Kaynana sorunu

1 aylık sözlüyüm Eylül ayında nişanım olcak kaynanamla aynı memleketteyiz 1 ayı geçti hala beni görmeye gelmedi misafirliğe çağırcaz dediler şimdide susmuşlar ve bu ister istemez beni üzüyor. Geçen nişan için tutacakları yere ben müdahale ettim istemedim o yeri kaynanam bana diyorki sen karışma erkek işi ve bu benim zoruma çok gitti acaba kaynanama kırıldığımi söylesem mi sen böyle böyle dedin diye. Napmaliyim çok üzülüyorum çok ağlıyorum her gün bir yere gidiyor ama hiç görmeye bile gelmedi
Ne hassassınız ya. Aglayacag7na nişan benim nişanlım sen karışma desene. İlerde cok öekersin6

Vay be, oluyo mu öyle? Sen nişanlı iken eski sevgilini özle, nişanlınla küsüştüğünde mesajlaş, sonra gelin aramaz kaynana arar, gız evi naz evi falan filan. Negzel.
Ya o konuyu nasıl bulurum

Kız tarafının yapacağı nişanı da erkek tarafına kaktırdılarsa olacağı bu yani, ne bekleniyor ki?
Ya artık bitmedi mi bu kız tarafı erkek tarafı. Böyle ayrıstırıyorlar sonra da anne de baba de. Valla zor işler. Ya her ne olursa olsun kimse benim nişanımla ilgili sen karışma diyemez. Ha derse de zaten o nişan olamaz. Azıcık karakterli durmak gerek bence.

Ya o konuyu nasıl bulurum
Erkek arkadaşımla 1 sene sevgili olduktan sonra nisanlandim. Bu süreçte çok sıkıntı çektim. Yeri geldi ayrıldık baristik. Bu nisanlimdan önce çok sevdiğim biri vardı ama hatalarına dayanamayıp ayrıldım. Nisanlimla sevgiliyken küsünce bu eski sevgilimle arada konusuyoduk çünkü aklım bazen ona kayıyordu. Hala da onu bazen özlüyorum kolay değil benim için anılarımız çok fazlaydi napmam lazım yanlış bişey ama duygularımı da bastiramiuorum ki cok seviyordim onu. Her konuda dikkatimi cekiyodu cinsellikte bile. Napmaliyim artık lütfen yardım edin .

Ya artık bitmedi mi bu kız tarafı erkek tarafı. Böyle ayrıstırıyorlar sonra da anne de baba de. Valla zor işler. Ya her ne olursa olsun kimse benim nişanımla ilgili sen karışma diyemez. Ha derse de zaten o nişan olamaz. Azıcık karakterli durmak gerek bence.
Valla kendi diyor gelin aramaz kaynana arar, doğu kültürü falan filan. Ben demiyorum. İşine geldiği gibi gelenek negzel.

Bişeylerde söz hakkın olsun istiyorsan elini cebine atacaksın yavrum. Parayı veren düdüğü çalar. Karakterli durmak da ancak böyle olur.

Bişeylerde söz hakkın olsun istiyorsan elini cebine atacaksın yavrum. Parayı veren düdüğü çalar. Karakterli durmak da ancak böyle olur.
Karakteri paradan ibaret sanmak ne acı. Nen eşimin durumu yoktu cogu eşyayı kendim aldım . İnsanlığı yeter atsa ne atmasa ne
Şimdi de o aldı yürüdü benim her şeyimi karşılıyor. Evlilik değil sanki ince hesaba oturuyorsunuz. Cok acı

Valla kendi diyor gelin aramaz kaynana arar, doğu kültürü falan filan. Ben demiyorum. İşine geldiği gibi gelenek negzel.
Ya bi de dogu kültüründe öyme bir şry yok . Bi de ne güzel aramıyor aramasın isterse bi ömür. Ne enteresan . Her şeye kafayı takıyorlar

Ya bi de dogu kültüründe öyme bir şry yok . Bi de ne güzel aramıyor aramasın isterse bi ömür. Ne enteresan . Her şeye kafayı takıyorlar
Peşinde koşmasalar olmaz , kim nazlayacak gelin hanımı, çevresine nasıl forsunu atacak bana şunu yaptılar bunu yaptılar diye?

Karakteri paradan ibaret sanmak ne acı. Nen eşimin durumu yoktu cogu eşyayı kendim aldım . İnsanlığı yeter atsa ne atmasa ne
Şimdi de o aldı yürüdü benim her şeyimi karşılıyor. Evlilik değil sanki ince hesaba oturuyorsunuz. Cok acı
Eşle alakası yok yalnız söylediğimiz şeyin. Kayınvalideden, kayınpederden bekliyor konu sahibi. Eş adayından değil....

Eşle alakası yok yalnız söylediğimiz şeyin. Kayınvalideden, kayınpederden bekliyor konu sahibi. Eş adayından değil....
E nişanı ailenin durunu varsa o da yapsbilir ama. Aileyiz diyorsak di mi. Gerci bu konu sahibi eski sevgilisini özlüyormus . Ben niye kendimi yoruyorsam haahsh

Back
X