Kaynana Sıkıntısı

Aslında siz çözümü bulmuşsunuz. Boşverin cevap vermeyin. Bakın cevap vermedikçe onlar daha da sinir olacaklar. Siz verin çocuğunuza baksın sonra alın gelin evinize. Ayrıca bence çok fazla gerekmedikçe gidip gelmeyinde. Bırakın onlar istediklerini söylesin. Siz kafaya takamadınız mı öyle mutlu olursunuz ki. Hani derler ya ''Yaw he he...'''

Çok severek bakıyor kısmını bir kenara bırakalım, Anasini severse çocuğu öyle seviyorlar.
Buz gibi mesafeli olun yeter.

kapının yüzüme kapatılmasına daha ne kadar maruz kalacağım bilmiyorum artık sabredemiyorum inanın çok zoruma gidiyor eşim de arkamda durmadığı için onunla konuşmak da fayda değil

Krese veririm böyle rezilikleri çekmem. Ama orda çocuğunun burnu dahi kanasa o işe yaramaz babasını ve babaannesini de sorumlu tutar onlardan cikartirdim

Bana açık açık hakaret eden kadına çocuk emanet etmeyi bırak, yüzünü göstermem. Bana uyuz suratsız diyen çocuğuma neler der, alın çocuğu hasret kalsın, anlasın kıymetinizi. Herkesin içinde size nasıl bağırır yaa!!! Gerekirse çalışmam otururum.

Sanırım maddiyattan dolayı çalışıyorsunuz işten çıkar çocuğuma kendim bakardım hiç el atmazdım çocuğuma bakıyor diye bunları sineye çekmek zorunda değilim lafımı da hiç egirgemezdim eşiniz de gitsin anasının evinde kalsın o zaman

Kocanız anneciyse zor valla işiniz çünkü her ne olursa olsun asla annelerine hata yaptı yanlış olan o demezler her daim doğru annedr bakma işine gelince ne bilim ben birakamazdm size öyle tepki verirken aklım hep çocukta kalırdı esinizndr bakıcı tutacağını sanmam annem varken paramı vericem der ele büyük ihtimal. Ne desem bilemedim

kreş düşündük ama kaynanam kıyamadı vermeye isteyerek bakıyor ama sıkıntısı benimle

Kres hapis degil ya. Arkadaslari ile oynar hemde. Bence kiz haftada 2-3 gün gitsin kres'e. Sonra tüm hafta yolla. Kadinin yaptigi terbiyesizlikleri cekmek zorunda degilsin. Bide kizinida dolduruyordur "senin annen böyle, söyle" diye.

Ve esinede haddini bildirmelisin. Kendini cok fazla ezdiriyorsun. Cefakar, vefakar oluncak bir durum yok. Sesini cikartmazsan, seni dahada ezmeye calisirlar.

M murde

bir kv. için temiz olduğuna asla inanmayacağı yer ''gelin'' inin evidir. bu konuya üzülme.
Çocuk baktırma meselesinde başka çözüm yolları arasanız, 2-3 saat kreşe gitse filan.

Benim oğluma da babaannemiz bakıyor sağolsun, çok da güzel bakıyor ama o minnet duygusu yok mu? Okumuş aklı başında bir Kadın olarak, beni bitiriyor. İlk zamanlarda bu durumu fırsat bilip kullanmaya çalıştı, eşime pasladım, eşim karşılık vermeye başladı. Ne kadar maddi manevi yardımcı olmaya çalışsam da, yetmedi. Durum beni üzmeye başladı.
Oğlumu kreşe vermeyi düşünüyorum. Normalde yapmayacağım şeyleri, görev icabı -fazlasını- yapıyorum.
Şimdilik mecburum.
Çok şükür diyorum. alıştım.
Başka mecburiyetler olmasın

bu arada baktığı, aynı zamanda kendi torunu. Soyu..
Zoruna gidiyorsa açık açık söyler, kimseye zorla torun baktırılmaz.
Amaç bu konu üzerinden prim yapmak değilse tabii..

memurum işimi nasıl bırakayım.1 buçuk sene sonra çalıştığım kurumun kreşine vereceğim ama bu süreci nasıl atlatırım bilmiyorum
Bakıcılardan çekmiş ve kvalidesi çocuğuna bakmamış çok sıkıntı yaşamış biriyim. Sabret,gözün arkada kalmaması ne güzel birşey. Çocuğu eşin alsın annesinden iş çıkışı muhatap olmak zorunda olmazsın

Kayinvaliden çocuğuna ne kadar süredir bakıyor? Bu laf sokmalarinin çocuğa bakmaya başlamasıyla başladığına emin misin? Genelde önden küçük küçük başlıyor ve gerek çalışma hayatının yoğunluğundan ,gerekse "evim ayrı kapım ayrı bosverebilirim" diye yapıcı düşünme egiliminden çok rahatsız edici olmuyor....çocuktan sonra bu konulara karşı daha hassaslasan,eskiden görmediğini /takmadigini gormeye baslayan biz oluyoruz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…