Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kaynana salonu gibi mi olmus kızlar??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

*bence kötü değil ama ufak tefek aksesuarlar lazım ve mümkünse açık renk olmalılar...
*o yeşil koltukla tv yi yer değiştirebilirsin mesela...
*sandalye kaplatmak çok maliyetli değil bence krem rengi bir kumaşla sandalyelerini kaplatabilirsin ve yine krem bir örtü alabilirsin masanın üzerine bu haliyle elbette çok boş duruyo mağazalar bile örtü aksesuar kullanarak albenili hale getiriyo mobilyaları..
*konsol eklenecek demişsin konsolda ayna yok ise o masanın arkasındaki aynayı konsola çok yakın mesafede asarak hareketlendirebilirsin konsolda zaten ayna varsa o zaman da yine o aynanı bej renk koltuğunun üzerine çok yüksek olmamak şartıyla asabilirsin..
*bir fikir daha o yeşil koltuğun arkasına kare kare resim çerçeveleri asabilirsin dağınık dağınık değil ama yakın aralıklarla ...
*sandalyelerini kaplattığın kumaştan kırlentler yaıtırıp koltuklarını hareketlendirebilirsin
*bir de fon perdeler bayaa koyu bence daha açık tonlarda bi fon evi daha aydınlık gösteriyo...
*son birşey daha masanızın olduğu duvara açık renk ama desenli uygun duvar kağıtları var onlardan kaplayabilirsiniz ev sizin değilse alman ya da italyan malı olanlarından tercih edin onlar sonrasında sorunsuzca kavlıyormuş duvara zarar vermeden...
aldığınız mobilyalardan pişmanlık duymayın bence küçük dokunuşlarla çok da modern bi solon olur burası...

Son düzenleme:
perdelerim gecici cnm zaten.. pencereye de kücükler cünküü.. peki perde içinn bir önerin var mı?? fon ne renk olmalı???

perdelerim gecici cnm zaten.. pencereye de kücükler cünküü.. peki perde içinn bir önerin var mı?? fon ne renk olmalı???

canım ben salonuma koyu kahve fon yaptırmıştım mesela ama keşke açık renk olsaymış diyorum yatak odamda mesela krem rengi katlamalı perde var fonum da krem bence ferah duruyo sen de açık bej ya da krem yaptırabilirsin sandalye halı perde uyumlu olur o zaman...bak mesela şimdi çektim yatak odasını sana fikir olsun diye...hani hep aa fonla tül aynı renk olunca göstermez derlerya bence öyle değil bana da alırken öyle deöişti herkes ama ben seçimimden memnunum...

aa perden cok hosmuss.. ben cok begendimm sahsım adınaa.. rengi krem deil ama dimi daha koyu sanki

aa perden cok hosmuss.. ben cok begendimm sahsım adınaa.. rengi krem deil ama dimi daha koyu sanki

aslında krem ama çok açık renk bir krem değil brillantın mart ayı kampanyası vardı geçen ayın sonunda bitti %40 indirimle almıştım şu yeni çıkan üzerinde sim gibi şeyler var gece özellikle çok güzel parlıyo...

canım öncelikle mobilyaların kaliteli ve güzel görünüyor.ama birbirleriyle uyum içinde değiller hepsi ayrı telden çalıyo. tavsiyelerim şunlar:

1.tv ile yeşil koltuğun yerini değiştir, cam önünde tv olmaz göz alır dışardan gelen ışık. ayrıca odaya girer girmez kocamna bi koltuk kenarıyla karşılaşmak da odayı daraltmış.

2. mobilyaları marangoza verip eskitilmiş kırık beyaz renge çevirt. çok pahalı tutmaz. odan çok küçük, mobilyalar çok bütük kalmış bi de renkler koyu, iyice daralmış mekan. mobilyalar açılmalı. sehpa da dahil kırık beyaza dönsünler.

3. yeşil-mor-krem desenli koltuklar çok fazlaca renkli. bu üç renkten 2sini seç, koltuklar toplam 2 rente ya da tek renkte olsun. bunu yapmaya imkan yoksa mesela büyük olan koltuk üstüne bi krem koltuk şalı atarak rengini aç.

4. sandalye minderleri mor mu siyah mı? umarım siyah değildir? onları mor bırakabilirsin, ya da krem renkli koltuğun kumaşından kaplat.

