- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
Aynen ya. Ayagini uzatip film izleyemedikten,esinle özgürce rahat rahat oda oda kesfe cikmadikca,arkadaslarini rahatca ağırlayamayip misafir edemedikten ve her yaptigini diken üstünde yapmaktan nasil zeevk alacaklar of.Benle yasamazsanız bu evlilik olmaz dediğinde tamam olmasın dersen ne kaybedersin sence? Bi evli çift evinde serbestçe cıbıl cıbıl dolaşıp mesela rahat öpüşemiyorsa o evlilik olmasın bence de
Bu arada görümce var mı diye soranlar oluyo yanıtlıyiim: Kv olacak kadın 50 yasnda felan ve görümce yok fakat 1 kayın var. Kısaca eğer bu evlilik olursa: Kaynana, Kayınbaba ve yalnz aksam eve gelen 1 kaynmla yasıycam
ayni ev, nisanliniz ana kuzusu ki rest cekemiyor, ailen niye olmaz bu is diyemiyor.
bu Kadar alttan almak niye?
kralice falan mi kaynananiz da haberimiz yok.
nasıl mı başa çıkıyoruz,tabiki evlenmeyerek.Ne demek olmazsa olmaz.Sen de bende olursa olmam de.merk etme kimse aşkından ölmez sevgilini biraz sonra unutursun.Ama bir ömür zindan hayatı hiç çekilmez.Nolur kızım aklını başına topla bu evlilikten vaz geçBen yakın zamanda evleneceğim fakat kayınvalidem çok zor bir kadın ,illa bizimle yasayacak dedi . Yoksa olmaz bu evlilik vs. Sevdiğim kişi de ailem de ne yaptıysa kadın caymadı. Bende ona olan sevgimden ve güvenimden kabul ettim... Ama korkuyorum acıkcası kv derdinden muzdarip olanları gördükçe. Şimdi asıl sorum şu: Kaynanam esime bnm haksz oldugum bi davranısı söylerse ben hatamı kabul mu etmeliyim yumısak bi dille ? Veya baska sekilde mi davranmalıyım ? Kaynananın şikayetleri ile nasıl basa cıkıyosunuz .?
İşte insanın elinde olmuyokii , ben ondan vazgecmeyi çok denedim ,ama yapamıyorum baskası ile mutluluğu düşünemiyorum ..:/
Aa gerçekten mi ben o kısmı kacirmisim.ne zamam açıldı öyle bi konu. Tüh ya ben nasıl görmedim .Eşin gibi yüce bir oluşumu dünyaya getirmiş olan kadına bir de haksız olduğunda carlayacak mısın yani? Hadsiz.
Sen bu özgüvenle anana falan gitmeyi de istersin. Aman ha sakın kayınvalidenden izin almadan gideyim deme.
(Gözler bdv’de orkid parasını kayınvalideden isteyen üyeler gördü, regl olayım falan deme sakın)
saka gibi heralde yaa mille artık romada nikah kıyıp geliyo yada cocugu oldugunda kaynanasına ve kendi ailesine biraz uzak durun cocugumuza alısalım diyo sen hala kaynanamla oturucam insan kendi annesiyle anlasamıyor elin kadınıyla nasıl anlasmayı düsünüyosun peki valla bisey isteme evlenirken nasıl olsa bosanırsınBen yakın zamanda evleneceğim fakat kayınvalidem çok zor bir kadın ,illa bizimle yasayacak dedi . Yoksa olmaz bu evlilik vs. Sevdiğim kişi de ailem de ne yaptıysa kadın caymadı. Bende ona olan sevgimden ve güvenimden kabul ettim... Ama korkuyorum acıkcası kv derdinden muzdarip olanları gördükçe. Şimdi asıl sorum şu: Kaynanam esime bnm haksz oldugum bi davranısı söylerse ben hatamı kabul mu etmeliyim yumısak bi dille ? Veya baska sekilde mi davranmalıyım ? Kaynananın şikayetleri ile nasıl basa cıkıyosunuz .?
Bi yerden sonra aşk sevgi = nefret hırs oluyor. Böyle bi kv ile o aşkın sevginin sonu bu olurGerçekten aşk ve sevgi geçiyomu bi yerden sonra ? bu konuda tecrübeli olanlar fikrini paylasabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?