmedim. Ve sonra eşimle tanıştım..
Aşk o değilmiş...
Aşk 14 yıldır sevdalı olduğum adammış.

Onsuz olamam başkasıyla olmuyor nasıl bırakırım...hey gidi bir kere ben de demiştim bu lafları, şimdi mi, şimdi başka bir adamla evliyim 3.5 senelik evli 13 yıldır da beraberiz oğlumuz var, ben kimsiz olamıyodum adı neydi yaw

Başkasını hayatınıza aldığınızda ikisini kıyasladığınız oldu mu peki hic? O olsa şunu yapardı gibi pismanliklar? Bunları yaşadım çünkü... Onsuz yapamıyorum ebet dışardan sacma geliyo ama gerçekten zor günler geçirdim. Hoş şimdi de mutlu sayılmam

Başkasını hayatınıza aldığınızda ikisini kıyasladığınız oldu mu peki hic? O olsa şunu yapardı gibi pismanliklar? Bunları yaşadım çünkü... Onsuz yapamıyorum ebet dışardan sacma geliyo ama gerçekten zor günler geçirdim. Hoş şimdi de mutlu sayılmam

Kıyaslama elbet oldu ama hep iyiki olmamış dedim çünkü daha iyisi oldu

Allahım bu kaynana şimdiden böyleyse valla cekecegin var arkadaşım
Paylaştığı fikraya bak :KK70::KK70:[/QUOTE
Ay cok tehlikeli sularda yüzüyon sevgili kayınvalidecigin seni heran o suda boğabilir uzaklaş canım hic bulaşma o sevgin ilerde sni kurtarmaz sevgilinde ana kuzusu kendni yakma iyi düsün taşın derim :KK57::stop:

Herkese iyi akşamlar,10 dakikadır KK üyesiyim. Forumu daha öncede takip ediyordum ama üye olmamıştım. Biraz önce başıma gelen olay konusunda olgun insanlardan fikir almanın faydalı olacağını düşündüm kısaca anlatayım yardımcı olursanız sevinirim, foruma da alışmak istiyorum...
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim 21 yaşındayım sevgilimle ailelerimiz aynı ilde ama biz başka illerdeyiz o memur. sürekli ayrılıp barışan bi çiftiz 3aylık bi ayrılığımız oldu yeni barıştık 1ay önce. Ailelerimiz başından beri ilişkimizi bilir annesiyle tanışmıştım. Bugün barıştığımızı öğrendi ve sosyal medyada saçma salak bi fıkra paylaşmış görsele ekliyorum... Benden hoşlanmıyor sanırım ama işin garip tarafı şuan sevgilim sizinle mi uğraşıcam deyip bitirmek istedi ileride olmayacağını söyledi.. Annesine laf etmiyor kırıldığımı görmüyor.. Vazgeç diyen ablaları duyar gibiyim onsuz olamıyorum onu çok seviyorum ve aileler istemediği halde birlikteyiz. Bu anne sorunsalı için ne yapmalıyım ilerde ne gibi sorunlar olur önlemlerim neler olmalı?
Uzun oldu kusura bakmayın ama cevaplarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 1771090

bence yol yakınken bırak derim sorun kaynanada değil çocukta bu sizi idare edemez ilerde hep ezdirir dengeyi koruyamaz hep zorluk çekersiniz diye düşünüyorum şimdi ayrılırsan en fazla 1 sene acı çeker unutursun ama evlendikten sonra ayrılmakta unutmakta öyle kolay olmuyor :KK43:

Ama fıkra da iyi haa :KK53:
Bence sorun kv. Adayınız değil sizin ayrılıklarla dolu ilişkiniz.. Oğlumun sorunlu bi ilişkisi olsa ben de elin kızı oğlumu üzüyo diye sevmeyebilirim o değil de 3ay ayrı kalıp nasıl onsuz olamıyorsunuz ben bu tarz ilişkileri bi türlü anlayamamışımdır oldum olası..

kv gelini sevmek zorunda mı? Fikrimce değil. Oğlumun sevdiği kızı sevmeyebilirim. En fazla kabullenirim. Kv dem beni sevmiyordur. Bu durum beni üzmez. Eşim sevsin yeter. Ama sümsük adamla zor ya.

Annesine sert çıkıp paylaşımı sildirdi. Şuan aramız gayet iyi hatasini anladı çok şükür

Back
X