5. duvarlara sade bir iki resim-tablo falan asabilirsin, çok boş duruyolar, bu da ilgiyi sadec koltuklara çekiyo. ama çok küçük ve irili ufaklı çok sayıda şey asma. sade ve az sayıda olsun.büyük boyutta da olabilir.

parke olduğu gibi kalsın, bi de onla uğraşma derim.

cnm lakeye cevirecek irini buldum ama eskitilmişş kırık beyazı kim yapar bilemedimm:26::97::97:

canım çok güzel olmamış.sıkıcı bir hava var evin içinde.bence en yakın zaman da değiştirebilirsen daha ferah renkler de alabilirsin.

ben arkadaşlara katılmıyorum. tam ingiliz tarzı olmuş gibi. modern,rahat... burda formlarda alışmışız klasik lake tarzı mobilyalara. bence maliyet açısındanda seni yormayacak tek şey krem rengi koltuğunuda yeşil koltuğun kumaşıyla kaplat. tabi bordo kırlent. hatta perde ve sandalye kılıflarıda bordo olsun.bide arkadaşların dediği gibi yeşil koltukla televizyonun yerini değiştir canım. ha bu arada konsolun üzerindeki aynayla aksesuarları ahşap tarzı farklı aksesuarlarla detaylandır. bence bu hale getirirsen sende memnun kalacaksın... ama inan bu haliyle bile hoş. ben seviyorum bu tarzı. daha çok tepe home'da böyle şeyler var.

ha bu arada çokta takılma bende mobilyalarımı çok içime sinerek almamıştım. 5 yılın sonunda zaten salon takımım yıprandı ve modası geçti. şimdi 1-2 yıla kadar evim teslim olunca tekrar yenileyeceğim. yani bize tapulu değil ya. sıkılınca borçların azalınca değiştirirsin.

tepe home dan bunlar zaten cnmm.. perde yaptırıorumm bitsinn eklicemm buraya bakalımm o zaman nasıl olcak kırlent de yaptırıcm..

canım bence koltukaların cok hoş ama odanın genel bi soğukluğu var gibi geldi bana biraz aksesuarla sanırım bunu da aşarsın mesela duvara bi toblo sehpanın üzarine çiçek biblo vs bişiler koyabilirsin.

keşke her kaynananın salonu senın kadar sade olsa şahsen benım kaynanamın salonu çok klasik ve buldugu her boşluga dantel atmış :) ben secımlerını begendım.zıt renk koltuk takımları hoş oluyor bence modern döşenmiş ve oldukça sade olmuş göz yormuyor.gule gule kullan

bence koltukların mor olanı kalsın diğer ikisinin sadece yüzlerini değiştirebilirsin renkler biraz koyu olduğu için mi kaynana evi gibi diyorsun :)) bence koltukların biçimi gayet hoş, sadece renkler koyu geldi gözüme, diğerleri açık bir tanesi koyu olsa hoş olur. sandalyeleri de koltuklarla aynı kumaştan yaptırırsın fıstık gibi olur yeni almışsınız küçük bişey değilki 3-5 ayda değiştirmek kolay olsun :) bence gayet güzeller dediğim gibi sadece renkler değişse hoş olur

tek kelimeyle harikaaaa hiç bi değişikli yapma aynı benim zevkim ihtişamdan uzak sade dingin bi oda sadece açık renk çiçeklerle süsleyebilirsin çok orjinal olur kesinlikle değiştirme çok güzel böyle

konu başlığını okuyunca amanın dedim yazık kıza bu durum çok kötüdür her halde,profil resmindede yeni gelin resmi olunca gerçekten çok züülmüştüm hani zaten yeni yapmışsın falan diye.
taki konuya girip resimlere bakana kadar..
ben çok beğendim odanı koltuklarını ,bilindik bi tarz değil değişik ve gerçekten güzeller.
ama demekki içinde olunca insana böyle geliyor yani sürekli ordasın diye belkide.
ama inan aki bu kadar üzülmene gerek yok çünkü çok güzeller.
sadece arkadaşların dediği gibi objeler falan lazım.
kısacası ben beğendim...

Son düzenleme:
sagolunn kızlarrrrrrrrr puzzle aldımm eve tablolar yapıyorumm hemde vakitt gecioo... koltuklarınn koyuu olması benii sıkıoduu amaa su ann hamileyimm ve koltuklarr koyu olduguu içinn cocugumm özgürcee harekett edecekk insallahhh.. o büyüyenee kadarr daa koltuklarr eskirr heraldee:97::97::97: sonraa acık rengini alırızz nasipseee

bana sorarsan halının renginde kırlentler koyabilirsin o kırlentleri kaldırıp.daha ferah görünür ozaman.ama yine de çok canın sıkılmasın canım gayet hoşlar.allah huzurunuzu daim etsin eşyayı halledersin bişekilde eşini kandırıp ilerde

evet cnmm bebügümüzz dogsunnn koltuklarıııı söleeeee bi güsel batırsınnn o azcık büyüyüncee degiştiririzzz mecburennnnn

canım ben çokbeğendim herşey çok güzel seninde dediğin gibi parkeleri beyaz tonlarında yaptırsan şimdilik yeterli ilerde de mobilyalarını ayaz tonlarında değiştirirsin o kadar. koltukların muhtesem bence sanki country tarzını anımsatıyor ne o öyle herkesin evinde şu koltuk başları deri diğer tarafları kumaş olan standart koltuklardan öğğ geldi artık bence harihka bir evin var zamanla herşeyi sen kendi kendine düzelteceksin zaten mutluluklar dilerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…