Kaynana Sıkıntısı

Doğru dursaydın ne demek ya eşiniz iyice saçmalamış. Ben doğru bile olsam eğri bana bahane buluyor deseydin. Senin kocanda bitiyor aranızdaki o mesafeyi sağlayacak olan eşiniz. Belki kadının tabiatı gıcık ama bu durumda annesini tanıması lazımdı o konuşmalı. Benim eşim sana ne yaptı antalyada neden ona böyle davrandın demeli sormalı sorgulayınca belki bir daha yapmaz

Kaç yaşında kadınsınız.neden eşimin annesi diye ona size bağırma hakkını veriyorsunuz?kayınvalideyse kayınvalideliğini bilsin.o kim ki size uyuz diyecek.ağırlığınızı koyun biraz.baktığı çocuk da oğlunun çocuğu bakıyorum diye bu hakları kendinde göremez.eşinizi hiç söylemiyorum zaten.

Çocuğu baktırmaya devam ederseniz kayınvalideniz hakaret etmeye devam edecek, aranızda saygı namına hiçbir şey kalmayacak. Bu da eşinizle aranızı açacak. Hakkı var yok tartışmasına girmek yersiz. Kocanız ve annesi böyle, yapacak bir şey yok. Çözüm kreş ya da bakıcı.

Eşime dün tepkimi gösterdim geç kalınmış bir tepkiydi ama bi insan bu kadar ezdirilmez dedim ben senin iki çocuğunun annesiyim bu şekilde kapıların yüzüme kapanmasını haketmiyorum. Antalyada öküz altında buzağ aradınız ne yapsam suç oldu hiç arkamda durmadın şimdi yanında oldukların seni mutlu etsin bidaha benimle sakın konuşma uzak dur olmaz olsun senin gibi koca dedim o çocuğu da ben alıyorum ama suratına bile bakmam dedim sen alacaksın çocuğu bakmazsan bakma dedi

çalışıyorsunuz diye eşinizin size ayrıca destek olması gerekir. İkiniz için çalışıyorsunuz.
herkes elini biraz taşın altına koymalı. Sabredip, özveri göstermeli.
Çocuğu kreşe versin o zaman, kreş parasını da babası ödesin, o da rahatlasın. Siz de :)

haksız bile olsanız, oturup konuşulur.
üstelik çocuğunuz aklı ermeye başlayınca da etkilenmeye başlayacaktır.

verdirmiyorlar kreşe her gün kapıların yüzüme kapanmasına katlanmak zorunda bırakıyolar

şimdi herkesin içinde size nasıl bağırdı ne dedi bu önemli

yani çocuğa bakıp sahiplenip sonra da insanların içinde çocukla ilgili bri şey mi dedi

yani üstünü giydir iyi bak tutu düşecek gibi gibi

"bana bağırdı"nın bir içeriği olmalı

ben ortamı terk ettim derken nereye gittiniz

yani o odadan çıkıp yan odaya mutfağa mı gittiniz düğün evini bırakıp evinize mi döndünüz

kv ye yüz vermişsiniz diyeceğim de klasik gıcık kv modeli

evini bok götürüyor deyince birini tutup temizletiver ya da sen yarın uğrayıver deseydin bunlar uzamazdı aslında

hatta evet haklısın X kirletmemeyi öğrenmemiş zamanında diye

vaktin birinde kv bakıcım ile kavga etti ve çocuğa ben bakmaya başladım

bana bu çocuk zayıfladı dedi ben de ona "birisi bakıcım ile tartışmasaydı, bakıcı baksaydı zayıflamazdı" dedim ve sustu

eğer ay yok zayıflamadı, şöyle böyle deseydim her gördüğünde benim üzerimden ego tatminine devam edip çocuğa iyi bakamıyorsun diyecekti

özetle eşiniz bu aşamada sizin yanınızda olmaz zira annesi fedakar bak çocuğa da bakıyor daha ne yapsın kadın modunda

mesafe candır bir süre idare edin, siz de onunla muhatap olmayın eylül de de verin kreşe

Nasıl sessiz durdunuz sabrınızı tebrik ettim :)

Ay şu kvleri anlamıyorum ya benim eşinde senin esin gibi anneci hiç beni tutmaz ama bende senin gibi bisey diyemiyorum aslında diceksin ozamn görecekler ve biz birlikte yaşıyoruz ayy kendi derdime geçtim kusura bakma en iyisi kreşe verin

neden bağırdı söyleyim sandalyeni öne çek dedi burada oturmak istiyorum deyince sen benim burnumdan getirdin niye doğru durmuyorsun buraya şartlı gelmedik mi...anne burada konuşmayalım diyorum hala devam ediyor bide dövseydin dedim sonra kalkıp arabaya gittim bebek uyutup orada tek başıma oturdum

verdirmiyorlar kreşe her gün kapıların yüzüme kapanmasına katlanmak zorunda bırakıyolar
Bunu da ben anlamıyorum. Nasıl verdirmiyorlar? Kreş piyasasını mı ellerinde bulunduruyorlar, çocuğu mu rehin alıyorlar? Anası babası sizsiniz, işimize gelmiyor kreşe vermek demiyorsunuz da. Kreş veya bakıcı dışında nasıl bir çözüm olabilir? Resmen kaynanaya saydıralım diye konu açmışsınız.

arayı düzeltmek için bir çaba harcamalı mıyım böyle mi devam etmeli

Ama güzelim bahsettigin bu olayın da öncesinde sorunlarınız varmış diye anlıyorum ben ..."neden doğru durmuyorsun...buraya şartlı gelmedik mi " demiş sana.İki çocuğun var diye de anlıyorum ...ona kim baktı? Şu an kim bakıyor?

kızlar eşimle de küsüm benim yanımda durmadın bana sahip çıkmadın diye ailesiyle de küsüm kapıdan alıp çocuğu çıkıyorum hemen hiç konuşmadan her şey kötüye gidiyor bu işin sonu ne olacak düzelmesi için benim bi çabam yok karşı tarafın da kendimi çok yalnız ve sahipsiz hissediyorum

Krese vermek için henüz erken diyorsunuz.
Başkasının bakması için eşim izin vermez diyorsunuz..

Kendi çocuğunuz hakkında hiçbir söz hakkına sahip değilsiniz..

O zaman beylik lafları bir kenara bırakacak kayinvalidenin suyuna gideceksiniz.

Küs olduğum bir insana evladımı emanet etmem. Evladımı emanet ettiğim insanla da küs kalamam...
Evladinizin selameti için bir süre daha katlanin.

Sizin yaşam şartlarınız da başka ihtimal görünmüyor

Ben olsaydim o kina olayindan sonra başimin caresine bakardim...
Hem rezillik cikarmis ,hemde minnet ediyorsunuz hala .

+1

Küsmenin size faydası yok şuan gördüğüm kadarıyla. Bi şekilde kendinizi anlatmanız, eşinize empati yaptırmanız gerek. Ailesine çok bağlı olduğu için siz terslendikçe onları haklı görüyor.
Sizin aileniz yok mu? Eşinizin onlarla arası nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…