Kaynana Şikâyetlerinden muzdarip olanlar...

Hayatını mahvetme, vazgeç. Ben sırf bu yüzden vazgeçtim ve iyi ki vazgeçmişim diyorum. Şu an zor geliyor hayır demek ama o duygusallıktan çıkınca en doğrusunu yaptığını anlayacaksın. Kendini azcık seviyorsan yapma lütfen. Bu hayata bir kez geliyosun onda da bile bile mutsuz olmayı seçme.

Canım elinde fırsatın da var..Ailen tam ikna olmamış zaten.. Şartını koy ya ayrı ev olacak veya olmayacak..Seni gerçekten seviyorsa ayrı ev tutar..Yoksa zaten karşında anneci biri bulunuyor söyleyeyim

Canim sana degilde neden esine söylüyor?? Öyle bişey pek iyi niyetli karşılanmaz. Bence ayri ev iste. Yoksa çok zor işin. Tabi görümcen yoksa ve kv cookkk iyi melek gibiyse ve bal gibi anlaşıyorsanız bilemem. Sen daha iyi bilirsin tabi . Ama bir özelin kendine ait mutfağın olsun istersin hep ne kadar iyi anlasirsan anlaş ee banyo nasil olcak bir de. Ne bileyim ya bana gore değil

Ben de çok aşıktım 23 yaşındaydim aynı ev olmaz dedim.

Allah in bir kere verdiği ömrü -aşkından ölsem de- kimsenin ikna edemediği bir kayınvaliden in isteklerine göre yaşayamam.Beni yetiştirenler e de bunu yapamam.Evimde annemi babamı arkadaşımı gönlümce ağırlamak isterim.Bu işin özel hayatı mahremiyet i aşkı nazı cilvesi var..Bunları yasayamayacaksiniz.Benim yuvam dünyadaki cennetim, nefes aldığım yer..Kv ile bunlar mümkün değil.. Mahkeme karar verdi koca bunu dayatamaz diye..Dinimizde de tavsiye ayrı evdir..Aklın yolu bir..

Hayat zaten kolay değil..Sizin aynı çatı altında birbirinizi tanıyıp sevgi ve saygı ile evinizi yuva hâline getirmeniz gerekirdi.Ama esiniz de ailesi de bu olgunlukta değil.Yol yakınken vazgeçin.

Kardeşim sen delirdin mi ha yakıyosun hayatını ben sana diyim . Yapma ayrıl 2 üzülürsun geçer evlenip boşanmak daha mı kolay sanki yada o deli kv ile yaşamak .Allah kolaylik versin ne diyelim

gercek mi bu? sen ne olur rica ederim dalga geciyor ol bizimle.
derdin ne evleniyosun? kal ananin babanin yaninda onlara hizmet et hayir dualarini al, elin anasina babasina hizmet edip bide binbir türlü laf isitip hakaret duyacagina

Şimdiden böylseyse ve başarılı olduysa Allah kolaylık versin, hiç iyi etmemişsin. Umarım seni ve herkesi şaşırtır.

Yapma canım. Bi ablan olarak söyliyim, boşanmaktansa şimdiden ayrıl. Ben neler yaşadım neler kızım duamdır ki böyle şeyler yaşamasın.

Aynen bu şartlarda evlenen komşu kızımız vardı.

O da çok severek gitti. Eltisi alt katta oturuyordu. Kendisi üst katta kv,kp bi de kayı birader vardı . Kocası kötü değildi. Etkisiz elemandı. Kp melek gibi bir adamdı. Kv de de orta yollu bir kadındı.

Ama alt kattaki eltiden çok çekiyordu.

Elti yas olarak büyük ve tecrübeliydi.

Bizimki küçük bi kızdı. Eziliyordu.

Kaç sene evli kaldı bilmiyorum
Ama en azından 8 sene sabretti.

3 çocuğu vardı. En küçüğü 2 buçuk yaşlarındaydı.

Bigün çok bunalmıs demekki. Hırkasını üstüne almış. Ev haliyle sahile gelmiş. Ordan atlayıp intihar etti.

Daha 30 bile olmamıştı.

Cenazesinde ablası kızın kocasına vurdu. Ciğerimi yaktın diye haykırdı.

Damat öyle boynu bükük bi kenarda durdu. Donmuş gibi. Ne ağlıyor. Ne konusuyor. Sadece duruyor.

Kp çok ağladı.

Ama en çok ablası aģladi.

Cenazeyi alıp babanın mezarlığına gömdüler.

Kim suçlu sence?

Herkes.

Kız o eve gittiği için.

Damat karısının hâlinden anlamadığı icin.

Kızın ailesi ise her ne pahasına olursa olsun evladımızın arkasındayiz imaji vermediği için.

3 öksüz babaannenin elinde şimdi.

Bundan ders al. Bu şaka değil. Bi "çık siviyorum" romanının sonu.

Sen ogluna ve annenlere ragmen sözünü kimseye cignetmemis lafini gecirmis birine evlenince iyi geciniriz diye mi umut ediyorsun. Yaziiik. Sen bile bile lades demissin, yol yakinken kendine ayri ev iste. Israr ederse at nisani gitsin

Bu diyardan gidemiyorum bari bu deveyi güdeyim allah yardımcınız olsun. Haklı olduğunuz konularda ılımlı davranmak istiyorsanız eğer kayınvalidenizi suçlamadan kendi fikrinizi söyleyip hatalı olduğunuzu düşünmediğinizi söyleyebilirsiniz. Burda önemli olan iletişim dili ve açıklama şekliniz. Kilit bokta saygızlık etmeyin fakat kendinizi de ezdirmeyin. Bol şans.

Benle yasamazsanız bu evlilik olmaz dediğinde tamam olmasın dersen ne kaybedersin sence? Bi evli çift evinde serbestçe cıbıl cıbıl dolaşıp mesela rahat öpüşemiyorsa o evlilik olmasın bence de

o eltide su anda eminim mutlu mesut hayatina devam ediyordur, adam da tekrar evlenir. olan gidene ve kalan o cocuklara olmus....

Gerçekten aşk ve sevgi geçiyomu bi yerden sonra ? bu konuda tecrübeli olanlar fikrini paylasabilir mi ?
Geçmek gibi değilde gözünde olmuyor, önemsemiyorsun, sevgi de neymiş niye çekiyorum o neden rahat diyorsun. Keşke evlenmeseydim şimdiye unuturdum başkası çıkardı karşıma diyorsun. Bi yerden sonra önemli olan değer görmemek oluyor. İnsan gibi yaşamak için de boşanırsın

Res
resmen bile bile canli mezara girmektir bu ay bn hayatta yasamam kaynana cadisiyla cok sukur evim ayri

Allahımm nasıl bi dğnyada yasıyoruz.. insanlar nasıl bu kadar benzikce davranıp , baskalarının da istekleri oldugunu göz ardı edebiliyo , duygularını hiçe sayabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…