kaynana ve 3 aylık evliliğin yıkılmasında son demler.akıl verin lütfen :((((

Benim yüzüme tükürecek eşim,kv dem tokatlayacak ee bende alın size nafaka afiyetle yiyin mi diyeceğim?
Tabiki avucunu yalarsın derim.
Ne hakla polisi çağırır diye soruyorsunuz ya..peki siz ne hakla ailenizi de alıp(haneye tecavüze girer yaptınığınız)ev basıyorsunuz?
Baştan sona yanlış..eşiniz sizi çok sevmiş ve siz bu sevgiyi çok iyi kullanmışsınız.
Ama herkesin bir sabrı var değil mi?
Sizde biliyorsunuz hatalı olduğunuzu..
Sadece bunu başkalarından duymak acıtıyor canınızı.
Yorumlar sertleştikçe sizin yazdıklarınız da değişmeye başladı.
Ben ilk okuduğuma bakarım.
Yeni yazdığınız mevzular da bile o kadar çok şey var ki aslında.
Ama ne yazarsak yazalım siz hatanızı görmeyeceksiniz nasılsa.
Hala kendinizi ve ailenizi haklı çıkarma çabasındasınız.
Bence sakin kafayla yazdığınız ilk konuyu tekrar okuyun ama objektif olarak.
Bu son yorumumdu..
Allah gönlünüze göre versin.

Ben size birşey soracağım ama yanıtını siz kendi içinizde verin.

Eğer bugün eşinize piyangodan para çıksa ve sizin kapınıza son model lüks bir araç ile gelip özür dilemek için size iri taşlı pırlanta bir yüzük taksa gel senin ile manzaralı lüks bir yerde yemek yiyelim dese ve özür dilese.

Eşinizi affeder misiniz?

K.v. niz size oturmaya her geldiğinde pahalı hediyeler getirse evinize almk ister misiniz?

bence eşin gitmekle iyi yapmış asıl sen onun başını yakmışsın :ssz::ssz:

herkeste tatsızlıklar oluyor ama bu senin onlara karşı saygısız davranmana sebebiyet vermez. Belli mesafede yine görüşürdün.

Sonuçta eşinin ailesi o da ağaç kovuğundan çıkmadı.

nafaka olayına gelincede ; benim eşim polislerin yanında dili çıkıyor cesareti geldi bir kulağında avukat bir taraftan polis tutanağına imza atıyor bana demez mi bundan sonra benden 5 kuruş alamazsın o çok lüks evinin kirasını ve eşyalarının taksitlerini o lüks eşyanı satarsın bundan sonra ödersin deyip avucunu yaladı ..... alırsın gibisinden gösterdi.annemde onun üzerine nafakasını ödüceksin dedi.ben zaten ondan gelicek paraya pula tenezzül etmem.zaten çalıştığım içinde gelirim yüksek olduğu içinde alamıyormuşum avukat dedi.ama manevi tazminat açıcam bırakmıcam peşini.biz paragöz değiliz bahsettiğiniz üzere.haketmediğimiz muamelelerden dolayı bu durumlara geldik.anlıyamadım madem pişman olucaktın ne diye polis avukat silah vs yapıyosun benim eşim.dilin kemiği yok işte.beni çocuğum olmadığını herkesin içinde laflar ima ederek tehdit ediyor.alnım açık benim san abaştan dürüst olmuşmuyum olmuşum kandırmamışım gizlememişim.gizliyedebilirdim.ama ben dürüsttüm onun yapamadığı kadar hemde.nedemek bir eş bunu yüze vurur mu ya.aynısı sende de olabilirdi ben hiç vurmazdım onun yüzüne hiç hemde.çocuklara tapıyorum ama allahım bana bir çocuk vermiyor.bu sırdı o bu şekilde beni ezmesi çok çirkince oldu çok.çok çok sarıldım üzerine titredim evimizin bebeği sen ol dedim bebek gibi ilgilendim herşeyi ile şımarttım mükafatım bu değildi yaranamadım ben ona.bu saatten sonrada ilgi duymuyorum artık.konuşmadıkça dahada uzaklaşıyorum ondan.annesi bunu bir savaş gördü ve oğlunu kazandı galibiyet onda.yapacak başka birşeyim yok eşim şimdi otursun kafasına çok vursun.

