Kaynana problemi

ZePuhian

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
65
-18
1
25
6 aylık evliyim eşimin ailesi ile birlikte kalıyoruz. Aslında kalmıycaktılar bizimle ilk başta sonra fikirlerini değiştirmişler. Neyse ilk zamanlar iyidi sonrada değişdi kaynanam. Sürekli laf sokma birşeyler söyleme . Evlendikden hemen sonra hamile kaldım belim çok ağrıyordu . Kaynanam işte millet otlukda samanlıkda doğruyor sendeki daha küçücük kan pıhtısı ağrıyorsun. Birde ben sürekli ağrım olduğinu söyledim zaman eşime. Kaynanam benden önce işte şuram ağrıyir buram ağrıyor diyor . Neyse evde her işi o halimle yapıyordum .Bebekde sorun varmış sonra da zaten düşük yaptm. Düşük yaptığımın sabahı karı koca köye gitdiler . Ben sancıyla boğuşurken evde yalnız kaldım eşimde gece gec gelior işten . Eve misafir geldi o halimle misafir ağırladım . Ama yine kötü ben oldum. Tedavi aldım bebek için . Şimdi yeni yeni kaynanamım huyu çıkıtı sürekli bacağı ağrıyor guya. Artık o kadar fazla yapıyorki insan bunalıyor evin içinde hastalıktan bu kafar konuşması beni rahatsız ediyor. Bu günde evi temizledim heryeri buda alt kata inmişdi gelince kayınpedermn yaninda bana diorki sana şu nu yap demişdim neden yapmadn hemen odana gidiyorsun sana iş diyince falan dedim neyi yapmadm yaptm ben bana demediği şeyi diyor diyoruç söylemedn onu yapmayı. Diyorki benim söylememmi gerekiyor hasta ruhlu kadın beni sinir ediyor.

yahu sanki doğu timorda yaşıyorsunuz azarbeycan ahada şurası orada da aynı anlamda kullanılıyor o küfür allahım yarabbim ya
dürüst olmadığınız için sizi haksız buluyorum artık konuyu çok taraflı anlattığınızı eksik anlattığınıza inanıyorum

o zaman acele etmeyin bekleyin bir 6 ay kadar.duruma bakın.böyle kaynana gelin kavga dövüş bir evde hamilelik de sağlıklı olmaz ki.
Gerçekten sözleriyle çok moral bozuyordu annem sinirlenme çoçuğa zarar falan diyordu . Gerçekten öyle şuan zaten hamile değilim . Doktor dinlen dedi sadece tedavi alıyorum.

Silah aynı o nun anlamını sorduğu şeyi size öğreten yanlış öğretmş

Bak biliyorsun bizim ülkenin dilini, yanlış öğretilmiş size diyecek kadar hakimsin ve telaffuz etmiyorsun.
İb.eyi nasıl bilmiyorsun? :))
Hem kvni sevmiyorsun, sinir oluyorsun, nefret derecesindesin ve o kelime sizin dilde kötü manaya gelmiyor; kvni tanımlamak için güzel bir kelime mi kullandın yani? Nefret ettiğin kişileri güzel sıfatlarla mı anarsın?

Yiyelim mi? :))

Yalan söyledikçe Türkçe kayıyor sizin herhalde.

eşinizle ayrı eve çıkmayı hiç düşündünüz mü bana sorarsanız bu şekilde evliliginiz fazla yürümez bende kayınvalidemle yaşıyorum daha 1 senelik evli olmama rağmen nerdeyse boşancaz o derceye geldik ayrı eve çıkın bence

Boşanacağına çocuk yapma peşindesin, pehhh...

valla bacım ev senin eşinle olan evinse yani kv yanına yerleşmediysen, kv ninde gidecek kendi evi olduğu halde gitmiyorsa mecbur kv nin ayağını kaydırıcan . bence bir cinnet işi çözer . veya kv sana surekli iş buyurup huzurunu kaçırıyorsa sen ondan önce davranacaksın ona iş buyuracaksın veya başka konularla huzurunu kaçıracaksın . yapacak bişi yok . ya eşinle konuş göndersin anasını kendi evine yada çözüm bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…