kaynana sonunda beni yoldan çıkardı göze göz dişe diş taktik istiyorum

Zor oldu ama
Kv denin yerine kendimi koyup düşündüm
Galiba seni sinir edemezsem beni sallamazsan,yok sayarsan,kocanla yanımda mutluluktan uçarsan deli olurdum

ahahaa aynen öyle valla çok iyi empati yapmışsınız. o da beni yok sayarak, her şeyi oğlu ile konuşup beni dışlayarak, bizim mutluluğumuzu gördükçe iyice kudurarak aramızı bozmaya çalıştı ve başarılı olmuş gibi görünse de artık ipleri elime alıyorum.

eşimi bile nasıl dolduruyor ben eşimi sevmiyormuşum sevsem ailesinin de her istediğini yaparmışım...bebek bile yapmayın diye eşimi tembihliyor adım gibi eminim....bebek yapıp eşimi garantiye alırmışım ahaahah

Neden taktik bulma derdindesin ki konusmayi kes gorusme bu kadar basit.nereye kadar nabza gore serbete devam edeceksin ki.

ya cidden nasıl başardın?

ben mesela kv ye mesaj atarım ararım cevap vermez. sonra da bana karşı adım atmıyor der. telefon açsam benle kavga eder. kavga edeceğini adım gibi bildiğim için yanına gitmiyorum öfkesi büyük bana malum...eşim yanımda diye düşünüyorum ama erkekler kadınlar gibi değil çok saf annesine bir ton malzeme veriyor. bir kelimeden bile kadın beni kötüleyecek bir çok şey buluyor. nasıl ne kadar zamanda düzeldiniz neler yaptınız lütfen yazın....

aynen öyle artık kimse onunla konuşmak da istemiyor...biz mutlu oldukça eylemlerini sürdürüyor asla vazgeçmez...en son bayramda vukuat oldu gene bayram kutlaması diye arayıp aralıksız 1,5 saat beni kötülemiş en yakın akrabalarımdan birine. o de cevaplarını tek tek geçirmiş sağolsun :) sırf laf geçirmek için sabırla dinledim dedi....

Neden taktik bulma derdindesin ki konusmayi kes gorusme bu kadar basit.nereye kadar nabza gore serbete devam edeceksin ki.

zaten görüşmüyorum 1 yıldır ama peşimi bırakmıyor ve bırakmayacak. eşimi de rahatsız ettiğinden eşim de barışalım artık dediklerini yap sussun modunda. çünkü ASLA VAZGEÇMEYECEK

konuşma kısmını yaptık ama eşim annesini tanıyor asla vazgeçmeyeceğinin farkında ben de öyle. eşim istediklerini yap sussun diyor o da çok bunaldı yoruldu. ikimizde stresli yoğun işlerdeyiz kadın bir saniye rahat bırakmıyor ne eşimi ne akrabalarımı.

akrabalarımdan yüz bulamadıkça birini bırakıp diğerine sarıyor artık akrabalar bitti tanıdıklar komşulara falan geçti hafiye gibi maşallah.

kendine etti tabi herkes ne mal olduğunu anladı.

zaten 1 senedir konuşmayı görüşmeyi kestim ama rahat vermiyor gördüğünüz üzere. istediğini alana kadar da vermeyecek. ben de istediğini veriyor gibi yapıp onu kontrol altında tutucam.

Taktiğe ihtiyacın kalmamış ki artık.
Eşin seni anlamış, annesini tanımış. "sen bana bırak"demiş.

Rahat ol, huzurunuzu bozma.
Aynı muhabbetleri döndürüp, annesini kötüleyip evde can sıkma.

Yapacağın başka birşey yok.

isterse devam etsin.
rezil olduğuyla kalır sana bişey olmaz :)

İstediğini yaptığın sürece daha da istekleri artacak kat kat. Bence dogru bir yol degil esinizin tavsiyesi. Esinizde sizde belli bir tavır içinde olmazsanız kadın daha da cesaret alıp daha da azacak.
Belli ki bosanmanız icin elinden gelebi yapıyor bu durumda senden cok esinin caba sarfetmesi gerekir ne kadar yorulursa yorulsun cunku onun annesi. Ama erkekler iki tarafida idare etme derdinde oldugu icin ve en cokda esine gücü yettigi icin dedigini yap, suyuna git deyip kenara cekiliyorlar.
Benimde başımda vardı. Benzer seyler yaşadım.
Alttan aldım, ses çıkarmadım, görmezden geldim.
Olmadı daha da azdı.
Simdi görüşmüyorum. Bayramda sadece arıyorum. O kadar onun haricinde asla aramam . O aradq arar onuda canım istemiyor konusmak açmıyorum.
Bu insanlar değişmez.
En iyisi biz kendi izledigimz yolu değiştirelim daha yararlı oluyor.