bir evlilik 3 ay 24 günde nasıl yıkılır diye bir soru sorulsaydı buna verilebilecek en yeterli en kesin cevap sizin yaptıklarınız olurdu sanırım...evlilik arefesinde müdahil olmayan kayınvalide varmıdır Allah aşkına hatta daha ileri gidip geline söz hakkı vermeden herşeye kendi karar veren ve yaptıran kv'ler bile var...belki burda bile okumuşsunuzdur...kaldıki sizinki diretmemiş sadece fikir beyan etmiş...bununda tek nedeni sizin eşinizin imkanlarının çok üzerinde isteklerde bulunmanız bence...bunu altınları almak icin araba satmasından anlayabiliriz...siz herşeyi istediğiniz gibi alıp çeyizinizi en lüks şekilde donatabilirsiniz ama belliki onlar bu kudrete sahip değilmiş ve sanırım sizde ben yaptıysam onlarda ne olursa olsun yapmak zorunda havalarına girdiniz...eşinizin şimdi otur lüks evinde isyanıda çok yerinde ve haklı olmuş ne yazıkki...

aslında haksız olduğunuzun sizde farkındasınız ama şu gururum dediğiniz ama kibirden başka bir şey olmayan yanınız hakikati görmenize engel oluyor...dürüstlük dobralık insanı insan yapan erdemlerdir ama yerinde zamanında ve kararınca olursa iyidir...siz karşınızdakilerle aranıza resmen sokaktan geçen herhangi biri mesafesiyle yaklaşmışsınız...ilk mesajınızda ben eşimin ailesine gitmem gelmem görüşmem ama kendisi gitsin derken eleştirel mesajlardan sonra gidiyorumda çağırıyorumda onlar gelmiyor diye amiyane tabirle kıvırdınız...çeliştiğiniz çok yeler var ama tek tek yazmak fayda vermeyecek sanırım...çünkü hala her şeye kibirle bakıyorsunuz...

son olarak siz eşinizin yüzüne tükürür anneniz tokat atarken haklı ama eşiniz size avucunu yalarsın işareti yaptığı için haksız...adalet anlayışınıza bir bakın ve lütfen biraz empati yapın...

annesi ve oğlundan nefret ve kinle bahsederken her defasında yazının altındaki düğün çizelgeni görmek ilginç..

başka bir konuya kocanızı sevdiğiniz yazdınız o konuyu sabote ermemek için burdan soruyorum durum ne???

