kaynana ve 3 aylık evliliğin yıkılmasında son demler.akıl verin lütfen :((((

Merhaba,

3 aylık yeni evliyim.evlenmeden önceki nişan süresince eşimin annesinin lanet olası çenesi hiç susmadı herşeye uzaktan karıştı bizse hep kavga ettik.ben her kavgada yüüzğü eline koydum bu iş olmasın dedim ama eşim her defasında sabret kendi sarayımızda yalnızca biz olucağız kimse karışmıcak sabret sadece derdi ve biz haziranda evlendik.gelgelelim ben kaynana faktörünün yaptıklarını unutmadığım için aramam sormam gitmem gelmem resmiyet koydum.eşim ailesini arasın etsin baskı kurmadım.ben konuşmayınca haliyle onlarda bizim evimize gelemediler.tabi bu eşimi hep rahatsız etti.ailem şu eve gelemedi şu masada yemek yiyemedi onlarla akşamları çaya davet edemedim diye biz kavga eder olduk.artık nişanlılıkta arkamda olan adam evlendikten sonra ailesinin tarafında oldu.birkeresindeki şiddetli kavgamızda senden dışarda yüzlerce var ama benim ailem 1 tan eben ailemi seçiyorum deyince bende evden kovdum.2 gün anasında kaldı sonra 2 aile araya girdi ve biz barıştık.ailesinin lafı oğlum karını seviyosan mutluysan biz gelmeyiz gitmeyiz diye vicdan yapıyolar eşime tabi.o tartışma sonrası biz aradaki buzları erittik yin eönümüze baktık taki bu bayrama kadar.bayram geldi bayramlaşma olucak haliyle oraya gittik kimsede sıcaklık yok konuşma yok 15 dak.oturduk kalktık tabi biz girdik eve gelince birbirimize.suç benim oluyor nedenide ailesine laf atıcakmış halhatır sorcakmışım niye soruyomuşum en azındam gittim adım attım onlarda sıcaklık gösterseydi dedim.tartışma dahada eskilere gitti büyüdü.pılını pırtını topla defol evimden ailense ailenin yanınd ayaşa neden beni yaktın ozaman dedim.bütün eşyalarını dolaptan aldı aldı götürdü küçük odaya yığdı.arkadaşından araba istedi.ben ona son kararın dedim ailem dedi.ben anneme gittim aradı telden babam aldı teli ya karın ya annen karar ver dedi cevap vermedi.karınsa gel arkasınd adur dedi ogün negeldi nede aradı.ben eve gittim o akşam eşyaları duruyordu bende al öyle toplanmaz böyle toplanır dedim hepsini çantalara doldurdum.evde ona ait herşeyi kaldırdım.ertesi sabah dayııs annemlere geldi orta yolu bulmak için anlattım ailesini özlüyormuş onlarsız yapıyormuş dedim.adam dinledi gitti.bu dayısı onlara giidp durumu anlatınca eşim evimize gelip eşyalarını almış anasına getirmiş.eve gittim o akşam baktım defolmuş gitmiş hırsıma yenemedim tel açtım beni 3 aylık bir eşya gibi kullanıp bir kenara ataamzsın yaktın beni diye teli kapattı.akşam anasının evine gittim çok sinirliydim arkamda ailem.suratına tükürdüm annemde vurmuş yüzüne bu polisi aradı avukatı aradı eşim ve ailesi gasp etti evime diye.sonra kardeşinin ruhsatlı silahını getirmekle tehdit etti falan.polis geldi tutanak tuttu gitti.annem nafaka alıcam senden dedi avukatını aradı alırsa şikayetçi ol tutanak tutulsun karakolda dedi bana soruyor eşim nafaka istiyomusun diye avucunu yaladı gösterdi ...alırsın diye birde adi.sonra ben ailemle eve geldik tabi evimin anahtarlarını aldım ondan.şimdi evimde tekim.ctesi yüzyüze görüştük eve gelmek istediğini ayrılmak istemediğini söyledi.beni seviyormusun diyorum ağlayarak bana hala ailesini kabul ettirmeye çalışıyor ondan gerçekten nefret ettim.babamın karşısına çıkıp özür diliceksin dedim yapmadı.pazar tekrar mesaj attı ayrılmak istemediğini bende tekrar babamın karşısın acıkıp özür diliceksin dedim böyle konuşunca kapattı ve ne arıyor ne soruyor 3 gündür.arkadaşlar böyle bir eşe naparsınız?bu insan gerçekten karısını seviyormu yoks asevmiyormu?3 aylık evliyim ben ve benim eşim denilen insanın yaptıklarına bakın bana aileme sebep sırf anası için.ailesini kabul etmedim diye konuşmadım diye.bugün avukattan akıl aldım dava açılırsa olucaklar için.akıl istiyorum siz olsanız naparsınız.
şaka gibi...inan şu an hiçbir yorumu okumadım...sadece yazdıklarına yorum yapıyorum..SEN GERÇEKMİSİN...ADAM SENİNLE HALA EVLİ KALMAK İSTİYORMU...KABUS GİBİSİN..

Back