Kaynana sorunu

Canım sözde cagırcaktı cagirmadi. Bende öyle habersiz gidemem onlarda böyle şeyler yok ayıp karşılanır. Zaten istemem gitmeyi
O zaman kv nin gelip görmesi yada cagırması adeti varsa o düsünsün o ayiplanacak..Sen bunlari dert edip güzel zamanlari ne diye kin güderek geciresin ki.İleride yeterince gıcık olacagin tavirlari olacak nasılsa bosviirr:KK70:

Kız tarafının yapması gereken nişanı bile onlara itelerseniz her türlü söz hakkını kendilerinde bulurlar.

Kayınvalide niye sizi görmeye gelmeli? Büyük olan o değil mi, siz ona gitmelisiniz sanki.
Konu sahibinin bahsettiği görmeye gelme öyle değil galiba. Bizim köyde kv kız evine yemeğe gelir ve yanında altın falan getirip geline takar. Yani köy yerlerinde bu tarz şeyler bayağı önemli.

Soyle söyle, o da özür dileyip aglayarak boynuna sarılır kesin. Ya niye bu kada naifsiniz. O cirkeflik yapmis, sen cirkefleşmeden, muhatap bile olmadan, tavrini mesafeni koyacaksin. Bu kaynana beni gelmedi aramadi sormadi triplerini de anlamiyorum. En iyi kaynana görmediğin kaynanadir. Daha ne istiyosunuz

Anladım sende haklısın çok teşekkür ederim canım. Benim sözlüm de takma diyor zaten
Hatta inanır mısın keşke hiç gelmese diyorsun 😂 inan bana tecrübeyle sabit yarın bir torun verdiğinde evinizden çıkmak istemucek hiç kafana takılacak bişey olmasın biz yeri geliyo kayınvalideyle 2 3 hafta hiç konuşmadmiz oluyo aklimada gelmiyor açıkçası 3 senelik evliyim

Sevgili nisanlikiz. Merhaba. Ben de evli kiz.

Bu evlilik yoluyla edinilen akrabalık ilişkilerinde, mantığı bırakıp duygusal yaklaşırsan her günün aglamakli geçer.

Olaya mantık acısından bakacaksın. O senin annen değil. Seni sevmesi, özlemesi gibi bir durum yok. Henüz böyle bir hukukunuz yok.

Fazla beklenti icindesiniz. Bir hafta aramadi diye üzülmeyin. Fazla müdahele etseler, her gün sık bogaz etse daha kötü olur. Ben nisanliyken kayinvalidemle sayili görüsmüsümdür. Bence onun bana ilgi göstermesi mühim degildi. Ben esime bakarim

Daha bastan mudahaleye baslamis erkek isine karisma diyor zir cahil kadin ileride sana ona karisma bunu yapma sunu giy calisma otur evinde de der.

Kaynana neden seni arasin sen onu arayacaksin kucuk olan sensin neden seni gormeye gelsin ve bu sebepten aglamak nasil bir kafa? Nasil bir geri kalmislik :olamaz:

Sevgili nisanlikiz. Merhaba. Ben de evli kiz.

Bu evlilik yoluyla edinilen akrabalık ilişkilerinde, mantığı bırakıp duygusal yaklaşırsan her günün aglamakli geçer.

Olaya mantık acısından bakacaksın. O senin annen değil. Seni sevmesi, özlemesi gibi bir durum yok. Henüz böyle bir hukukunuz yok.
Doğrudur çok haklısın böyle düşünmemiştim hiç

Nişanı kız tarafı yapar eğer onlar yapıyorsalar ondan öyle dikleşiyordur . Peki bu durumlar olurken nişanlınız neredeydi . Ayrıca siz böyle gelmedi gelmiyor gitmiyor ilgisiz kafasında olursanız daha çok üstünüze gelirler . Azcık girgin olun o an kayınvalideniz öyle dediğinde ya neden öyle diyorsunuz nişan kız tarafın derdim o da olmadı aşkolsun neden böyle dediniz şimdi derdim yani illa bi cvp verirdim yerine göre ..

Back
X