arkadaşlar sizin dışardan bakış açınızla el üstünde tuttuğunuz haklı gördüğünüz kaynana kimileri ona melekçede tabiri etmiş ya adı üstünd etam bir kaynana.yaşayan bilir.hani yazdım ya oğlum sen karınla mutlu mesutsan biz gelmeyiz gitmeyiz diye siz bunu oluruna hep anlattınız halbuki bu kadın oğluna öyle bir dairede bağırarak söylüyorki oğlum senin bir ailen yok sil bizi bizi arama sorma karının dizinin dibinde otur yok senin annen artık bir karına laf geçiremedin gibi laflar söyleyen akabinde hala oğlunu kendi tarafın açekemeyincede oğlum sen karınla mutluysan bizi düşünme gelmeyiz gitmeyiz diye vicdan sömürüsü yapan bir kadın.benim eşim sınırı koyamadı en büyük suç eşimindir.annemi özledim dermi bir erkek.her allahın günü gidip yoklayan telde sürekli konuşan nasıl bir özlemmiş yarabbim.ben evliliğimin cicim ayında iken beni hergün ağlattı her allahın günü ailem ailem ailem dedi.zaman vermedi sanki üzerinden 3 yıl geçmiş ve biz onun ailesini hiç görmemiş gibi bir baskı.merak ediyorum ayrı şehirlerde olsalarmış nasıl bir hasretlik doooğarmış kimbilir.dışardan konuşmak herkese ne basit geliyor.kimseye kızgın değilim ders ve öğüt almam gerekenleride alıyorum.ailesini tercih eden sokakta benden yüzlerce var diyen birinin benim o evimde işi olamaz gitmesi gerekendi o kişi idi ve gitti annesinin dizinin dibinde otursun şimdi.dahası o polis vs olaylarına gelince yazarken özetleyerek yazmaya çalıştım uzun uzun anlatmak istemedim ama bu kadar yüklenilecek kadarda değil yani>;ben içeri girdim bana tavır yaptı bende hırsız gibi sessiz gibi kaçmak bu mu oluyor dedim.aileni tercih edip bütün suçu bana yıkamazsın diye bağırdım.aileni tercih ettin ve eşyalarını aldın gittin hala kalkmış sen evden gitmemi istedin diyorsun millete diye bağırdım.madem aileni özlüyordun ne diye yaktın beni diye ağlııyorum adam karşımda geniş geniş duruyor dahada hırsıma yenik düştüm ve suratına tükürdüm haketti onu.canımı yaktı o benim.3 ay boyunca canımı yaktı evliliği zehir etti.annem annem diye diye.şimdide eve geri dönmek barışmak istiyormuş bu sefer yemez burnu sürtsün iyice bundan sonra o çok özlediği ailesiyle akşam yemeklerini 7 çaylarını pazar kahvaltılarını yılbaşılarını bayramlarını hiç ayrılmacasına hep beraber kutlasınlar.siizn savunduğunuz kadın derdi evi neden uzak tuttun neden bu kadar uzaktasın neden aramıyosun neden gelmiyosun sanki ben o kadınla evliyim.evi anasının oturduğu mahalleden tutcakmışım oldu emrederler bende yaparım çok gözlerler.Evi anasının oturduğu apartmandan satın alçakmışız yazın hiç almazmıyım.bende çalışıcam köle gibi anasının apartmanda dahada dibind ekullanılmış daireye para yatırcakmışım oldu oldu onlar daha çok ben gibi enayi bulsunlar.herakşam artık anasını ailesine ezilen bir bendim tabi canım çok beklerler.siizn anlattığınız gibi olgunluk yok o kadında.ayırmak için elinden geleni yaptı benimd ekarakterimi çok iyi çözdü nasıl olsa ben bu kızı sinir ediyorum diye ayırmayı başardı zaten son kavgadada çok mutluydu oğlunu yanına getittirdiği için.kadın kendi dedi polisi çağır oğlum dedi benim saf eşimde aradı.kadın çok güzel tezgah kurdu.onunda biricik kızı var inşallah allahım bana yaşattığı gibi yaşatırda yuva bozmanın huzur vermemeyi görür hergün ağlatır llahım onu.bu allahıma havale ttim.ama o kadına inatda dava sürecinde manevi tazmintıma kadar alıcam bu iş bu denli kolay değil.benden takıları istedi neymiş takı onda durucakmış.oldu vermezmiyim hiç.çok uyanık kendisi çok.öyle siizn anlattığınız gibi değiller süütten ak kaşık yani.

erkekler ailelerini özleyemez mi özlemek sadece bayanlara mı özel ??
kayınvalidenizin evine keşke suratlarına tükürmek yerine ailenizi alıp birkere normal bir zamanda oturmaya gitseysiniz.size taş atana siz gül atsaydınız:71: gerçi tüküren taraf sizsiniz ama :53:
eşinizin kardeşine ettiğiniz bedduada benim gözümdeki son haklı olma ihtimalinizi de yok etti :47:bir insan ne yaşamış olursa olsun böyle birşey söylememeli .

ayrıca maşallah hiç parada gözünüz yokmuş hiççç:nazar:

Anladığım kadarıyla bir çok olayı içine atmışsın. Sabretmişsin bir an gelmiş tıkanmışsın içine attıkların patlamış.
O andan itibaren gözün birşey görmemiş. Ailende her ne olursa olsun senin yanında yer almış.

Lakin bir söz vardır öfke ile kalkan zararla oturur.
Verdiğin tepkilerle haklı iken haksız duruma düşmüşsün.

Bir yuvanın yıkılmasını istemem ama bu kadar olaydan sonra toparlamak zordur.
İyi düşün

kaynana size güzel bir komplo kurmuş bunada nişanda başlamış herşeye karışarak elinden geleni yapmış kendini sevdirmemek için e tabi sende gençsin toysun , onun kadar sinsi olamamışsın oyunu o kazanmış ,yaşlıların hayat tecrübesi o tecrübeyle senin nasıl hareket edeceğini kestirmiş oğlunuda kendi tarafına çekmiş sen bu oyunu dürüst oynadığın için kayıp ettin sen en az onun kadar ,politik,slnsi,düzenbaz olman gerekirdi,

