kaynana sonunda beni yoldan çıkardı göze göz dişe diş taktik istiyorum

aynen son çare bunu deneyeceğim. ama o kadar yıprandım ki boş yere daha da yıpranmak istemiyorum. sanırım eşimin dediği de bu sen yap sorunları bana pasla sen yap ben sustururum ama malzeme verme. gerçi kadın her lafımı malzeme olarak kullanabiliyor sağolsun. lafı bırakın bakış bile...

Erkek anneleri neden böyle? Oğullarının Başka bir kadınla mutlu olması neden dokunuyor onlara
Gerçekten ilginç..
Sorunuza gelince bence siz de akıllıca davranın,yüzünüze sahte bir gülümseme yerleştirin ve ne söyleyecekseniz öyle söyleyin. Ağız dalaşına girmeyin,eşinize annesini şikayet etmeyin herkesin içinde kadına yapmacık da olsa çok iyi davranın,başbaşayken içinizden geldiği gibi.. bırakın kv sizin dedi kodunuzu yapsın o kötü olsun siz mağdur
Susanlar en sonunda kazanır..
Sevgilir

sen görüşmeyeceksin.
görüşmek zorundaysan eşin olmadan onlara gitme, eşin evde yokken kabul etme.
mümkün mertebe muhatap olma. en önemlisi "anne" deme.
baktın haddi aşıyor, hadi eyvallah deyip orayı terket.

Anlayabiliyorum..
Eşini şahit tut bütün olana bitene sen de.
Onsuz gitme, konuşma, hatta arayacaksan bile eşin yanında olsun.
Bizim bi yenge var. Kaç senelik evliler..
Eşinden ayrı kvye gittiğinde hemen telden eşini arar annesiyle konuşturur.
"Bak annene geldim"diye eşine duyurmaya çalıştığını düşünürüm ben de hep
Belki o da eşi istediği için gidiyordur sadece.

Arkadasım sende öyle davran . Eşinin yanında çok iyi davran özellikle . Bak esinde ben yanındayım cevap veririm diyormuş daha ne . Saygını sakın bozma. Sen cevap verdikçe susmayacak bitmeyecek sorunlar. Evine giderken elin boş gitme bişeyler yap götür hani çay yapar yeriz diye getirdim dersin. Bir şeyleri bahane edip ara . Açıp cevap vermezse eşinin yanında anne sesi arıyorum hiç cevap vermiyorsun falan de. Esinle çok güzel geçin mutlu olduğunuzu oğlunun senden memnun olduğunu hissetsin. Esinle gidip gel. İçinden gelmesede git gel. Tartışma çıkarırsa cevap versende sakince gözüne bakarak masumca konuş. Espriler yap güldür. Hani sevdirmeye çalış kendini. Birde lütfen akrabaların dedikleri laflarla gaza gelme. Sakin bana bunu şunu demişsin deme. Başkasını örnek vererek konuş. Sakin tartışma sen çıkarma. Çünkü kim çıkartırsa, kişi haklıda olsa haksız çıkar. Çünkü sen başlatiyorsun . Sana bunu şunu diyor dediklerinde, olsun desin yaşlı kadın kusurunami bakicam. Esimin annesi sonuçta, belki onunda kırıldığı şeyler vardır de. İnan bana birşey kaybetmezsin. Ama çok şey kazanırsın.

Iyilikle.25 senelik annemin evliliginde en kotu olani bile iyilikle idare ettigini gordum.kucukken safmisin falan derdim buyudukca cok zeki bir kadinsin dedim :)
Kesinlikle katiliyorum benim de en basta sorunlarim oldu kv ile. Normalde cok sakin degilimdir ama sakin kaldim hem esim hem kayimpederom hep bana hak verdi o yuzden biliyorum ki hakliyim agresifleserek haksiz konuma dusmucem dedim ve dusmedim. Kavgalari anlatmayayim ama birseferinde sinirlenip koluma bile vurdu kv bence cok kotu asla kaldiramayacagim kabul edilemez bir davranis ama yine sakinligimi korudum derdimi iyilikle cozmeye calistim cok uzatmadim dirdir etmedim bu sonra anladi ki ben kotu niyetli biri degilim sakinlesti o da artik coook iyi davraniyor Allah bozmasin iyilikle cevap ver canim sen hakliyken haksiz olursun yoksa

Kocanızla aranizi cok cok iyi tutun birbirinizi ne kadr sevdiginizi gozune gozune sokun. Sizin mutluluğunuz onunsinir etmeye yeter bence
evet benim bir hatam da annesi ile yaşadığımız sorunları eşim aile içini yansıttığı için eşime yansıtmak oldu eşim anlatmıyorum dedikçe kv den bir şeyler duydukça çıldırdım. ama kv öyle uyanık bir insan ki bir kelimeyi alsa alakasız bir şekilde allar pullar punduna uydurur. ben eşimin artık anlatmadığına inanıyorum ama baştan aldığı malzeme onu senelerce götürür. hayali şeyler bile söylemeye başladı artık düşünün.

