Bir aktivite olarak çocuk yapmak...Hiçbirşeye heves bırakmıyor evde o yüzden yapılıcak tek aktivite çoçuk yap onunla takıl
ayrı eve çıkmak gibi bir şansınız yok mu?6 aylık evliyim eşimin ailesi ile birlikte kalıyoruz. Aslında kalmıycaktılar bizimle ilk başta sonra fikirlerini değiştirmişler. Neyse ilk zamanlar iyidi sonrada değişdi kaynanam. Sürekli laf sokma birşeyler söyleme . Evlendikden hemen sonra hamile kaldım belim çok ağrıyordu . Kaynanam işte millet otlukda samanlıkda doğruyor sendeki daha küçücük kan pıhtısı ağrıyorsun. Birde ben sürekli ağrım olduğinu söyledim zaman eşime. Kaynanam benden önce işte şuram ağrıyir buram ağrıyor diyor . Neyse evde her işi o halimle yapıyordum .Bebekde sorun varmış sonra da zaten düşük yaptm. Düşük yaptığımın sabahı karı koca köye gitdiler . Ben sancıyla boğuşurken evde yalnız kaldım eşimde gece gec gelior işten . Eve misafir geldi o halimle misafir ağırladım . Ama yine kötü ben oldum. Tedavi aldım bebek için . Şimdi yeni yeni kaynanamım huyu çıkıtı sürekli bacağı ağrıyor guya. Artık o kadar fazla yapıyorki insan bunalıyor evin içinde hastalıktan bu kafar konuşması beni rahatsız ediyor. Bu günde evi temizledim heryeri buda alt kata inmişdi gelince kayınpedermn yaninda bana diorki sana şu nu yap demişdim neden yapmadn hemen odana gidiyorsun sana iş diyince falan dedim neyi yapmadm yaptm ben bana demediği şeyi diyor diyoruç söylemedn onu yapmayı. Diyorki benim söylememmi gerekiyor hasta ruhlu kadın beni sinir ediyor.
merdivenden düşmüşseniz vücudunuzdaki darbe ve hasarları doktorunuz görürdüBebeğimin düşmesi için beni merdivenden itdi desem? Peki
Bir aktivite olarak çocuk yapmak...
Bebek o itdi diye düştü yazmadım düşmesi için yazdı dedim . Beni sertçe itdi . Kendisince çarpmaydl o . Bazı kelimeleri yanlıç kulana biliim kusura bakmayn. Kv omikron geçirmişdi misafirlikde sora bana bulaşti geceden sabaha kadar ateş içinde kıvrandım. Doktora gitdim birşey yok bebeğin dedi kalp atışını falanda duymuşdm tekrar gidişimde artık düşmüşdü evde kendi kendinebilerek itti dediniz şimdi de wc den çıkarken çarptı diyorsunuz hangisi doğru?yanlışlıkla mı çarptı yoksa eliyle ya da bedeniyle sertçe itip düşürdü mü sizi?ayrıca şöyle bir dokununca bebek düşmez.ben sizi inandırıcı bulmadım bu konuda
behzat ç. ler sharlock holmes ler komser colombo lar toplaşın bu olayı çözmemiz lazım.itildi mii itilmedi miii?Sen oku daha yorumları Katip, polisiyeye döndü film ahshs
Üslubum kişiye göre değişyor birde bazı kelimelerin tam olarak anlamadını bilmediğim için üzgünüm . Çünki Tr de yaşamıyorum kusura bakma. Eşim evet çalışarak aldı . Ama kendi evleri var kayınvalidemin oraya neden gitmiyor anlamıyorum
Tutunduğum için darbe sadece dizleriimde oldu . Bana göre haklı yorummerdivenden düşmüşseniz vücudunuzdaki darbe ve hasarları doktorunuz görürdü
söylediğiniz küfürleri haklı çıkarmak için uydurmayın
e düşmesi gereken bir bebek de olabilir tıbben.vücud atıyor sağlıksız doğacak bebeği kimi zaman.tek düşük yapan siz misiniz dünyada?Bebek o itdi diye düştü yazmadım düşmesi için yazdı dedim . Beni sertçe itdi . Kendisince çarpmaydl o . Bazı kelimeleri yanlıç kulana biliim kusura bakmayn. Kv omikron geçirmişdi misafirlikde sora bana bulaşti geceden sabaha kadar ateş içinde kıvrandım. Doktora gitdim birşey yok bebeğin dedi kalp atışını falanda duymuşdm tekrar gidişimde artık düşmüşdü evde kendi kendine
behzat ç. ler sharlock holmes ler komser colombo lar toplaşın bu olayı çözmemiz lazım.itildi mii itilmedi miii?
ben sizin artık düştüğünüze bile inanmıyorum merdivende itilen biri orada dizleri üstünde kalamaz mümkün değil. teknik olarak fizik kurallarına aykırı.Tutunduğum için darbe sadece dizleriimde oldu . Bana göre haklı yorum
Yalan söylediğimu düşnmeniz gerçekten komik. Bizim ülkedede ibne kelimesi kullanıyor ama çok kötü anlamda değil. Nebileyimki benküfrü ettikten sonra ay türkiyede yaşamıyorum o yüzden tam anlamları bilmiyorum diyen birinin ibn. yi bilmesi ve türkçe kendisini gayet ifade edebilmesine ne diyorsunuz
...
neresi o ülke ?Yalan söylediğimu düşnmeniz gerçekten komik. Bizim ülkedede ibne kelimesi kullanıyor ama çok kötü anlamda değil. Nebileyimki ben
Nick ini mi değiştirdin? Şu profil fotolarınızı ve nick lerinizi değiştirmeyin kızlar yaaBir aktivite olarak çocuk yapmak...
Azerbaycanneresi o ülke ?
karşı komşum azeri annesi de yanında kalıyor.asla ağızlarından bu kelimeyi duymadım hanımefendiAzerbaycan
Ben dünyada tek ben düşük yaşadım demedimki neden söylemediğim şeyi bana diretioyrsun sürekli. Ben bebekle çok fazla bilgim yok öğrendime düşmesi gereken bir bebek de olabilir tıbben.vücud atıyor sağlıksız doğacak bebeği kimi zaman.tek düşük yapan siz misiniz dünyada?
Tuvaletten çıkarken bana çarptı demekle, bebek düşsün diye itti demek aynı şeyler mi?Bak olayı anlatıyorum bizim ev iki katlı alt katı tamir edilmedi ev içinde merdiven var tuvaletden çıkarken bu bana çarptı . Allahdan birşey olmadı . Merdivenin plsi azdl ve ben bir yerden tutundum . Sonra unutulfi gitfi olay . Eşiminde gerçektenden bunaldığını hiss ediyorum bazen yanımda söylesende evdekilerden rahatsz klduğunu anlıyorum . Annesi ayağım ağrıyor diyir ya . Eşim doktora gidelim diyor gitmiyor . Eşimde tabi klzıyor sahteden yapıyorsun diyor. Getçekten öylr . Eşim kapıdan çıklnca hemen düzeliyor
Trde kötü olduğunu dediğiniz için ola bilirmi0?karşı komşum azeri annesi de yanında kalıyor.asla ağızlarından bu kelimeyi duymadım hanımefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?