- 11 Kasım 2019
- 1.272
- 6.835
- 108
- Konu Sahibi Nisanlikiz
Sen şimdiden nefret ettiysen 1 ayda isin çok zor. Bazı şeyleri görmezden gelmen lazim.Kaynanam 1 aydır gelmedi nefret ediyorum ondan ya
Evlendiğin zaman eşinin ailesiyle de evleniyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen şimdiden nefret ettiysen 1 ayda isin çok zor. Bazı şeyleri görmezden gelmen lazim.Kaynanam 1 aydır gelmedi nefret ediyorum ondan ya
Canım sözde cagırcaktı cagirmadi. Bende öyle habersiz gidemem onlarda böyle şeyler yok ayıp karşılanır. Zaten istemem gitmeyiŞimdi gelmiyor diye üzülür evlendikten sonra da evden gitmiyor diye ayrı üzülürsün.O gelmiyorsa ben geldim anneciim deyip sen gidiver nişanlıkız.
Haklısın. Mecbur katlancazSen şimdiden nefret ettiysen 1 ayda isin çok zor. Bazı şeyleri görmezden gelmen lazim.
Evlendiğin zaman eşinin ailesiyle de evleniyorsun.
O zaman kv nin gelip görmesi yada cagırması adeti varsa o düsünsün o ayiplanacak..Sen bunlari dert edip güzel zamanlari ne diye kin güderek geciresin ki.İleride yeterince gıcık olacagin tavirlari olacak nasılsa bosviirrCanım sözde cagırcaktı cagirmadi. Bende öyle habersiz gidemem onlarda böyle şeyler yok ayıp karşılanır. Zaten istemem gitmeyi
Konu sahibinin bahsettiği görmeye gelme öyle değil galiba. Bizim köyde kv kız evine yemeğe gelir ve yanında altın falan getirip geline takar. Yani köy yerlerinde bu tarz şeyler bayağı önemli.Kız tarafının yapması gereken nişanı bile onlara itelerseniz her türlü söz hakkını kendilerinde bulurlar.
Kayınvalide niye sizi görmeye gelmeli? Büyük olan o değil mi, siz ona gitmelisiniz sanki.
Hatta inanır mısın keşke hiç gelmese diyorsunAnladım sende haklısın çok teşekkür ederim canım. Benim sözlüm de takma diyor zaten
Bizim tarafta nişanı onlar yapıyor onların durumu var çünkü
Doğrudur çok haklısın böyle düşünmemiştim hiçSevgili nisanlikiz. Merhaba. Ben de evli kiz.
Bu evlilik yoluyla edinilen akrabalık ilişkilerinde, mantığı bırakıp duygusal yaklaşırsan her günün aglamakli geçer.
Olaya mantık acısından bakacaksın. O senin annen değil. Seni sevmesi, özlemesi gibi bir durum yok. Henüz böyle bir hukukunuz yok.
Bizim doğu kulturunde kaynana gelini arar gelin aramazKaynana neden seni arasin sen onu arayacaksin kucuk olan sensin neden seni gormeye gelsin ve bu sebepten aglamak nasil bir kafa? Nasil bir geri kalmislik![]()
Kaynana da doğulu mu yani demem şu aynı yöre mi ? Köprüden geçene kadar arama kaldı mı ya boşverin sahte aramaları mesafe candır …Bizim doğu kulturunde kaynana gelini arar gelin aramaz
Bizim doğu kulturunde kaynana gelini arar gelin aramaz