- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
Eşime dün tepkimi gösterdim geç kalınmış bir tepkiydi ama bi insan bu kadar ezdirilmez dedim ben senin iki çocuğunun annesiyim bu şekilde kapıların yüzüme kapanmasını haketmiyorum. Antalyada öküz altında buzağ aradınız ne yapsam suç oldu hiç arkamda durmadın şimdi yanında oldukların seni mutlu etsin bidaha benimle sakın konuşma uzak dur olmaz olsun senin gibi koca dedim o çocuğu da ben alıyorum ama suratına bile bakmam dedim sen alacaksın çocuğu bakmazsan bakma dedi
Sonra Antalyaya düğüne gittik kaynanamın kız kardeşinde kalıyoruz kına gecesinde herkezin içinde bana bağırdı ben de ortamı terk ettim Ankaraya döndüğümüzde ben onları rezil etmişim itibarları sarsılmış şimdi küsüz
Nasıl sessiz durdunuz sabrınızı tebrik ettim :)9 yıllık evliyim ve şimdiye kadar kayınvalidemle sorunumuz olmadı ta ki ben işe başlayım 2 yaşında kızım var ona bakana kadar. Bakmaya başladığından beri her evine çocuğu almaya gittiğimde önce ufak ufak laf sokmaya başladı çocuğuma bakıyo diye hep sustum hiç sesimi çıkarmadım. Önce evimde yaptığım işe kadar her şeye karıştı evimi bok götürüyomuş anan hiçmi bi şey öğretmedi sana, bana bak gelin oğlumu mutlu et bu suratını çekmem senin hem kızıyo hem de güler yüz bekliyo hakaret bile etti uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı... 2 ay bu böyle devam etti ama ben hiç cevap vermiyorum. Sonra Antalyaya düğüne gittik kaynanamın kız kardeşinde kalıyoruz kına gecesinde herkezin içinde bana bağırdı ben de ortamı terk ettim Ankaraya döndüğümüzde ben onları rezil etmişim itibarları sarsılmış şimdi küsüz ve çocuğu akşam almaya gidince kapıdan verim çat yüzüme kapatıyor. bu olanlar yaşadıklarım çok sinirimi bozucu nasıl davranacağım bilmiyorum. Bu arada eşim çok anneci
Bunu da ben anlamıyorum. Nasıl verdirmiyorlar? Kreş piyasasını mı ellerinde bulunduruyorlar, çocuğu mu rehin alıyorlar? Anası babası sizsiniz, işimize gelmiyor kreşe vermek demiyorsunuz da. Kreş veya bakıcı dışında nasıl bir çözüm olabilir? Resmen kaynanaya saydıralım diye konu açmışsınız.verdirmiyorlar kreşe her gün kapıların yüzüme kapanmasına katlanmak zorunda bırakıyolar
Ama güzelim bahsettigin bu olayın da öncesinde sorunlarınız varmış diye anlıyorum ben ..."neden doğru durmuyorsun...buraya şartlı gelmedik mi " demiş sana.İki çocuğun var diye de anlıyorum ...ona kim baktı? Şu an kim bakıyor?neden bağırdı söyleyim sandalyeni öne çek dedi burada oturmak istiyorum deyince sen benim burnumdan getirdin niye doğru durmuyorsun buraya şartlı gelmedik mi...anne burada konuşmayalım diyorum hala devam ediyor bide dövseydin dedim sonra kalkıp arabaya gittim bebek uyutup orada tek başıma oturdum
+1Krese vermek için henüz erken diyorsunuz.
Başkasının bakması için eşim izin vermez diyorsunuz..
Kendi çocuğunuz hakkında hiçbir söz hakkına sahip değilsiniz..
O zaman beylik lafları bir kenara bırakacak kayinvalidenin suyuna gideceksiniz.
Küs olduğum bir insana evladımı emanet etmem. Evladımı emanet ettiğim insanla da küs kalamam...
Evladinizin selameti için bir süre daha katlanin.
Sizin yaşam şartlarınız da başka ihtimal görünmüyor
Küsmenin size faydası yok şuan gördüğüm kadarıyla. Bi şekilde kendinizi anlatmanız, eşinize empati yaptırmanız gerek. Ailesine çok bağlı olduğu için siz terslendikçe onları haklı görüyor.kızlar eşimle de küsüm benim yanımda durmadın bana sahip çıkmadın diye ailesiyle de küsüm kapıdan alıp çocuğu çıkıyorum hemen hiç konuşmadan her şey kötüye gidiyor bu işin sonu ne olacak düzelmesi için benim bi çabam yok karşı tarafın da kendimi çok yalnız ve sahipsiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?