ben şimdi eşimle aşırı iyi olup bunu iyice kudurtma çabasındayım. şu da var; sanırım eşim beni onların yanında epey savunuyor, çünkü son olayda hemen gidip ağzının payını verdi eşim annesinin ve biz zaten karar almıştık ikimiz halledicez diye. tam iki gün huzurlu mutul geçirdik üçüncü gün gene aynı olaylar gene aramız bozuldu.

eşime asla yansıtmadan onun dediklerini yaparak kv ile muhatap olmayarak çözmeye çalışıcam. ama kv ile görüşme kısmını hiç istemiyorum bu konuda taktik bekliyorum ilaç falan içmeme lazım kadının yanında sakin kalmak için o derece piskopat.

susmayı denesene verme cevap filan
1 senedir susuyorum. ki ben asla kv ye cevap vermedim. tek konuşmamız bayram kutlaması için aradığımda ağzına geleni saymasıyla iki cümle kendimi anlatmaya çalışmamdı. o lafları bile nerden nereye çekmiş. anlata anlata bitirememiş.

canım öncelikle cümle cümle cevap yazayım. ben hep elim dolu giderim kv asla teşekkür etmez burun kıvırır, çünkü kendi mutfakta kötü ben iyiyim kıskanır. aradığımda kafasına göre açmaz küser cevap vermez. eşimle zaten gider gelirdik çağırmak için arardım açmazdı, görümcemi aratırdım cevap vermezdi. asla surat asmazdım. ben kimsenin lafını ne eşime ne kv ye söyledim, hepsini yuttum. sadece çok ve çok üzüldüm.

evime misafir gelecekmiş, asla bana söylemez eşime söyler eşim de unutur bana söylemeyi sonra adım bizim ailemizi istimiyor misafir ağırlamıyora çıkar. hiç bir şeyden haberim olmaz, sonra ben kötü olurum. kaç defa dedim bana niye haber vermiyorsunuz bu tarz şeyleri bayanlar ayarlar erkek ne anlasın misafirden. düğüne gidilir kapı çalarlar hadi inin benim haberim bile yok...

işte sakin kalmak benim için zor çünkü ben haksızlığa gelemeyen biriyim ne kendime ne başkasına. artık sabrımın sonuna geldim o yüzden taktik istiyorum sizlerden nasıl başarıyorsunuz diye...

işin garibi bütün bunları yaptıkları halde anne demiyormuşum diye kötü ben oldum. sen annelik yapmıyorsun ki kaynanalık yapıyorsun.aşırı derecede kompleksli ayrıca, hep kendini acındırır...

ya aynen eşim de tutturmuş tek başına git gel. resmen yangının ortasına atlamak gibi. bu saatten sonra gerçi tek başına git gel diyemez diye düşünüyorum en azından bir süre.

Ya ne olursa olsun annesi nasil ki sizden vazgecmezse ondan vazgecemez. Bence birlikte gidin yanliz birakmamaya calisin esinizin yaninda daha bir kibar be ilgili davranin. Size birsey demsine izin vermeyin.

ya aynen eşim de tutturmuş tek başına git gel. resmen yangının ortasına atlamak gibi. bu saatten sonra gerçi tek başına git gel diyemez diye düşünüyorum en azından bir süre.
yahu seni elaleme fitleyen, kötülük yapan, sana saygısı sevgisi olmayan kadının evine niye gidesin ki?
senin annen eşine her türlü çirkefliği yapsa, eşin senin ailene gider mi? eminim gitmez, seni yalnız gönderir.

onun annesi o gitsin görsün gelsin. bu konuda taviz verme.

sıkıntı şurda. kv bana bir kere ağzına geleni saydığı zaman ben de kendimi anlatmak adına cevap vermiştim tabi ses tonum sinirli olduğu için kv bunu kullanmıştı sonuna kadar şimdi eşim de bunu bana karşı kullanıyor.

kızlar kv ne derse desin sinirli olmamam lazım ama dayanamıyorum işte haksızlığına saçmalıklarına. eşim de sinirli cevap veriyorsun seni savunamıyorum diyor

Susacak,duymayacak,görmeyeceksiniz kendi hayatınıza bakacaksınız bu kadar basit.Bir savaşın içindesiniz ama tek kv değil sizde evliliğiniz de çok yara alacak.

Size şiddetle, Zafer Akıncı dinlemenizi öneririm, Evlilik ve kv sorunlarıyla ilgili harika taktikler veriyor.
Bir deneyin isterseniz.

hadi kv kullanır, onların huyu da eşin niye kullanıyor?
anasını susmuyor diye suçlamaya gücü yetmiyor da sana mı baskı yapıyor?

ben olsam "ohh iyi yapmışım. annen sussaydı ben de cevap vermezdim" derdim.

bu yüzden ne anasına ne eşine iyilik yaramaz. gitme. ana oğul doya doya seni çekiştirsinler.
sen eşinle anası yokmuş gibi iyi geçinmeye bak. konu açmasına fırsat verme.

Sadece sırıt en güzel cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…