Kaynana sorunu

Eşiniz sizden gizliyor bazi şeyleri.
Annesine tamam, evin kirasını sen al demiş muhtemelen. Kayinvalide o yüzden böyle rahat. Sorunu çözecek olan yine eşiniz.
Ben eşe kalan miras üzerinden kimseyle yüzgöz olmak istemezdim. Eşinizin gayet rızası var gibi duruyor. Kayinvalide ben oğlumla öyle anlaştım dese ne diyeceksiniz?

Aynen e devletten mirasa bakmadım ama geçen ev vergileri vardı herkeste aynı tutar görünüyor ortak yanı
Dediğim şeye çıkıyo yani. Kimse hakkından feragat etmemiş. Malesef ki sizin yapabileceğiniz hiç bişey yok. Eşinize de bişey söyleme hakkınız yok malesef. Eşinizin uyanması lazım bu duruma. Siz bişey söylerseniz kötü olan siz olursunuz karışma bu işe diyicektir. Bu arada bu mirasların hiç birinde eşiniz vefat etse bile hak sahibi değilsiniz. Çocuğunuz varsa ona geçer o yüzden hukukende aile içinde de karışmanız mümkün değil.

Aynen değilim hak sahibi biliyorum eşimin üzerinde olmadığı için ,ben zaten malında mülkünde değilim ama haksizliha gelemiyorum

Evlenmeden önce böyle olsa bile evlendikten sonra bunun değişmesi gerekirdi herkesin eşit olması için. Bunu kayınvalidenizin de düşünmesi lazımdı işine geliyor onun da demek ki aynen devam ediyor. Ama siz ne derseniz deyin eşiniz bu durumu değiştirmedikçe değişmez onunla konuşun güzel bi dinle anlatın yada yavaş yavaş kulağına sokun derim çünkü eşit bi durum değil

Haberin olmayan bir evin var kirasını mı dert ediyorsun kız tapusu sizin. Hem miras yolu ile geçen bir ev ise bırak alsınlar. Bu kadarda aç gözlü olmayın. İhtacınız var ise düzgünce isteyin ama siz değil eşiniz istesin.

Bu arada eşiniz sizdrn neden saklamış evinin olduğunu?

Esin 5 yıldır diğer kardeşleri alırken kira almıyor. Belki de annesine sen benimkine al, harçlık yap kendine dedi. Nereden bileceksiniz? O yüzden problemi çözeceğini kişi sizden bu meseleyi gizleyen eşiniz. Siz eşinize bir şey denince sinirleniyorsun, sonuç alamayacağınız oradan belli.

Sonunda beni anlayan biri çıktı Allah razı olsun kardeşim

Aynen işine gelmez mi yoktan para bı de hacca umreye gitti nasıl halkımıza girer diye düşünüyorumben haksızlığa gelemiyorum

Aynen değilim hak sahibi biliyorum eşimin üzerinde olmadığı için ,ben zaten malında mülkünde değilim ama haksizliha gelemiyorum
Ya sana onu diyorum eşinde hak sahibi şu anda. Ortak yani. Ama tapu üstüne de olsa hak sahibi değilsin diyorum. Çünkü miras. He o mallar satılır, başka bi taşınmaz alınır o zaman hak sahibi olursun.

Eşi çalışan erkeklerin çoğu kendi ailesini doyurma derdinde nasılsa eve 2. maaş giriyor eşinin yorulması zerre umurlarında değil sen de eve para verme onlara bakabiliyorsan eve de bak de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…