Azerbaycan
işte onu diyoruz size zaten.evinizi kurmadan evlilik oturmadan hamilelik doğum vs bilgileri edinmeden neden ilk aydan bebek yaptınız?Ben dünyada tek ben düşük yaşadım demedimki neden söylemediğim şeyi bana diretioyrsun sürekli. Ben bebekle çok fazla bilgim yok öğrendim
Azerbaycan da ibne ne anlamda kullanılıyor ki? Bölem p.şt gibi ibne gibi bisey mi?Azerbaycan
yahu sanki doğu timorda yaşıyorsunuz azarbeycan ahada şurası orada da aynı anlamda kullanılıyor o küfür allahım yarabbim yaAzerbaycan
Silah aynı o nun anlamını sorduğu şeyi size öğreten yanlış öğretmşSilaha ne deniyordu ya sizin orada?
İbnəliy eləmə bizde küfür değilyahu sanki doğu timorda yaşıyorsunuz azarbeycan ahada şurası orada da aynı anlamda kullanılıyor o küfür allahım yarabbim ya
dürüst olmadığınız için sizi haksız buluyorum artık konuyu çok taraflı anlattığınızı eksik anlattığınıza inanıyorum
Bunda çok haklısınişte onu diyoruz size zaten.evinizi kurmadan evlilik oturmadan hamilelik doğum vs bilgileri edinmeden neden ilk aydan bebek yaptınız?
o zaman acele etmeyin bekleyin bir 6 ay kadar.duruma bakın.böyle kaynana gelin kavga dövüş bir evde hamilelik de sağlıklı olmaz ki.Bunda çok haklısın
Gerçekten sözleriyle çok moral bozuyordu annem sinirlenme çoçuğa zarar falan diyordu . Gerçekten öyle şuan zaten hamile değilim . Doktor dinlen dedi sadece tedavi alıyorum.o zaman acele etmeyin bekleyin bir 6 ay kadar.duruma bakın.böyle kaynana gelin kavga dövüş bir evde hamilelik de sağlıklı olmaz ki.
Silah aynı o nun anlamını sorduğu şeyi size öğreten yanlış öğretmş
Çoçuk olunca behane olur çoçuk bakıyorum işleri kendisi yapsın diye .
Yalan söyledikçe Türkçe kayıyor sizin herhalde.Bebek o itdi diye düştü yazmadım düşmesi için yazdı dedim . Beni sertçe itdi . Kendisince çarpmaydl o . Bazı kelimeleri yanlıç kulana biliim kusura bakmayn. Kv omikron geçirmişdi misafirlikde sora bana bulaşti geceden sabaha kadar ateş içinde kıvrandım. Doktora gitdim birşey yok bebeğin dedi kalp atışını falanda duymuşdm tekrar gidişimde artık düşmüşdü evde kendi kendine
Çoçuk olunca behane olur çoçuk bakıyorum işleri kendisi yapsın diye .
Zekanıza hayran kaldımHiçbirşeye heves bırakmıyor evde o yüzden yapılıcak tek aktivite çoçuk yap onunla takıl
Konu ilerledikçe sizin türkçe de gidiyor. Çok numaracısınız…İbnəliy eləmə bizde küfür değil
Boşanacağına çocuk yapma peşindesin, pehhh...6 aylık evliyim eşimin ailesi ile birlikte kalıyoruz. Aslında kalmıycaktılar bizimle ilk başta sonra fikirlerini değiştirmişler. Neyse ilk zamanlar iyidi sonrada değişdi kaynanam. Sürekli laf sokma birşeyler söyleme . Evlendikden hemen sonra hamile kaldım belim çok ağrıyordu . Kaynanam işte millet otlukda samanlıkda doğruyor sendeki daha küçücük kan pıhtısı ağrıyorsun. Birde ben sürekli ağrım olduğinu söyledim zaman eşime. Kaynanam benden önce işte şuram ağrıyir buram ağrıyor diyor . Neyse evde her işi o halimle yapıyordum .Bebekde sorun varmış sonra da zaten düşük yaptm. Düşük yaptığımın sabahı karı koca köye gitdiler . Ben sancıyla boğuşurken evde yalnız kaldım eşimde gece gec gelior işten . Eve misafir geldi o halimle misafir ağırladım . Ama yine kötü ben oldum. Tedavi aldım bebek için . Şimdi yeni yeni kaynanamım huyu çıkıtı sürekli bacağı ağrıyor guya. Artık o kadar fazla yapıyorki insan bunalıyor evin içinde hastalıktan bu kafar konuşması beni rahatsız ediyor. Bu günde evi temizledim heryeri buda alt kata inmişdi gelince kayınpedermn yaninda bana diorki sana şu nu yap demişdim neden yapmadn hemen odana gidiyorsun sana iş diyince falan dedim neyi yapmadm yaptm ben bana demediği şeyi diyor diyoruç söylemedn onu yapmayı. Diyorki benim söylememmi gerekiyor hasta ruhlu kadın beni sinir ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?