Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından oğluma ev aldım der
Der yani![]()
Niyet oğula amakredi çekecekmiş ev kv nin. oğluma aldım bile diyemez..
konu sahibesi başka kardeş var mı? ev kv den sonra mirasa girer.
Niyet oğula ama
Bilemedim konu sahibinin muhtemelen ya nişanlısı ya da sevgilisi bahsi geçen oğul
Aynenvalla evli değilse nişanlıysa başka da sevgiliyse karışma hakkı yok zaten. ana oğul arasında.
Ayrılık durumunda ikinizin de müşterek hakkı olacak. Annesinin üstüne olursa da eğer kadın paranın tamamını ödüycekse hakkıdır yani..
Kiz kardesi var benden 1 yas kucuk evlikredi çekecekmiş ev kv nin. oğluma aldım bile diyemez..
konu sahibesi başka kardeş var mı? ev kv den sonra mirasa girer.
Siz evlimisiniz peki ??Kiz kardesi var benden 1 yas kucuk evli
Kiz kardesi var benden 1 yas kucuk evli
Onu diyorum bende kv nin katkısıyla alınacaksa o ev yani o yardım kabul edilecekse bunları göze alacaklar veya azıcık aşım ağrısız başım.Peki örnek veriyorum kv kredi çekti bir kısmını da oğlu verdi belki eşiyle birlikte yaptıkları birikimle.. Krediyi kv çektiği için de ev onun olursa bir boşanma durumunda konu sahibesi katkısı olduğu halde hiçbir şey talep edemeyecek.. Üstelik Allah gecinden versin kv vefat ederse diğer kardeşler bu sefer mirasçı olacak..
Bence kendi birikimleri ile kredi çekip üstüne ev almak daha mantıklı, belki daha zor ama kimseye minnet etmemek gerek..
Istemeye gelecekti ama bu saaten sonra olmahacak artikSiz evlimisiniz peki ??