Kaynana problemi

ZePuhian

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
65
-18
1
25
6 aylık evliyim eşimin ailesi ile birlikte kalıyoruz. Aslında kalmıycaktılar bizimle ilk başta sonra fikirlerini değiştirmişler. Neyse ilk zamanlar iyidi sonrada değişdi kaynanam. Sürekli laf sokma birşeyler söyleme . Evlendikden hemen sonra hamile kaldım belim çok ağrıyordu . Kaynanam işte millet otlukda samanlıkda doğruyor sendeki daha küçücük kan pıhtısı ağrıyorsun. Birde ben sürekli ağrım olduğinu söyledim zaman eşime. Kaynanam benden önce işte şuram ağrıyir buram ağrıyor diyor . Neyse evde her işi o halimle yapıyordum .Bebekde sorun varmış sonra da zaten düşük yaptm. Düşük yaptığımın sabahı karı koca köye gitdiler . Ben sancıyla boğuşurken evde yalnız kaldım eşimde gece gec gelior işten . Eve misafir geldi o halimle misafir ağırladım . Ama yine kötü ben oldum. Tedavi aldım bebek için . Şimdi yeni yeni kaynanamım huyu çıkıtı sürekli bacağı ağrıyor guya. Artık o kadar fazla yapıyorki insan bunalıyor evin içinde hastalıktan bu kafar konuşması beni rahatsız ediyor. Bu günde evi temizledim heryeri buda alt kata inmişdi gelince kayınpedermn yaninda bana diorki sana şu nu yap demişdim neden yapmadn hemen odana gidiyorsun sana iş diyince falan dedim neyi yapmadm yaptm ben bana demediği şeyi diyor diyoruç söylemedn onu yapmayı. Diyorki benim söylememmi gerekiyor hasta ruhlu kadın beni sinir ediyor.

eşiyle düzgün iletişimi olmayanların kaynanaya görümceye sarması da moda oldu.eşinle çözeceksin sorununu burada kadın ahakarete derek değil.ayrıca 4 yıl nişanlı beklendi diye ilk aydan bebek yapmak da gerekmez.evlilik olayı bambaşka sevgililikten nişanlılıktan.1 sene beklenmeliydi en az.kayınvalidenin evi yapılıyorsa demek ki gideceklermiş.bu arada siz onların evine yerleşmişsiniz onlar sizin evinize değil
Hayır canm kaynvalidemgilin kendi evi var 3 oda 1 salon orda kalmıyor eşim bu evi yapınca hemen buraya geldi evin için ben döşedim herşeyini bi ev için eşua bile almadılar . Bu yüzden dedim ya kınaya bilirdin bebek çok istiyorum erken anne olmak .kv nın gidesi yok kaynıma şuam ev yapılıyor bana diyorki seninle kalıcam .

Bebeğimin düşmesi için beni merdivenden itdi desem? Peki
Buna rağmen aynı evde yaşamaya devam edip, ailesiyle yaşamaya devam ettiren eşinizi seviyorsunuz yani. Üstüne yeniden çocuk istiyorsunuz. Boşuna demiyorlar, bir tek akla nazar değmez diye. :nazar:

1+1 bir ev bile olmadan evlen her şey yolundaymış gibi ilk ay hamile kal.bebeği düşür hemen tedaviye başla yeni bebek için.bütün bunlar da 6 ay içerisinde olsun.zerre acımadım konu sahibine.
Allahım bı de hiçbir şey yaptırmiyorlar en iyisi çocuk yap evde takıl yazmış dalga mı geçiyor anlamadım

Hayır canm kaynvalidemgilin kendi evi var 3 oda 1 salon orda kalmıyor eşim bu evi yapınca hemen buraya geldi evin için ben döşedim herşeyini bi ev için eşua bile almadılar . Bu yüzden dedim ya kınaya bilirdin bebek çok istiyorum erken anne olmak .kv nın gidesi yok kaynıma şuam ev yapılıyor bana diyorki seninle kalıcam .
O zaman söyleyeceksin eşine gidecek diyeceksin gidecek

Eşin ne işe yarıyor tam olarak?
Evleri barkli olan anne babasını ne diye kabul ediyorum yaşamak için?
Güya kayinvalide itmiş, çocuk düşsün diye. Ona rağmen yine anne babası sizinle. Dalga mı geçiyorsunuz acaba bizimle ?

