Eki Görüntüle 170310 Eki Görüntüle 170311 Eki Görüntüle 170312
kızlar salonum bu. bi tek konsol eklenecek. kaynana salonu gibi mi olmus. pişman oldum önce koltuklarıma sonra hadi koltukları aldın niye koyu agac mobillya aldım die. yerlerin parkesini beyaz yaptırsam daha iyimi durur sizce. yada ben bunları ne yapıp yapıp degistireyim mi?
perdelerim gecici cnm zaten.. pencereye de kücükler cünküü.. peki perde içinn bir önerin var mı?? fon ne renk olmalı???
canım ben salonuma koyu kahve fon yaptırmıştım mesela ama keşke açık renk olsaymış diyorum yatak odamda mesela krem rengi katlamalı perde var fonum da krem bence ferah duruyo sen de açık bej ya da krem yaptırabilirsin sandalye halı perde uyumlu olur o zaman...bak mesela şimdi çektim yatak odasını sana fikir olsun diye...hani hep aa fonla tül aynı renk olunca göstermez derlerya bence öyle değil bana da alırken öyle deöişti herkes ama ben seçimimden memnunum...
Eki Görüntüle 180381
aa perden cok hosmuss.. ben cok begendimm sahsım adınaa.. rengi krem deil ama dimi daha koyu sanki
Eki Görüntüle 170310 Eki Görüntüle 170311 Eki Görüntüle 170312
kızlar salonum bu. bi tek konsol eklenecek. kaynana salonu gibi mi olmus. pişman oldum önce koltuklarıma sonra hadi koltukları aldın niye koyu agac mobillya aldım die. yerlerin parkesini beyaz yaptırsam daha iyimi durur sizce. yada ben bunları ne yapıp yapıp degistireyim mi?
canım öncelikle mobilyaların kaliteli ve güzel görünüyor.ama birbirleriyle uyum içinde değiller hepsi ayrı telden çalıyo. tavsiyelerim şunlar:
1.tv ile yeşil koltuğun yerini değiştir, cam önünde tv olmaz göz alır dışardan gelen ışık. ayrıca odaya girer girmez kocamna bi koltuk kenarıyla karşılaşmak da odayı daraltmış.
2. mobilyaları marangoza verip eskitilmiş kırık beyaz renge çevirt. çok pahalı tutmaz. odan çok küçük, mobilyalar çok bütük kalmış bi de renkler koyu, iyice daralmış mekan. mobilyalar açılmalı. sehpa da dahil kırık beyaza dönsünler.
3. yeşil-mor-krem desenli koltuklar çok fazlaca renkli. bu üç renkten 2sini seç, koltuklar toplam 2 rente ya da tek renkte olsun. bunu yapmaya imkan yoksa mesela büyük olan koltuk üstüne bi krem koltuk şalı atarak rengini aç.
4. sandalye minderleri mor mu siyah mı? umarım siyah değildir? onları mor bırakabilirsin, ya da krem renkli koltuğun kumaşından kaplat.
5. duvarlara sade bir iki resim-tablo falan asabilirsin, çok boş duruyolar, bu da ilgiyi sadec koltuklara çekiyo. ama çok küçük ve irili ufaklı çok sayıda şey asma. sade ve az sayıda olsun.büyük boyutta da olabilir.
parke olduğu gibi kalsın, bi de onla uğraşma derim.
ben arkadaşlara katılmıyorum. tam ingiliz tarzı olmuş gibi. modern,rahat... burda formlarda alışmışız klasik lake tarzı mobilyalara. bence maliyet açısındanda seni yormayacak tek şey krem rengi koltuğunuda yeşil koltuğun kumaşıyla kaplat. tabi bordo kırlent. hatta perde ve sandalye kılıflarıda bordo olsun.bide arkadaşların dediği gibi yeşil koltukla televizyonun yerini değiştir canım. ha bu arada konsolun üzerindeki aynayla aksesuarları ahşap tarzı farklı aksesuarlarla detaylandır. bence bu hale getirirsen sende memnun kalacaksın... ama inan bu haliyle bile hoş. ben seviyorum bu tarzı. daha çok tepe home'da böyle şeyler var.
bana sorarsan halının renginde kırlentler koyabilirsin o kırlentleri kaldırıp.daha ferah görünür ozaman.ama yine de çok canın sıkılmasın canım gayet hoşlar.allah huzurunuzu daim etsin eşyayı halledersin bişekilde eşini kandırıp ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?