Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kaynana salonu gibi mi olmus kızlar??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
cnm bana kalırsa parkeleri açık renk yaparsan halını da değiştirmen gerekir,ikisi de açık renk olursa birbirlerini kapatırlar ne halı kendini gösterebilir ne de parkeler bence tabii...
bu arada koltuklarını beğendm ben

bence koltukların rengi çok hoş...
tek tip hepsi aynı renk olması şart değil ki? siz bunları beğenip aldıysanız, çevreden gelen olumsuz yorumlara kulak tıkayın derim...
yastıklarda, objelerde istediğiniz açık renk tonunu kullanmanız ferahlatır sizi...
ayrıca, yepyeni mobilyaların döşemesini de değiştirmeyi düşünmeyin lütfen...
güzel günlerde kullanın, sıradan, şu sıralar tüm yeni evlerde bulunan beyaz koltuklara göre çok daha şirin koltuklarınız...

ben beğendim değişik olmuş
sıradan durmamış
tablolar fln koyabilirsiniz
mumlarla dekore edebilirsiniz
fotoğraflar kullanabilirsiniz
abajur olabilir

canım bence mobilyalar güzel aksesuar, halı ve perdede oynamalar yaparsan çok hoş olur . güle güle kullan.

Son düzenleme:
ben çok beğendim ama odaya açık renk birşeyler eklenmeli. Kırlentler açık renk olabilir. Halı rengiyle uyumlu olabilr.
Güle güle oturun.

canım benim aylardır aradığım koltuklar koltuklar bunlar .bayıldım rengi biraz koyu ama bak biş koltuğu pembe yada lila tonlarında yap ki bence orda vişne rengi bi tekli koltuk var o bile yeter.pembe lila mor o tonlarda kırlentler yaparsan o bile yeter.güüle güle kullan Allah banda senin gibi kaynan koltukları nasip etsin nerden aldığını fiyatını yazarsan sevinirim bedne yakın zamanda evlenecem çok yardımın dokunur.

ne demek tabiki yazarımm tepe home un nadine koltuk tkmı bu. galiba 4000 tl gibi tuttu minderlerle birlikte die hatırlıyorum.ama bu takımın orjinalinde ikilisi cicekli teklide ikilinin yesilinden di. ben ikiliyi yesil tekliyi visne yaptım. öyle işte umarım yardımcı olur. hayırlısı olsun. sakın benim gibi aceleye getirme. benim vaktim yoktu. dolan dolanabildigin kadar. ne kadar az insan giderseniz o kadar iyi olur. bol sans canım

kıslar içime böööle bi su serptiniss. en azından koltuklarımı begenenn birileri cıktı. aksesuar avına cıkıorum bundan sonra nerden bulrum bilmiorum ama

mrb ecrin
aslında ben mor ve yeşil koltuğunu beğendim.keşke diğeri krem rengi olmasaydı.
şimdi yapacak bişiy yok üzülmene de gerek yok çözüm arayalım

evine farklı bi hava olsun istiyorsan. bi duvarını duvar kağıdı ile kaplamanı öneririm. krem koltuğu kamufle etmek için üzerine mor renkte bi şal atabilirsin.

buarada sandalyelerinde kadife sanırım. ben siyah olarak algıladım ama umarım mordur

dediğin gibi evini şık aksesuarlar kullanarak değiştirebilirsin

kolay gelsin sana aksesuar avında. nerde oturuyorsun? ne tarz aksesuarlar arıyorsun?

imkanlarn el verırse bı an once degıstır.. ya da baska odan varsa cocugun olana kdr bunlar orda kalsın ama salonu tekrar dose...

izmirde oturuyorum. mesela henüz dügün fotograflarımızdan hiçbirini kullanmadım evde yani cerceveye ihtiyacım olcak. önerilerden yola cıkarsam acık renk seylere ihtiyacım var. yani altın varak istemiyorum mesela

bide böyle iki tane avize var salonun tavanında. baton mum mu almalı yoksa büyük mumluk alıp üstüne mi kullanımalı gibi gibi

imkanlarn el verırse bı an once degıstır.. ya da baska odan varsa cocugun olana kdr bunlar orda kalsın ama salonu tekrar dose...

ilk aklıma gelen oydu ama evde öle bir oda yok maalesef:S tasınırsak uygulanacak fikirler arasında

slm öncelikle baktm resimlere aslında koltukların tarz orta sehpa ve halı o koltukların tarzını öldürmüş benim fikrim bu koltuklarla aksesur orta sehpa değişse halı da morlu şagilerden seçsen duvarlarada birkaç birşey çok hoş olur yemek odanıda oda takımı örtülerle şık birşey yapabilirsin sadece sandalyelern siyah olması uyum sağlamamış ama dediğim gibi şuanda evet karmakaraışık tv sehpanda uymamış ama dediklerimi yaparsan sen bile koltukların tarzına şaşıracaksın yemek odanın masa altına da bahsettiğim halıdan alırsan çok hoş duracaktr...

birde ne düşünerek o abajur ve halıyı seçtin anlam veremedm masanın yanındaki aynada ne alaka ben salonunu kurtarmak için fikirlerimi sundum uygularsan çoook menun kalacaksın emin ol................

ayna masaya tam paralel yanında degil. abajurda acık renk ve altı gümüs rengi. tv sehpasının kulplarıyla ve tavandaki avizelerle uyuyo diye. bide kullanımı cok zevkli onun. oda oda gezio benimle

bak ben onu unutmustum evet bide minderleri cıkıo. o minderleri indir süpür tekrar yerlestir. yamulur düzelt. berjerin kuması tüy topluo onu fırcala.....

yeşil renkli koltuğun kumaşını değiştirip açık renkli koltuk kumaşından yapsanız koltukların uyumu açısından daha hoş olabilir.
halı da uymamış pek, hem tarz hem de renk olarak. renk olarak, içinde çok az bordro tonlarında desen olan, sarı, krem tonlarında bi tercih yapabilirsiniz. halının boyutu da biraz daha büyük olsa daha iyi durur bence. bi de orta sehpa çok büyük sanki. bi de, uyum açısından, aynanın rengi açık renk koltuğun tonlarında olsa daha iyi durabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…