Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kaynana salonu gibi mi olmus kızlar??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
gördüğüm bütün yeni gelin evlerindeki koltuklar hep şimdi moda olan şekilde. seninkiler farklı olmuş. aslında çok güzel. ben sadece neden 3 ayrı renk düşündü görümcen onu anlamadım. çk renkli olmuş böyle. ben sadeciyim biraz da belki bana öyle görünüyor bilmiyorum.
tepe home benim de koltuklarım .ama farklı model. sadce şunu söyleyeyim. çok kalitelidir. ben 7 yıldır kullanıyorum sadece silmekten kumaşı yıprandı. ama kendileri sapasağlam. yani diyeceğim şuki koltuklarına kıyma...sadece yeşili kreme çevir bence. .onlara da mürdüm tonlarında yastık yaptır. sandalyelerin de krem olsaydı keşke. yani odada sadece yastıklar ve tekli kltuk mürdüm kalsın..vee mürdüm mum ,vazo gibi aksesuar kullan. perdeni de romantik bi tarz yap. mürdüm detaylı olarak yanlardan bağlı şekil. altına da stor...halın da güzel bence. güle güle oturun ......
bu arada yemek masan capri. değilmi. benimkinden. saolsun eşşek kadar bi masadır. keşke açılınca büyüseydi diyorum şimdi. çok yer kaplıyor.ben tv üniteni sevdim ne kadara aldın. merak ettim.

567 tl idi cnm. bana da pek eskicek gibi gelmio. agırlıgı da cabası. masamı ve sandalyeleri sevyorum. evet hakikaten cok yer kaplıyor. evin içinde evlenene kadar zaman gecirmedigim için neyin kullanıslı oldugunu secemedim aslında agac mobilya güzel zigonlarımı cok begenerek aldım.

. tv sehpam da öyle. daha kimsenin evinde görmedim en azından sık duruo. ama koltuklarla birlesince evi bogdu.

zigonlarımız da aynı bu arada. ama benimkiler venge.demekki tepe home 7 sene öncesi aynı modelleri kullanıyor hala. evim bölümünde var benimkilerin resimleri.
tekrar güle güle kullan cnm eşyalarını

agac mobilya seninde koyu ama kotuklar acık renk işte. evin oldukca sık. allah huzurunuzu daim etsin. evin planı da güzelmiş yalnız. yatak odasında mobilya cuk oturmuss:) iyi günlerde kullanın

aslında şık bir ev ama daha bi orta yaş kişilere uygun gıbı geldı bana yerınde olsam tum mobılyaları boyatırım beyaz yaptırırım koltuklarımıda siyah beyaz kaplatırım gümüş rengıde aksesuarlar bence süper olur ama şuan yapamam dersen bıraz aksesuarlarla renklendıre bılırsın evıni yada bu mobılyalara güzel uyacaktır bejlı yada kahve bir kumaşa kaplata bılırsın koltuklarını

koltuklarımı degiştirfmeye kararlıyım evet. ama önce tekrar calısmaya baslamalıyım... kiii göze batmasın

bence sorun parkelerde yada koyu renk yemek takımında değil.koltukların herbirinin farklı renk olması yani yepsi aynı renk koyu olsa oda sorun olmaz.yeşil koltugu 3lünün renginde yaptırabilirsin hem rengi biraz daha açılmış olur hemde göz yormaz.yastıklarınıda mor yaparsın tekliyle uyum içinde olur.bide koltuklar çok koyu halı alabildiğine açık renk biraz daha desenli krem ve mor renklerde olsa koltuklarla daha uyumlu olur.bide perden siyah sanırım onuda mor yapmalısın.aslında koltuklarının modeli çok güzel sadece fazla renkli.ilk etapta sadece 2liyi 3lünün renginden kaplat hem fazla masraf olmaz hemde daha uyumlu olur.sonra perde ve halıyıda değiştirirsin

canım koltuklarına bayıldım. çok konforlu ve değişik görünüyo. özellikle renkler ve kombinesi muhteşem bence. orjinal bi seçim olmuş güle güle kullan

