- 24 Ocak 2021
- 12.999
- 29.845
- 548
Eşine toz kondurmuyor tüm suç kaynanasında ,eşi güllük gülistanlıkBurada da sorun kaynana değil koca, madem ev kocanın kendi alsın parasını
Eşiniz sizden gizliyor bazi şeyleri.Aynen eşimden de soğudum sakladığı için ,bı de var dendi düğün alışverişinizde abingilden bor. Aldım onu oduyom dedi kaynanam.ama 5 sene oldu borç bitmedi mi dedim bu sefer de evlerin vergisine anca oluyo dedi
Dediğim şeye çıkıyo yani. Kimse hakkından feragat etmemiş. Malesef ki sizin yapabileceğiniz hiç bişey yok. Eşinize de bişey söyleme hakkınız yok malesef. Eşinizin uyanması lazım bu duruma. Siz bişey söylerseniz kötü olan siz olursunuz karışma bu işe diyicektir. Bu arada bu mirasların hiç birinde eşiniz vefat etse bile hak sahibi değilsiniz. Çocuğunuz varsa ona geçer o yüzden hukukende aile içinde de karışmanız mümkün değil.Aynen e devletten mirasa bakmadım ama geçen ev vergileri vardı herkeste aynı tutar görünüyor ortak yanı
Aynen değilim hak sahibi biliyorum eşimin üzerinde olmadığı için ,ben zaten malında mülkünde değilim ama haksizliha gelemiyorumDediğim şeye çıkıyo yani. Kimse hakkından feragat etmemiş. Malesef ki sizin yapabileceğiniz hiç bişey yok. Eşinize de bişey söyleme hakkınız yok malesef. Eşinizin uyanması lazım bu duruma. Siz bişey söylerseniz kötü olan siz olursunuz karışma bu işe diyicektir. Bu arada bu mirasların hiç birinde eşiniz vefat etse bile hak sahibi değilsiniz. Çocuğunuz varsa ona geçer o yüzden hukukende aile içinde de karışmanız mümkün değil.
Diğerlerine niye demiyor peki diğer kardeşleri alıyor kiraKayınvalide size sana ne benim malımdan mülkümden ben ölmeden derse ne diyeceksiniz
Kayinvalideden yana değil kimse. Siz asıl sorunun eş olduğunu görmek istemiyorsunuz. Adam annesiyle bir olmuş bu konuda. Kocanizla çözün sorununuzu diyoruz doğal olarak.Herkes de maşallah kayınvalideden yana
Bakış açın hatalı onu eleştirdi herkes , suç esinde , kendisine bu haksızlığın yapılmasına izin veren eşin, bir deyim vardır " Eşek olana semer vuran çok olur " ...Herkes de maşallah kayınvalideden yana
Kimse kayınvalideden yana değil. Sen kocana toz kondurmayıp kayınvalide diye tuttuyorsun. Ama sorunun kaynağı kıymetli kocan bunu anlamıyosunHerkes de maşallah kayınvalideden yana
Haberin olmayan bir evin var kirasını mı dert ediyorsunMeraba arkadaslar,ben kaynanamla aynı apartmanda oturuyorum apartmanda eşim ve kardeşlerinin kirada evleri var ,evin birisini eşim ve abisi biseyle değismiler ben evlenmeden önce ben o evin bizim olduğunu bilmiyordum ,kirasını kaynanam aliyormus eşimin olan evin ,bunu sonradan öğrendim kirayı istedigimzde evlerin aidatları ev vergilwrine ancak oluyor dedi ama sadece bizim evin vergisi değil diğer tüm kardeşlerin ev vergileri bizim kiradan odeniyor bunu ogreneli kaynanamla görüşmek istemiyorum eşimle huzursuzluk çıkıyor siz olsanız napardinz
Terbiyesiz bı defolllBakış açın hatalı onu eleştirdi herkes , suç esinde , kendisine bu haksızlığın yapılmasına izin veren eşin, bir deyim vardır " Eşek olana semer vuran çok olur " ...
Sonunda beni anlayan biri çıktı Allah razı olsun kardeşimEvlenmeden önce böyle olsa bile evlendikten sonra bunun değişmesi gerekirdi herkesin eşit olması için. Bunu kayınvalidenizin de düşünmesi lazımdı işine geliyor onun da demek ki aynen devam ediyor. Ama siz ne derseniz deyin eşiniz bu durumu değiştirmedikçe değişmez onunla konuşun güzel bi dinle anlatın yada yavaş yavaş kulağına sokun derim çünkü eşit bi durum değil
Aynen işine gelmez mi yoktan para bı de hacca umreye gitti nasıl halkımıza girer diye düşünüyorumben haksızlığa gelemiyorumEvlenmeden önce böyle olsa bile evlendikten sonra bunun değişmesi gerekirdi herkesin eşit olması için. Bunu kayınvalidenizin de düşünmesi lazımdı işine geliyor onun da demek ki aynen devam ediyor. Ama siz ne derseniz deyin eşiniz bu durumu değiştirmedikçe değişmez onunla konuşun güzel bi dinle anlatın yada yavaş yavaş kulağına sokun derim çünkü eşit bi durum değil
Evet canım erkek halimle 3,5 aylık hamileyim ahahahahaOlmasın zaten erkeksiniz galiba
Ya sana onu diyorum eşinde hak sahibi şu anda. Ortak yani. Ama tapu üstüne de olsa hak sahibi değilsin diyorum. Çünkü miras. He o mallar satılır, başka bi taşınmaz alınır o zaman hak sahibi olursun.Aynen değilim hak sahibi biliyorum eşimin üzerinde olmadığı için ,ben zaten malında mülkünde değilim ama haksizliha gelemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?