- 27 Haziran 2015
- 362
- 260
- 103
- 37
Kiyamadi diye bisey yok bence. Karisabilmek söz hakki olmasi icin bakmak istedikreş düşündük ama kaynanam kıyamadı vermeye isteyerek bakıyor ama sıkıntısı benimle
9 yıllık evliyim ve şimdiye kadar kayınvalidemle sorunumuz olmadı ta ki ben işe başlayım 2 yaşında kızım var ona bakana kadar. Bakmaya başladığından beri her evine çocuğu almaya gittiğimde önce ufak ufak laf sokmaya başladı çocuğuma bakıyo diye hep sustum hiç sesimi çıkarmadım. Önce evimde yaptığım işe kadar her şeye karıştı evimi bok götürüyomuş anan hiçmi bi şey öğretmedi sana, bana bak gelin oğlumu mutlu et bu suratını çekmem senin hem kızıyo hem de güler yüz bekliyo hakaret bile etti uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı... 2 ay bu böyle devam etti ama ben hiç cevap vermiyorum. Sonra Antalyaya düğüne gittik kaynanamın kız kardeşinde kalıyoruz kına gecesinde herkezin içinde bana bağırdı ben de ortamı terk ettim Ankaraya döndüğümüzde ben onları rezil etmişim itibarları sarsılmış şimdi küsüz ve çocuğu akşam almaya gidince kapıdan verim çat yüzüme kapatıyor. bu olanlar yaşadıklarım çok sinirimi bozucu nasıl davranacağım bilmiyorum. Bu arada eşim çok anneci
Kreşe vereceksiniz çocuğa bakıyor diye şirazesi kaymış, bir elinden almanız lazım güç olarak görüyorkreş düşündük ama kaynanam kıyamadı vermeye isteyerek bakıyor ama sıkıntısı benimle
Sanırım maddiyattan dolayı çalışıyorsunuz işten çıkar çocuğuma kendim bakardım hiç el atmazdım çocuğuma bakıyor diye bunları sineye çekmek zorunda değilim lafımı da hiç egirgemezdim eşiniz de gitsin anasının evinde kalsın o zaman9 yıllık evliyim ve şimdiye kadar kayınvalidemle sorunumuz olmadı ta ki ben işe başlayım 2 yaşında kızım var ona bakana kadar. Bakmaya başladığından beri her evine çocuğu almaya gittiğimde önce ufak ufak laf sokmaya başladı çocuğuma bakıyo diye hep sustum hiç sesimi çıkarmadım. Önce evimde yaptığım işe kadar her şeye karıştı evimi bok götürüyomuş anan hiçmi bi şey öğretmedi sana, bana bak gelin oğlumu mutlu et bu suratını çekmem senin hem kızıyo hem de güler yüz bekliyo hakaret bile etti uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı... 2 ay bu böyle devam etti ama ben hiç cevap vermiyorum. Sonra Antalyaya düğüne gittik kaynanamın kız kardeşinde kalıyoruz kına gecesinde herkezin içinde bana bağırdı ben de ortamı terk ettim Ankaraya döndüğümüzde ben onları rezil etmişim itibarları sarsılmış şimdi küsüz ve çocuğu akşam almaya gidince kapıdan verim çat yüzüme kapatıyor. bu olanlar yaşadıklarım çok sinirimi bozucu nasıl davranacağım bilmiyorum. Bu arada eşim çok anneci
Kocanız anneciyse zor valla işiniz çünkü her ne olursa olsun asla annelerine hata yaptı yanlış olan o demezler her daim doğru annedr bakma işine gelince ne bilim ben birakamazdm size öyle tepki verirken aklım hep çocukta kalırdı esinizndr bakıcı tutacağını sanmam annem varken paramı vericem der ele büyük ihtimal.9 yıllık evliyim ve şimdiye kadar kayınvalidemle sorunumuz olmadı ta ki ben işe başlayım 2 yaşında kızım var ona bakana kadar. Bakmaya başladığından beri her evine çocuğu almaya gittiğimde önce ufak ufak laf sokmaya başladı çocuğuma bakıyo diye hep sustum hiç sesimi çıkarmadım. Önce evimde yaptığım işe kadar her şeye karıştı evimi bok götürüyomuş anan hiçmi bi şey öğretmedi sana, bana bak gelin oğlumu mutlu et bu suratını çekmem senin hem kızıyo hem de güler yüz bekliyo hakaret bile etti uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı... 2 ay bu böyle devam etti ama ben hiç cevap vermiyorum. Sonra Antalyaya düğüne gittik kaynanamın kız kardeşinde kalıyoruz kına gecesinde herkezin içinde bana bağırdı ben de ortamı terk ettim Ankaraya döndüğümüzde ben onları rezil etmişim itibarları sarsılmış şimdi küsüz ve çocuğu akşam almaya gidince kapıdan verim çat yüzüme kapatıyor. bu olanlar yaşadıklarım çok sinirimi bozucu nasıl davranacağım bilmiyorum. Bu arada eşim çok anneci
kreş düşündük ama kaynanam kıyamadı vermeye isteyerek bakıyor ama sıkıntısı benimle
Bakıcılardan çekmiş ve kvalidesi çocuğuna bakmamış çok sıkıntı yaşamış biriyim. Sabret,gözün arkada kalmaması ne güzel birşey. Çocuğu eşin alsın annesinden iş çıkışı muhatap olmak zorunda olmazsınmemurum işimi nasıl bırakayım.1 buçuk sene sonra çalıştığım kurumun kreşine vereceğim ama bu süreci nasıl atlatırım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?