Son düzenleme:
gercekten mi? koltuklar rahat dogal olarak ultra agır ve kalın minderli oldugu için:) ama aynı koltukları beyaz hayal edince böyleiçim aydınlanıo:) hala sanki parkeyi beyaz yapsam perdeleride degistirsem salon acılır mı acaba diorum. tülüm beyaz gerci fonum kahve. onuda acmak lazım.. pufff kafam karıstı yaa

aklıma geldi de acaba tekli berjeri evden cıkarsam nasıl olur. o zaman 2 renk kalır. alan da genişler???

bnce mor koltuk sırıtmış..krem gibi koltuktan 2 tane olsaymıs morun yerine hos dururmus..tekleme olmus gibi begenmedim kusura bakma..esyalar tek basına hos ama hepsi bi arada olmamıs

bence de pek olmamış sanki tek tek alınmış takım gibi değil.koyu renk mobilya konusuna gelince o hatayı bende yaptım pişmanım beyazın moda olduğunu burda öğrendim bende yaklaşık 4 ay önce metalik ceviz renk yemek odası aldım şimdi beyaza boyatabilir miyim diye karakara düşünüyorum.malum o kadar para veriyosun insanın içi acıyo valla.ama salon koltuklarım beyaz allahtan
:87:

arkadasımız evleniyo. o da evini bembeyaz yapcakmıss. o zaman ben beyaz almammm.. belediye dagıtmıs gibi olck. bitek koltukları acarım ilk fırsatta. agac mobilya koyu olsun

bugün internetten mobilya boyama konusunu araştırdım ankarada yapan bir firmayı aradık mdf boyatılabiliyormuş m2 100e yapıyorum dedi.zımparalanması gerekiyormuş mobilyanın valla konsol yemek masası büfe ne kadara çıkar ben bilemedim.

ya mobilya mtül den hesaplanıo die duymustum ben. mobilyanın m2 si olmazmıss. m.tül den sadece uzunlugu baz alınıomus. hesapla işte.. dicem ama masayı hesapladım en az 100 yemek masası bi o kadar sehpa 250 gibi düsün benim tv sehpası cekmece falan , bide zigon 800 ü falan bulur bence pahalı yaa

Ben kanepeleri beğendim, ama korkarım ki, beni yaşım kaynana yaşı.

Odada genel olarak fazla renk var ve renkler birbirini boğmuş gibi geldi bana. Perdeler daha açık bir renk olabilir sanki. Uçuk sarı ve/veya söyle inci rengi gibi yastıklar nasıl olur? Perde ve halıda da bu renkler olabilir, halıya bir de daha koyu bir ton eklemek lazım ama hangisi bilemedim. Aslında, iki kanepe kendi içinde renk itibariyle uyumlu geldi bana ama mürdüm ile bağdaştıramadım pek. Bir de yesil kanepedeki mürdüm yastıklar, bejli olan kanepeye konsa, bejli yastıklar da yeşil kanepeye alınsa nasıl olur acaba? Orta sehpa, güzel, ama bu koltuklara pek gitmemiş gibi geldi bana, ya da o büyüklükte bir sehpa için bacakları fazla ince gözüktü gözüme.

Ama eşyaların hepsi kaliteli. İleri de, inşallah, zevkinize daha uygun, ama en az bunlar kadar kaliteli bir takıml değiştirirsiniz.

bence de pahalı ama mobilyalar yeni biz yemek odasının yataştan aldık 3e filan geldi öyle rengini beğenmiyorum değiştiricem demek kolay değil.biraz daha ver içine sine sine kulan bence .bende eşimi ikna edebilem yapıcam da.:44:neyse .böyle de idare ediyoruz

cok tesekkür ederim. bende en cok ikili yesil koltugumu seviyorum. cicekli beni acmadıgı gibi mürdüm olan inanılmaz ugrastırıo. ötekiler tas gibi ama teklinin minderleri oturulmadıgı halde deforme oldu. ve inanılmaz tüy topluo. aynı takıma kombin deri berjer vardı.onu alsaydım keske. niyetim cicekli koltugu beyaza veya kreme cevirmek. yesilede aynı tonlarda yastık yaptırmak. o zaman güzel olcak bence diye düsünüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…