gururlu arkadaşım ben suç sadece senin demiyorum çünkü her iki tarafta hatalı eşine ailesi ile ilgili daha ılımlı olabilirdin çünkü hiçkimse ağaçkabuğundan çıkmadı annesi ailesi görüşcek gelip gidecektiniz senin de ailen aynı konumda olsaydı sen de aileni secerdin benim fikrime göre. eşinle sen ortayı bulamayıp kavganın haddini aşıp ailelerde dahil olmuş ve ileri boyuta gitmişsiniz her evlilikte kaynana gelin tartışması var bunu en yakın akrabamda bile gördüm keşke bu şekilde olmasaydı son daha 3 ayda tükenmiş herşey kalpler kırılmış yenilir yutulur gibi görünmüyor

Olay bu noktaya kadar gelmiş, işler çirkinleşmiş, hem de bu kadar kısa sürede. Düşünüyorum çok garip geliyor, düşüncem tamamen farklı ama hariçten gazel okuyor durumuna düşmekten de korkuyorum. Yine de söylemeden edemeyeceğim, evlenmeden önce her ne olduysa olmuş, sonuçta kabul edip evlenmişsiniz. Eşinizin hatrına arada bir de olsa ailesini eve davet etmek, telefonla hatır sormak çok mu zordu? Zor olsa bile boşanmaya değer miydi?

Eşim benim ailemi reddetse benim de vereceğim tepki çok hoş olmazdı. Hele ki "Kocan mı? Yoksa ailen mi?" dayatmasını kesinlikle kabul etmezdim. Hani eşiniz demiş ya, aile bir tane gerçekten, ikincisi yok. "Ailen mi? Ben mi?" resti çekmek büyük bir hata bana göre. Siz evlenip 3 ay vermiş olabilirsiniz ama ailesi eşiniz için neler feda etmiştir bir de onu düşünün. Anneden-babadan-evlattan vazgeçmek kolay mı o kadar?

bazı kvler var ki insanı bezdirir..ama unutmamak gerekir ki o bezdiren insan büyüttü evlenilen insanı..

ailesini silmesini istemen çok yanlış..ya annen ya ben..

eşinin ve ailesinin davranışları hatalı olduğu kadar ;sizlerin yaptığı tükürmeniz,tokatlama,evden kovma, babanın telefonda ya annen ya eşin diye sormasıda bence hatalı..

peki eşin şimdi sana dese ki "tamam ben annemleri sildim şimdi sıra sende ya baban ya ben" ne dersin?...

İnşallah karşılıklı yapılan hatalar çabuk telafi edilir..

Son düzenleme:
Kayınvalidenle problemin ne bilmiyorum ama sende kinci ve sert tepkiler veren birisin. Eşinin suratına tükürüp annenede kocana tokat attırıyorsun. Birde adama ailenle görüşmeyeceksin diyerek babandan özür dilemesini istiyorsun. Birde baban ya annen ya karın nasıl diyebilir. Ne yaşanmışsa yaşanmış geçmişte. O kadın ne kadar kötü olursa olsun o evladı binbir emekle yetiştirmiş sizde ailenle birlikte annenle görüşmeyeceksin diyorsunuz. Keşke en baştan o yüzüğü eline verdiğinizde bir daha dönmeseydiniz. Çünkü bu kadar çirkin olayın üzerine nasıl toparlanır evliliğiniz bilmiyorum.

