Vay be para ıste, nelere kâdirMeraba arkadaslar,ben kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum apartmanda eşim ve kardeşlerinin kirada evleri var ,evin birisini eşim ve abisi biseyle değismiler ben evlenmeden önce ben o evin bizim olduğunu bilmiyordum ,kirasını kaynanam aliyormus eşimin olan evin ,bunu sonradan öğrendim kirayı istedigimzde evlerin aidatları ev vergilwrine ancak oluyor dedi ama sadece bizim evin vergisi değil diğer tüm kardeşlerin ev vergileri bizim kiradan odeniyor bunu ogreneli kaynanamla görüşmek istemiyorum eşimle huzursuzluk çıkıyor siz olsanız napardinz
Bekarlık evi değil de kayinbabam vefat etmiş evler kaynanamın üstünde ama her kardein evi belli herkes kirasını alıyor ,ben o evin bizim olduğunu bilmiyordum kirayı kaynanam alıyor diğer kardeşlerin ev vergilerini aidatlarını ödüyor torunlarına biseyler alıyor ortada gidiyor yani kiraEv eşinizin bekarlık evi, eşiniz bu konuda ne düşünüyor?
Evet eşimin ama kaynanamın üzerindeSizin oturduğunuz daire kimin o da mı eşinizin?
Eşiniz bu konuda ne düşünüyor? Annemdir para onda kalsın mı yoksa hakkımı isterim diye mi? Sonuçta onun payına düşen tasarruf nasıl değerlendirmeyi düşünüyor?Bekarlık evi değil de kayinbabam vefat etmiş evler kaynanamın üstünde ama her kardein evi belli herkes kirasını alıyor ,ben o evin bizim olduğunu bilmiyordum kirayı kaynanam alıyor diğer kardeşlerin ev vergilerini aidatlarını ödüyor torunlarına biseyler alıyor ortada gidiyor yani kira
Eşinizin değil yani.Evet eşimin ama kaynanamın üzerinde
Evet eşimin ama kaynanamın üzerinde
Yani kardeslerin velki de haberi yok kardesler kaynanam oduyo diye biliyorlar ama bizim kira kaynanamın maaşa hesabına yatıyor ordan vergiler de odeniyo torunlara kıyafet de alınıyor daha çok kaynanama demeyi düşünüyorum tekrarKardeşlerlede konuşur herkesin kendi ödemesini söylerdim.
Mirasta herkese 2 düştü ben 1 düştü sanıyorum ,kirasını kaynanam aliyormus diğer kardeşlerin evlerinin vergisini bizim evin vergisi ölüyor bizim kiraylaEşinizin satın aldığı ev mi bu? Yoksa mirasta herkese 2 şer ev düştü siz eşinize 1 tane mi düştü sanıyordunuz?
Anakuzusu salak demeyelim deE eşiniz salak mı neden karşı çıkmıyor
Kaynanamın üzerinde ama diğer kardeşlerin de o şekilde herkes kirasını alıyor bizim kirayi kaynanam ev vergilwrine kullanmisEşinizin değil yani.
Tapu masrafi fazla diye galiba üzerlerine almamışlar herkesin evi kirası belli ama kaynaamin üzerindeKayınbabanız vefat etse bile kardeşlerinize de birşeyler düşerdi. Her şey kayınvalidenin üzerine olmaz ki. Yani devletin verdiği haktan bahsediyorum insiyatif değil. He kardeşler bir olup devrettiyse bilemem
Tapu masrafi fazla diye galiba üzerlerine almamışlar herkesin evi kirası belli ama kaynaamin üzerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?