Keşke olsa . Şuan yok malesef evin kredisi yeni biticek daha. Burda zaten ev fiyatları yüksek . Ben farklı ülkede kalıyorum . Tekrsr ev almamız için bi süre beklememiz gerekiyor
neyyy bir de yurtdışında mısınız?orada sizi iten insanın hayatını bitirirler.valla ben sizi köyde yaşayan bir üye sanmıştım anlatımınıza bakarak

Eşin ne işe yarıyor tam olarak?
Evleri barkli olan anne babasını ne diye kabul ediyorum yaşamak için?
Güya kayinvalide itmiş, çocuk düşsün diye. Ona rağmen yine anne babası sizinle. Dalga mı geçiyorsunuz acaba bizimle ?
Bak olayı anlatıyorum bizim ev iki katlı alt katı tamir edilmedi ev içinde merdiven var tuvaletden çıkarken bu bana çarptı . Allahdan birşey olmadı . Merdivenin plsi azdl ve ben bir yerden tutundum . Sonra unutulfi gitfi olay . Eşiminde gerçektenden bunaldığını hiss ediyorum bazen yanımda söylesende evdekilerden rahatsz klduğunu anlıyorum . Annesi ayağım ağrıyor diyir ya . Eşim doktora gidelim diyor gitmiyor . Eşimde tabi klzıyor sahteden yapıyorsun diyor. Getçekten öylr . Eşim kapıdan çıklnca hemen düzeliyor

Merdivenden itme mevzusunu eşiniz biliyor mu, bir de şu çok saçma değil mi, merdivenden ittiği esnada sizin sağ kalacağınız nereden belli? Acaba sizi öldürmeye mi çalıştı ne dersiniz?
Hiç o açıdan düşünmedm bebeğe zarar vermek istediğini düşündüm sadece. Eşim öğrendi kızdı işte 1 hafta falan evde herkes bor birine düşman oldu sora işte normal hayat devam edior modunda

Neden çıkayım ki eşim o evi aldı tüm masrafını kaynımı evlendirmek istiyor ama yanina gitmiyor ibne karı . Eşim çıkmaz evden ben çıksamda birde eşimi seviyorum annesini değil. Kölelikle alakasl yok o evde bağım olan tek kişi eşim. Onların yanında oturub yemek bile yemiyorum .

Daha 6 aylık evlisiniz. Belli ki eşiniz evlenmeden çalışmış biriktirmiş almış. Sizin eşiniz aldıysa onun da oğlu aldı. Ayrıca şu üslubunuza bakınca nasıl bir insan olduğunuz anlaşılıyor. Tam tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz. Kolay gelsin kayınvalidenizle yaşayacaksınız bir ömür. Yarın bir gün memnun değilsen kapı orda derler.

Bu yüzden mi o şekilde hitap ettiniz? Yanlış anlamayın sadece anlamak için soruyorum, size nasıl hitap eder kayınvaldeniz? Eşinizin önünde farklı yalnızken farklı mı? Bunlara tanık olan kimse yok mı?
Evet ben neden ona öyle hitap ediyimki . Eşimin annesi sonuçta . Oda bi anne . Ama bana gerçekten iyi davranmıyor bazen sinirden öyle söylüyorum. Bana kızım falan demiyor ismimle hitap ediyor. Eşimin yanlnda bana şirinlik yapıyor gifince suratı hemen değişiyir

Hiç o açıdan düşünmedm bebeğe zarar vermek istediğini düşündüm sadece. Eşim öğrendi kızdı işte 1 hafta falan evde herkes bor birine düşman oldu sora işte normal hayat devam edior modunda
bilerek itti dediniz şimdi de wc den çıkarken çarptı diyorsunuz hangisi doğru?yanlışlıkla mı çarptı yoksa eliyle ya da bedeniyle sertçe itip düşürdü mü sizi?ayrıca şöyle bir dokununca bebek düşmez.ben sizi inandırıcı bulmadım bu konuda