nafaka olayına gelincede ; benim eşim polislerin yanında dili çıkıyor cesareti geldi bir kulağında avukat bir taraftan polis tutanağına imza atıyor bana demez mi bundan sonra benden 5 kuruş alamazsın o çok lüks evinin kirasını ve eşyalarının taksitlerini o lüks eşyanı satarsın bundan sonra ödersin deyip avucunu yaladı ..... alırsın gibisinden gösterdi.annemde onun üzerine nafakasını ödüceksin dedi.ben zaten ondan gelicek paraya pula tenezzül etmem.zaten çalıştığım içinde gelirim yüksek olduğu içinde alamıyormuşum avukat dedi.ama manevi tazminat açıcam bırakmıcam peşini.biz paragöz değiliz bahsettiğiniz üzere.haketmediğimiz muamelelerden dolayı bu durumlara geldik.anlıyamadım madem pişman olucaktın ne diye polis avukat silah vs yapıyosun benim eşim.dilin kemiği yok işte.beni çocuğum olmadığını herkesin içinde laflar ima ederek tehdit ediyor.alnım açık benim san abaştan dürüst olmuşmuyum olmuşum kandırmamışım gizlememişim.gizliyedebilirdim.ama ben dürüsttüm onun yapamadığı kadar hemde.nedemek bir eş bunu yüze vurur mu ya.aynısı sende de olabilirdi ben hiç vurmazdım onun yüzüne hiç hemde.çocuklara tapıyorum ama allahım bana bir çocuk vermiyor.bu sırdı o bu şekilde beni ezmesi çok çirkince oldu çok.çok çok sarıldım üzerine titredim evimizin bebeği sen ol dedim bebek gibi ilgilendim herşeyi ile şımarttım mükafatım bu değildi yaranamadım ben ona.bu saatten sonrada ilgi duymuyorum artık.konuşmadıkça dahada uzaklaşıyorum ondan.annesi bunu bir savaş gördü ve oğlunu kazandı galibiyet onda.yapacak başka birşeyim yok eşim şimdi otursun kafasına çok vursun.

canım henuz 3 aylık evlısiniz, cocuk için bir tedavi oldunmu ki sana boyle soyluyor

Çok zor duruma girmişsin.
Fazla yüz göz olmuşsun eşinle ailesi konusunda.
Burada ki formları okursan çoğu kişi eşinin ailesi ile pek anlaşamıyor ama bazı şeyleri huzursuzluk çıkmasın diye yutuyoruz.
Anne babalarımız ne kadar kötü olursa olsun hepimizin gözünde değerlidir.
Hele ki erkekler evlenince birden anacı babacı oluveriyorlar. Bu sorunu tek yaşayan sen değilsin.
Hepimiz eşlerimizi çok seviyoruz ve onların hatırı için ailelerini sevsekte sevmesekte saygı gösteriyoruz.
Saygıyı göstermekteki diğer amacımız ise aile içi huzurumuz bozulmasın diye.
Bir laf vardır ya ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin diye iş biraz buna dönüşüyor.
Çok açık söyleyeyim biz de kayınvalidemle evlendiğimden beridir pek anlaşamıyoruz.
Tartışmalarımızda oldu olmadı değil. Ama yeri geliyor ben susuyorum yeri geliyor o susuyor.
Bir bayramdı Onların evine gittik kavga çıkardı beni evden kobdu eşim beni de aldı memleketten ayrıldık İstanbul'a geri döndük.
Ama sonuç ne o annesini affetti ben affetsem de affetmesem de paşa paşa yine gittik memelekete.
Maalesef sadece senin başında değil hepimizde var kayınvalide sorunu. Sene de 1 defa memlekete gidiyoruz sene de 1 defada onlar geliyor diye sineye çekiyorum susuyorum nihayetinde onun ailesi atsan atılmaz, satsan satılmaz.
Evet hazmedilmiyor, gözün görmek istemiyor, nefret ediyorsun, kabullenemiyorsun ama evin huzuru için susuyorsun.
Keşke sende başından beri bu kadar sert tavır koymasaydın.
Eşim benim ne kadar fedakarlık yaptığımın farkında, ailesininde gereksiz tavrının farkında her bayram memelekete giderek onu sülalesine ezdirmediğim ona laf getirmediğim için hep bana minnettar ve her defasında daha yolda İstanbul'a dönerken onunla memlekete gittiğim için teşekkür eder bana.

Kayinvalden konusunda seni haksiz bulsamda esin konusunda yuzde yuz hak verdim ne kadar terbiyesiz bir adammis benimde cocugum olmuyor hemde 11 yildir tedavi goruyorum inanin esimden imasini bile gormedim bence esinizin asil sorun ettigi olay bu kesin ailesine bahsetti onlarda sisirdi seni bu kadar kolay silmesi bu yuzden

eşinin yerinde osam asla aramazdım haklılık haksızlık değil olay kimsenin haddi değildir tokat attırıp yüzüme tükürmek düyanın en suçlu adamıda olsamm asla affetmezdimmmmm

Son düzenleme:
Baban çok tuhaf ( Seni biraz da ailen gaza getirmiş bence, ortayı bulmaya çalışacaklarına )
Aramış eşine ' ya karın ya annen ' demiş

Sanki babana sorsalar, babaanneni tercih etmeyecekmiş gibi :6:

Back
X