ya mobilya mtül den hesaplanıo die duymustum ben. mobilyanın m2 si olmazmıss. m.tül den sadece uzunlugu baz alınıomus. hesapla işte.. dicem ama masayı hesapladım en az 100 yemek masası bi o kadar sehpa 250 gibi düsün benim tv sehpası cekmece falan , bide zigon 800 ü falan bulur bence pahalı yaa
Ben kanepeleri beğendim, ama korkarım ki, beni yaşım kaynana yaşı.
Odada genel olarak fazla renk var ve renkler birbirini boğmuş gibi geldi bana. Perdeler daha açık bir renk olabilir sanki. Uçuk sarı ve/veya söyle inci rengi gibi yastıklar nasıl olur? Perde ve halıda da bu renkler olabilir, halıya bir de daha koyu bir ton eklemek lazım ama hangisi bilemedim. Aslında, iki kanepe kendi içinde renk itibariyle uyumlu geldi bana ama mürdüm ile bağdaştıramadım pek. Bir de yesil kanepedeki mürdüm yastıklar, bejli olan kanepeye konsa, bejli yastıklar da yeşil kanepeye alınsa nasıl olur acaba? Orta sehpa, güzel, ama bu koltuklara pek gitmemiş gibi geldi bana, ya da o büyüklükte bir sehpa için bacakları fazla ince gözüktü gözüme.
Ama eşyaların hepsi kaliteli. İleri de, inşallah, zevkinize daha uygun, ama en az bunlar kadar kaliteli bir takıml değiştirirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?