Daha 6 aylık evlisiniz. Belli ki eşiniz evlenmeden çalışmış biriktirmiş almış. Sizin eşiniz aldıysa onun da oğlu aldı. Ayrıca şu üslubunuza bakınca nasıl bir insan olduğunuz anlaşılıyor. Tam tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz. Kolay gelsin kayınvalidenizle yaşayacaksınız bir ömür. Yarın bir gün memnun değilsen kapı orda derler.
Üslubum kişiye göre değişyor birde bazı kelimelerin tam olarak anlamadını bilmediğim için üzgünüm . Çünki Tr de yaşamıyorum kusura bakma. Eşim evet çalışarak aldı . Ama kendi evleri var kayınvalidemin oraya neden gitmiyor anlamıyorum

6 aylık evliyim eşimin ailesi ile birlikte kalıyoruz. Aslında kalmıycaktılar bizimle ilk başta sonra fikirlerini değiştirmişler. Neyse ilk zamanlar iyidi sonrada değişdi kaynanam. Sürekli laf sokma birşeyler söyleme . Evlendikden hemen sonra hamile kaldım belim çok ağrıyordu . Kaynanam işte millet otlukda samanlıkda doğruyor sendeki daha küçücük kan pıhtısı ağrıyorsun. Birde ben sürekli ağrım olduğinu söyledim zaman eşime. Kaynanam benden önce işte şuram ağrıyir buram ağrıyor diyor . Neyse evde her işi o halimle yapıyordum .Bebekde sorun varmış sonra da zaten düşük yaptm. Düşük yaptığımın sabahı karı koca köye gitdiler . Ben sancıyla boğuşurken evde yalnız kaldım eşimde gece gec gelior işten . Eve misafir geldi o halimle misafir ağırladım . Ama yine kötü ben oldum. Tedavi aldım bebek için . Şimdi yeni yeni kaynanamım huyu çıkıtı sürekli bacağı ağrıyor guya. Artık o kadar fazla yapıyorki insan bunalıyor evin içinde hastalıktan bu kafar konuşması beni rahatsız ediyor. Bu günde evi temizledim heryeri buda alt kata inmişdi gelince kayınpedermn yaninda bana diorki sana şu nu yap demişdim neden yapmadn hemen odana gidiyorsun sana iş diyince falan dedim neyi yapmadm yaptm ben bana demediği şeyi diyor diyoruç söylemedn onu yapmayı. Diyorki benim söylememmi gerekiyor hasta ruhlu kadın beni sinir ediyor.
kadınlar hep aynı hatayı yapıyor
haliniz yoksa halim yok deyip yatmanız lazım ,resmen kandırılmışsınız en baştan birlikte yaşama fikri yokken ,sizinde izniniz fikriniz alınmadan hep birlikte yaşanmaya başlanmış birde üstüne hamile halinizle sırf kayınvalide laf ediyor diye yormuşsunuz kendinizi

bu böyle olmaz önce eşinizle sıkıntılarınızı uygun dille paylaşın ,haliniz yoksa kim ne derse desin kendinize değer verip geçip içeride yatın sonuçta size kimde madalya vermeyecek,kayınvalideler hep konuşur,her söyleneni duymayacaksınız.

Evet ben neden ona öyle hitap ediyimki . Eşimin annesi sonuçta . Oda bi anne . Ama bana gerçekten iyi davranmıyor bazen sinirden öyle söylüyorum. Bana kızım falan demiyor ismimle hitap ediyor. Eşimin yanlnda bana şirinlik yapıyor gifince suratı hemen değişiyir
Anladım. Çok gençsin, evliliğin çok yeni, çok öfkelisin, haksızsın demiyorum yanlış anlama. Ama bu öfke sana zarar verir, eşinle ilişkine zarar verir. Biraz sakinleşsen, yokmuş gibi davransan, kendi sağlığını düşün. Zamanla adım Asım hallolur herşey.

Back
X