Benimmkide ilk evlendiğimiz birkaç sene öyleydi. Gelmezdi aramazdi. Şimdilerde kendi arar sorar kizim nasılsın diye. Burada esinde de büyük rol var. Aile içindeki olanı annesine soylememeli. Bu ikiniz arasındaki bir olay. Siz ailesiniz. Eşine bunu güzellikle anlat. 3 seneye yakın böyle sürdü ma ilk iki sene daha mesafeliydik. Sonraları nemi oldu. Hic kimseye kayınvalidem hakkında birşey demedim.cunku bir lafı buyutup ona gotureceklerini bildiğim için. Kus bile olsam insanların yanında anne diye hiç kus değilmişiz gibi davrandım . Herzaman saygılı oldum. Tartışma yarattiginda sakin bir dille bağırmadan kendimi ifade ettim. Hasta olduğunda yemekler götürdüm. Aradım sordum. Daha birçok şey. Nemi oldu. Bilmiyor sanıyordum ama biliyormuş iyilikten çok şükür. MasaAllah dahada iyi davranmaya başladı.

yok eşime annesini kötülemiyorum ama yaşadığımız sıkıntılar tabiki evime yansıyor. kv eşimi hiç rahat bırakmadığından o da evimize yansıyor.

hiç bir şey yapmamayı deniyorum 1 senedir susmayı deniyorum ama gene kötü olan ben oldum. eşim hiç bir adım atmıyorsun bişi yapmıyorsun diyor. görüşüp konuşup kv nin dediklerini yapıp onu susturcam gerekiyor yani.

aynen sizin gibi düşünüyorum ve beni huzursuz eden de bu. sırf eşim dedi diye yapacağım ve eşim susacaklar susturacağım diyor. hayır annen azgın teke gibi asla susmayacak desem iyice kötü olacak her şeyi. umarım eşim bana verdiği sözü tutabilir annesini susturabilir. sen dediklerimi yap beni dinle beni dinlemediğin için oluyor bunlar diyor. eşim annesini tanır sonuçta diye düşünüyorum umarım yanılmam.

O zaman eşini dinle bi süre dediğini yap bakalım.
Madem her türlü huzurun bozuluyor.
Bunu da denemekle birşey kaybetmezsin diye düşünüyorum.
Sorunları da eşine paslarsın o zaman.
"Bak görüşüyorum ama şu sorun çıkıyor" gibi..

benim yaşadıklarım bunlar baş kısmı aynı ve sizin sonradan yaşadıklarınız da eşimin yaşayacağımızı iddia ettikleriyle aynı. umarım dediğiniz gibi olur. eşim de gidelim gelelim tartışmayalım vs diyor ben onları sustururum diyor.

benim bunları yapmak hiç içimden gelmiyor işte bu yüzden taktik istiyorum. ben rol yapabilen biri değilim içim dışım bir kv ise tam tersi. eşimin yanında bana bir yapmacık davranır bir iyi görünür sormayın gitsin.ama arkamdan yapmadığı şey çevirmediği dolap kalmadı.

mesela bana saldırdığı zaman nasıl davranmalıyım? bildiğiniz hakaretler ediyor bana ne hakla bunları yapabilir diyorum, sussam çare olacak mı...

Bunun bi üst modeli de bende şahsiyetsiz şahsiyet millete ilk çocuğu oğlum hiç istemedi öyle böyle hamile kaldı. Şimdi 2. İçin oğlum yalvarıyo ama doğurmucam diye inat etti. Ne de olsa ilkini zorla doğurdu garantiye aldı kendini demiş.. halbuki eşim kontrol haplarını içiyorum diye bana kızıyodu hakkımı helal etmiycem sana dediğinde de bırakmıştım..

Sırf kötülemek için yalan yanlış konuşmuş işte yılan. Hiç umrunuzda olmasın zaten görüşmüyosunuz da ee daha nolsun..

İt ürür kervan yürürmüş..

Kocanızla aranizi cok cok iyi tutun birbirinizi ne kadr sevdiginizi gozune gozune sokun. Sizin mutluluğunuz onunsinir etmeye yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…